За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 499
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
ай, успях да се включа в новта тема преди да тръгна  Party
Много усмивки ви пожелавам на всичкииии  Hug
Пак страхотно заглавие, Мецинка  Hug

# 16
  • В къщурката на хълма на феите
може би процедурният въпрос трябваше да го поставя в старата тема, но не ми достига време напоследък, затова ще го задам сега:

обръщам се най-вече към тези, които предимно четат темата и са включени в бебеискащия списък - понеже този списък стана гигантски и положително погледнато доста труден за редакция, смятам през отпуската си (защото тогава ще имам повече време) да го разгледам и съкратя .. та мисълта ми е следната - искам да помоля тези от вас, които желаят да останат в този списък да ми пуснат по едно ЛС до 28.12.2011г включително и да заявят желанието си .. намерението ми е първата тема за новата година да бъде вече редактирана - един вид ще започнем начисто, с надеждата това да ни донесе повече късмет Flowers Four Leaf Clover ако някоя от вас има против намеренията ми, моля да ги сподели - ще ги имам предвид Simple Smile

Нощни очи радвам се да те видя отново Hug

# 17
Запис и от мен, аз писах, писах и докато публикувам, меци пуснала нова страхотна темичка  bouquet За това ще копирам поста си от миналата и ще го публикувам тук Laughing
Плодче, честито ти момченце, пожелавам ти да се развива все така добре!
Карола, силно стискам палците, както на ръцете, така и на краката!
Деситкад, приятна почивка, а като се върнеш, да ни зарадваш с +++++
Жоржитка, бързо, да минават гадните колики и бебка, да е спокойна, искрено ти съчувствам.
Катенце, ти си герой, щом си издържала, толкова време, късмет  за довечера
Естела  палчета  за 18. 12.
Перуника, много благородно, и много мило от твоя страна.
udis*  добре дошла, дано да е за кратко  bouquet

Сега мисля и аз да хвърля едно оченце на албумчето ,за да видя бебоците!
Нощни очи  добре дошла и на теб  bouquet
Да знаете, че и аз се нареждам за розови гащи Mr. Green чудно, защо Mr. Green

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 14:02 от ELIL11

# 18
Малиии мацки бързо да се мушкам и аз в новата тема
Меци мерси Simple Smile

чета си ви но немога да пиша редовно ... че работата ме е налегнала здравооо а е петъъък

И целувки на двете новородени бебета  Hug

# 19
записвам се в новата тема много хубаво заглавие.виждам че вече съм в списъка и се надявам на Коледа да видя  EFP както аз така и всички други момичета.прегръщам ви момичета страхотни сте Hug Hug Hug

# 20
  • В къщурката на хълма на феите
Уиш, Фейт направих промени - всичко е точно (надявам се Mr. Green ) .. просто за жалост Шесторъкия Шива (демек аз) има само една глава с един мозък Sad

# 21
Запис и от мен, аз писах, писах и докато публикувам, меци пуснала нова страхотна темичка  bouquet За това ще копирам поста си от миналата и ще го публикувам тук Laughing

Тъкмо си викам, че вече имаме нова тема и оп ... някакъв пост в старата   Mr. Green Mr. Green Mr. Green посмях се малко за твоя сметка, но от сърце  Hug Mr. Green

Нищо де Меци ... нали затуй сме тук ... да та побутваме малко  Mr. Green

иии ... пак съм под номер 183  newsm44 ... мерси  Hug

# 22
и аз да се запиша за да ви следя
Желая на всички,много радостни новини в новата темичка  Hug
Перу няма лошо в осиновяването,но човек трябва да се бори и за мечтите си.Моите родители първо са осиновили мен и след пет години се ражда сестра ми.Аз се възхищавам на хора които вземат решение да си осиновят дете,благодарна съм и на моето семейство за това че са ми дали най важното любов,но се радвам и че си имам сестра,защото въпреки че е дебелоглава и не слуша много я обичам. Hug
И сега за всички,но най вече за F.a.t.e. иЗузи babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 23
Някой май спомена името ми Mr. Green ... а това е музика за ушите ми  Mr. Green

# 24
Фейтче, радвам се, че съм те разсмяла, ама като съм тутка, така е Hug

# 25
Уиш, Фейт направих промени - всичко е точно (надявам се Mr. Green ) .. просто за жалост Шесторъкия Шива (демек аз) има само една глава с един мозък Sad

Мерси, Меци, какъв хубав кръгъл номер 200 ми се падна, айде дано скоро и аз се закръгля така  Laughing

# 26
Фейтче, радвам се, че съм те разсмяла, ама като съм тутка, така е Hug

ох недей, че пак се сетих   Mr. Green много  Hug Hug Hug

Уиш ... а дано  Hug

# 27
Добре дошли на новите момичета!   bouquet

Фейти, аз нямам нищо против да съм Д-то, щом ти си избираш гащите  Mr. Green няма да се караме за глупости сега  hahaha

# 28
  • ул. "Мечтание"
Момичета, благодаря ви за милото посрещане!  Hug

Да знаете, че и аз се нареждам за розови гащи Mr. Green чудно, защо Mr. Green

Хаха, и аз съм на същото дередже! Моя мъж все розови гащи ще прави и все сини ги изкарва. Да видим тоя път какви ще ги снесе.  Joy Сигурно страда от някакъв розово-син далтонизъм.  Laughing

# 29
Без малко да ви изпусна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт