За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 511
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Фейти, аз нямам нищо против да съм Д-то, щом ти си избираш гащите  Mr. Green няма да се караме за глупости сега  hahaha

Имаме сделка  Mr. Green Обещавам ... да бъда чиста всеки ден, да ухая на омекотител и да не ми се обримчват дЪнтелките  Mr. Green

Шехи ... къде се губиш напоследък мила ... ти май днес или утре не чакаш  Praynig Praynig

Каролка  какво стана, разказвай  Heart Eyes

# 31
може би процедурният въпрос трябваше да го поставя в старата тема, но не ми достига време напоследък, затова ще го задам сега:

обръщам се най-вече към тези, които предимно четат темата и са включени в бебеискащия списък - понеже този списък стана гигантски и положително погледнато доста труден за редакция, смятам през отпуската си (защото тогава ще имам повече време) да го разгледам и съкратя .. та мисълта ми е следната - искам да помоля тези от вас, които желаят да останат в този списък да ми пуснат по едно ЛС до 28.12.2011г включително и да заявят желанието си .. намерението ми е първата тема за новата година да бъде вече редактирана - един вид ще започнем начисто, с надеждата това да ни донесе повече късмет Flowers Four Leaf Clover ако някоя от вас има против намеренията ми, моля да ги сподели - ще ги имам предвид Simple Smile

Нощни очи радвам се да те видя отново Hug

Това значи, че ако има някой на форумна диета до 28.12 ще бъде махнат от списъка?          Според мен не е редно да се редактират имена на хора, които са се записали, но не им се пише...
В крайна сметка ти пускаш темата, решението си остава твое...

# 32
може би процедурният въпрос трябваше да го поставя в старата тема, но не ми достига време напоследък, затова ще го задам сега:

... Напълно съм съгласна с промените. Има момичета, които идват, пишат два три пъти преди и след като видят двете чертички и изчезват. Идеята тук е да има мами, които да остават до последно и да вдъхват надежда на всички нас. А от гледна точка на списъка, разбирам Меци - сигурно има момичета дето не са се вясвали от доста време, а редакцията и поддръжката си е доста трудоемка - да следиш и редактираш толкова имена не е лесна работа  Peace
Естествено не е казано да се влиза всеки ден като мен, Зузка и повечето от нас Mr. Green но все пак да се навестява темичката  Hug

# 33
  • Северозапада
 wavey
Мецани   bouquet

Аз се нареждам за новогодишни 2 чертички....................

И аз, и аз  Mr. Green Някои си чакат подаръка Дядо Коледа, а ние със Зузи ще чакаме Дядо Мраз Laughing
Двете бебки са много сладки, пу-пу.   bouquet
Аз пък ще се редя за Плодов прашец. Не знам защо, но винаги съм имала усещането, че когато имам дете, то ще е момче  Crazy Но току виж ме изненадал  stork-girl
Плодче, честити сини гащи. Пък, живот и здраве, след някоя година може да пробвате пак за розови  Whistling
 welcome на новите момичета и скорошен успех!

# 34
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Запис с пожелание за много, ама наистина много двучертичков валеж  Hug

# 35
Леле, от толкова много учене Simple Smile за малко да изпусна новата тема.

За всички много силни  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Меци, благодаря, че си сложила синьото щъркелче на първата стр. Hug Hug
Карола Praynig Praynig Praynig
udis*, добре дошла Hug
Ети, благодаря Hug Hug Наистина в последно време има много родени момченца, но може би момичетата са се "активизирали", последните 3 са момиченца Simple Smile
Дано следващото ти лежане в болница бъде чак за раждането Hug
Нощни очи, добре дошла отново Hug Hug

Прашец и в новата тема, с пожелание да "помогне" поне на три от вас в тази тема (т.е. до 5 дни искам 3 бр. +тестове Simple Smile )

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 36
Охх  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Видях си именцето повече от 3 пъти днес и не мога да не се включа..

Фейтчо, каква брачна клетва си ми сътворила само. Аз няма да правя публични обещания, щото може и да ми забранят после да пиша тук  hahaha Само ще кажа, че е мой ангажимента да си чиста и т.н.  Joy Joy Joy Ох, не мога, олигавих се  hahaha hahaha hahaha (Спирам Blush)

В списъка има имена, които аз никога не съм чувала, камо ли видяла да пишат тук, а съм тук от ...мисля месец юни..това си е половин година #Crazy

# 37
  • В къщурката на хълма на феите
Лоли споко няма да отсека 2/3 от списъка, щото така ми харесва - ще проверя всяка една от тези момичета - изобщо пише ли още по темите, влиза ли във форума и т.н. .. те пак да не си пишат тук в темата, щом така се чувстват добре и извличат от нея всичко полезно за тях (нали това е идеята), но като знам, че поне четат, значи това е техния начин на съпричастност и аз ще го уважа ..

# 38
  • Пловдив
Меци аз десетки пъти съм се чудела, колко от тези в списъка с бебеискащите вече сменят памперси и нямат никакво намерение да оповестят за това! Но въпреки това се надявам да са много такива, поне мечтата им се е сбъднала! Пожелавам ти късмет в разследването, ако имаш нужда от помощ в разузнаването свиркай, може да се захванем някой дето лежим вкъщи, или нямаме работа, да си разделим по 10-20 ника и да ги проверим живи ли са, как са що са!   bouquet

# 39
Аз бях проверила никовете един по един. Има момичета, които не са влизали от 4, 3, 2 и 1 години изобщо във форума. Има и с по няколко месеца доста. Но идеята ми за съкращение беше понахокана лекинко от Кафенцето, затова си затраях. По принцип съм ЗА. Списъкът е огромен, момичета, които изобщо не влизат и не четат няма смисъл да са там.  Simple Smile

Уиш, олекна ми не, ами и отгоре. Направо полетях  Party Laughing

# 40
  • Варна
Плодче, честито синьо щъркелче! stork-boy

Ети, радвам се да те видя! Hug Heart Eyes

Меци, напълно подкрепям идеята ти за редакция на списъка. Naughty

# 41
 Heart Eyes
Фейт, мерси за указанията Hug, вече мисля, че се вижда Heart Eyes

# 42
Ето ме и мен в новата тема Heart Eyes Благодарности на Меци за поредната чудна тема! Hug

# 43
Ех, че хубава нова тема   bouquet Записвам се да следя, че за сега няма много какво да пиша.

Mecani, писах ти на лични, задръж ме в това списъче, моля, пък аз се ангажирам скоро да се преместя от него.
Поздрави Simple Smile

# 44
  • София
Ето ме и мен в новата тема. Меци, благодарности   bouquet.

Аз пак съм се стретирала дали всичко е наред. Понеже минаха вече 7 дни от ...., а още имам леко кървене/зацапване и падат някакви мънички нещица като пишкам, а първите дни нямаше такива работи. Страх ме е да не трябва да минавам отново през същия ужас, да не е извънматочна и да не сме разбрали и още 1000 неща. Тая нощ сънувах болници и лекари  Cry. Чудя се дали да не ида в понеделник до болницата за епикризата - тъкмо вече трябва да са излезли резултатите от хистологичното изследване и да се примоля да ме погледне някой лекар там  newsm78. Нищо не ми споменаха за контролен преглед  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт