Интериорен стил по аматьорски 3

• 53 150
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
От поста на Дорис се сетих, че и преди съм срещала името кафе бар Апартамент 101.
В Пловдив е, но никога не съм ходила. Попаднах на това http://www.forum.dibla.com/?topic=5826.0, явно
през 2 г. променят интериора на това заведение.
 Пина, а такива тънички крушки като от най-новите снимки на заведението, виждала ли си някъде?

# 226
Весела Коледа!!!

Аз намерих какво е реалното предназначение на онези лъжички, които купих. Били за студен чай. Laughing Намерих подобни, на които дръжките са им кухи и  се ползват за сламки. На моите проверих няма такава екстра. Век живи, век учись, дураком умреш.. Laughing

Получих преди време подарък от чужбина-сервиз за ирландско кафе и към него имаше  лъжички-сламки-метални.Много е красиво и ефектно,но все си мисля дали вътре са се измили добре след като са ползвани Rolling Eyes

# 227
  • Варна
От поста на Дорис се сетих, че и преди съм срещала името кафе бар Апартамент 101.
В Пловдив е, но никога не съм ходила. Попаднах на това http://www.forum.dibla.com/?topic=5826.0, явно
през 2 г. променят интериора на това заведение.

Apartment101 са студио за дизайн http://apartment101.net/bg/index.php аз лично много ги харесвам, креативни и различни.

# 228
Amelly,
ще стане чудесна спалня, като я завършиш!

Момичета, имам една молба - ако сте намерили снимки на интериори с едри метални дръжки гланц, пуснете ги , моля!

# 229
Интериор с дръжки? Laughing На кое?

# 230
Пина, а такива тънички крушки като от най-новите снимки на заведението, виждала ли си някъде?

Не, не съм виждала. Не съм и търсила, може и да се намират някъде.

# 231
Събирам идеи как мога да оползотворя 2 дървени каси от вино.

# 232
Събирам идеи как мога да оползотворя 2 дървени каси от вино.

Какво представляват? Нещо такова ( първата снимка) или не?

Ето една много   арт идея, която според мен е пригодима за изпълнение в домашни условия.

Много ми харесва тази идея за лампи, но от самия материал не мога да разбера как точно се постига?

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 09:51 от Amelly

# 233
Интериор с дръжки? Laughing На кое?

Е, така е, като съм затънала в проблема си.  Joy Автоматично човек смята, че всеки само за това си мисли.
 Едри метални дръжки на мебели за хол. Гланцови. Мебелите са тъмно кафяв фурнир.
http://www.kentimpex.bg/catalog/cat.88/item.4209
http://www.kentimpex.bg/catalog/cat.92/item.1536
 нещо подобно ( точно моят модел не е качен в бг сайт). Контрастират много с тъмната мебел и нямам нищо подходящо в стаята, с което да се вържат.
Предстои да купувам холна маса , стенен часовник, да рамкирам картини, може би ще подбера и подходящи вази или кашпи. Но все по-друго е, ако се види някъде някоя идея.

Tук например - много метал и стъкло, http://www.look4design.co.uk/l4design/pages/gallery.asp?company_id=963
Остава да намеря нещо подобно по софийските магазини. Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 12:01 от white flower

# 234
И все пак, освен дръжките, самите мебели какво представляват? Simple Smile))))
Най-добре покажи снимка, понеже от копче - балтон, понякога не е чак толкова очевидно. Wink

# 235
  • Варна
Запис. Щях да пиша нещо, но докато наваксам с четенето взе, че ми се доспа. Утре!  Naughty

# 236
Барбабо, този полилей не беше ли сред любимите ти?  -  снимка  Като цяло къщичката не е за изхвърляне  -  1..   A тия пендели от буркани ли са?  -  2..   Thinking 
В България се усеща дефицит на интересна и елегантна посуда за сервиране  -  1..  2..  3.. 

