За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 911
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Шехина, Praynig Praynig Praynig
roxxy_28 според мен още е рано да се каже дали е имало О,и кога е била ще трябва да се изчака поне още 4 дни.
На всички които не чакат или имат бледи втори чертички  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Зузи и на теб  fingerscrossed за резултатите в сряда
Лек ден момичета  Hug

# 241
Зазу, най-накрая се отчете...привиквах те тези дни, че се притесних за теб! Всичко ще е наред, щом матката си е контрахирала и се е изчистила.  Hug

# 242
Момичета, имам един въпрос - от кой ден след оплождането тестът би бил положителен?  newsm78 Т.е. от кога има смисъл да се прави тест?

# 243
Жани, кръвен, най-рано 10 дни след О Peace

А ти що питаш  Wink

# 244
  • София
Зазу, най-накрая се отчете...привиквах те тези дни, че се притесних за теб! Всичко ще е наред, щом матката си е контрахирала и се е изчистила.  Hug
Ами то истината е, че видях, че писа, но вече ме е страх да напиша каквото и да е  Crazy, за да не предизвиквам съдбата. Уж не съм суеверна и т.н., но напоследък съм малко на принципа "страх лозе пази"  Embarassed. Като спре кървенето/зацапването ще се успокоя  Praynig и ще си отдъхна.

# 245
Jana Ina, от всичко което прочетох по темата, най-рано на 14 ден след овулацията. На мен ми показа и на 12 ден, но при всеки организъм различно нараства ЧХГ. Ето една статия http://www.hera.bg/s.php?n=298

# 246
ООООхоооооо, здравейте  Hug Hug Hug
Минавам само да ви ръсна  Party  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 247
  • ул. "Мечтание"
Ох, 11 страници изтървани!  Rolling Eyes Няма наваксване!
Аз си давам отпуск от компютър и Интернет събота и неделя и понеделниците са тежки.  Joy

Благодаря, че сте ме включили в списъчето!  Hug

Звездичка, много интересно това за късната овулация при кърмене. Аз си я усещам моята кога е, но не съм си отбелязвала, за да преценя кога се появява. Ще видим как ще е.

Мецани, аз днес ще ти пратя отчета си!  Peace Поне плана е да го приключа днес.

Извинявам се, че не споменавам никого другиго, но ще стане един фермаааан...  Crazy

Прочетох много хубави новини.  Flutter Crazy Прегръщам ви всички! И силно стискам палци на всички с нужда и без нужда!  Hug

# 248

А ти що питаш  Wink

Кръвен няма как да си пусна, тук такива екстри по желание няма!  Whistling
Мога само домашен да направя...  Laughing
Иначе питам, защото ми закъснява малко повече от обикновенно и нямам толкова силно пмс като преди, но ако е станало, то ще е било на 8.12, т.е. вероятно още е рано да си правя каквите и да било тестове, или?  newsm78

Мартичка, благодаря ти за полезния линк!   bouquet Май ще почакам още няколко дни... Mr. Green

# 249
Да си открадна малко прашец, че имам нужда  Simple Smile

Jana Ina, при мен е станало на 6.12 или 7.12, и показа теста, ако искаш изчакай още ден, два.
Стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 250
  • В къщурката на хълма на феите
Жани раничко е още .. изчакай 3-4 дни ..
Нощни очи споко, нямаме бърза работа Hug

# 251

А ти що питаш  Wink

Кръвен няма как да си пусна, тук такива екстри по желание няма!  Whistling
Мога само домашен да направя...  Laughing
Иначе питам, защото ми закъснява малко повече от обикновенно и нямам толкова силно пмс като преди, но ако е станало, то ще е било на 8.12, т.е. вероятно още е рано да си правя каквите и да било тестове, или?  newsm78

Аз бих изчакала. Но пък ще ти стисна едни силни палци  fingerscrossed  Hug

# 252
Мерси за палците, мацки!   bouquet Аз не вярвам да се е получило особено и за това се чудех кога най-рано да направя един тест!  Wink Първо, че съм със спкя и второ, че за първи месец не сме се пазили, а и нито съм засичала ову-та, нито нищо... Та чак толкова не вярвам в чудеса, макар и по Коледа!  Mr. Green Но ще изчакам и после ще ви информирам.  Peace

# 253
ООООхоооооо, здравейте  Hug Hug Hug
Минавам само да ви ръсна  Party  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Понеже не виждам никой да помете след тебе
,аз се нареждам   newsm75 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28 newsm75

# 254
  • София

Зазу, това с АБ поне на мен не ми харесва много. Не е хубаво да се прекалява  Naughty Като цяло се пият само в краен случай, а не за да се застрахова някой доктор. Защо не пробваш в някоя друга болница при друг лекар? Ти за окръжна в София ли говориш? Thinking

Жана Ана.. мъничко е рано за тест (в момента и себе си убеждавам в същото  Mr. Green) А на кръвен бих отишла ако не изпадах в страхова невроза при вида на игла  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт