Аз не забелязвам де, но и не влизам много, така че явно не съм за пример. 
Аз пък не мога да преценя дали някой е готин само виртуално. Ебахти, когато се запозная с накоя жена по интернет искам да видя с каква коса е, какво е лицето и, кави са и гърдите, краката, тялото, как се облича, какви обувки носи, може би високи токчета, искам да видя и формата на задника и. Може би е животинско, но най-напред искам да я знам външно. Може би по характер е много далеч от мен, но това искам да го установя след като я видя на живо, а не чрез сакатлъшкия интернет. Лично за мен, този начин за запознанства е приемлив, но не трябва да е основен. Какво да кажа, предпочитам една жена на живо, отколкото десет през интернет.

За мен е важно мъжът да ми хареса най-вече като интелект, душевност, а след това и на външен вид и недостатъците във външния вид биха могли да се компенсират от неговата богата душевност, ум и кавалерско поведение. Разбира се, аз имам много срещи извън виртуала, но които са започнали там. Имам и срещи, които не са започнали там, но тия от него ми допадат повече, повече спомени са оставили в главата ми, по-истински са, повече ме кефят. Може би именно защото си се докоснал и до душевността на човека и той до твоята, а не само до тялото му.
- таман ние прясно разведените ще разберем къде да ходим, макар че нощните барове не са моята страст /нито интернет-сайтовете де/