За такова мечтая
http://www.houzz.com/photos/87903/Corbett-Lighting-mediterranean-patio-miami

# 237
В този скучен междупразничен ден си седя сама и слушам това - 1.., дори попявам конкурирайки Патрицио Буано (съседите ще потвърдят Simple Smile ), ето и в този вариант  - 2.. - с този не смея да вляза в пряко противоречие  Laughing  И какво? - гледам си снимки... Отделих някои, които да споделя с вас:

Това просто ми хареса. Тази е от снимките, които без определена причина, без нужда от аргумент, просто ме кара да искам да съм там. Много 'мое' е. Ако го мисля, няма да го измисля такова, но някой го е създал за мен.

Това намерих за много различно. Сякаш не мога да преценя в добър или лош смисъл различно, но ми се ходи на гости в такъв дом. Много съм жадна да виждам различни неща и особено на живо.

Това е специален поздрав за Цонна и Amelly, и ми харесва!  Simple Smile

Тази снимка май ме грабна със семплота. Една достижима артистичност намерих в нея. Честно казано вече не ми харесва толкова и се чудя защо съм я отделила всред други интересности, но и друг път ми се е случвало това. Нещо си ме грабва на момента, пък после сама не знам какво  Thinking

Тук в левия ъгъл картината, пластиката под нея и лампиона са напълно достатъчни за да ме спечелят завинаги. Иначе наситеността с топли цветове много ми допада.

Тук ми се прииска да споделя решението за разпределение на осветителните тела. О, да, да - два полилея всеки с характерно присъстиве. И кой е казал, че полилеите трябва да са все в идеалния център на стаята? Освен това аплици, нетрадиционна настолна лампа...

Тук като че ли изкуството естествено извира, толкова е хармонично. Картината е била нарисувана да виси над този контрабюфет, всичко там трябва да живее заедно.

# 238

Много красиво.

Още един поздрав, в тон с меланхолията навън.

Имам въпрос... ако някой се почувства вдъхновен Simple Smile
За вратите - трябва ли всички да са еднакви? Как да не се натрапват и да не товарят допълнително? Боядисани или в дървесен фладер? Бялото ли е "лечението" за всеки интериор?
Харесва ми нещо такова, обаче като цяло много не съм наясно с въпроса  Thinking

# 239

Това е специален поздрав за Цонна и Amelly, и ми харесва!  Simple Smile

Много благодаря! В случая масичката ми харесва най-много от всичко...и килима с цъфналите клончета  Simple Smile
Тази снимка ми дава нова идея (сякаш е трудно да го измисля сама, ама ей на, не съм) - лампите ми,които няма да се получат точно както искам, да си ги поръчам при дърводелец, хем ще бъдат по-естествени.
Аз май трябва да забавя темпото с обзавеждането и да ида на терапевт, чувствам се все по-зле с новите си мебели. Хората,които ги виждат, не спират "Ох! Ах! Зелено легло,колко готино!" ,а на мен не ми харесва и това си е. Започвам да се ядосвам,че не взех малко повечко пари на заем, за да си поръчам нещо по-красиво в тъмно кафяво (дето хич не го харесвам, ама сега като имам другото, почна да ми допада  Crazy). А проблемът с мръсотията явно никога няма да си го реша - гардероба го имаме едва от една седмица, а вече целия е в прахоляк. Снощи го бърсах, какво ти направо го измих - като минах с мокра кърпа по вратата, остана бяла следа и то като се има предвид,че го мих след като го монтираха и междувременно никой не е извършвал ремонтни дейности в стаята,които да го напрашат.

Вчера видях ново БГ списание Антре . На стр. 24 ще забележите моята маса,само че бяла. И пак е красива, кой каквото ще да казва. Само че аз където си я поръчах, не можели да я направят със струговани крака. Sad С обикновени прави ще бъде. Последно реших да я боядисвам в мръсно жълто-сиво-кафяво-пепеливо зелено, абе на жълт фон райета от сиво-кафяво-зелената гама, които аз наричам "дървесни" цветове.

Общи условия

Активация на акаунт