Дългокърмещи майки, да пообщуваме! - част 31

• 30 067
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Славена, не се коси. Simple Smile
Нали са различни хората, може пък твоя младеж да те изненада приятно в даден момент, когато е готов за отбиване, надраснал нужата. Иначе те всички са пристарастени... Simple Smile
Пък и кърменето в различните възрасти е различно, постепенно е все по-разбиращо детенцето.

Поздравявам ви с едно наше любимо стихотворение изпято в песен. Моята Андреа все си я припява. Simple Smile

# 601
Морена, благодаря ти! Hug

# 602
  • Sofia
За нищо, Славена, пак заповядай!  Hug

Явно е заразно от темата...  Laughing
И щерката снощи заспа на гърда, от време на време и' се случва, а вчера и не беше спала на обяд.  :

# 603
Привет!
Моето "отбито" кърмаче снощи пак си посука.  Rolling Eyes Айде, бе няма ли да има край това кърмене?! След като не беше сукала 3 седмици и се похвалих, че май сме се отбили... Ама от чиста скука го прави, да ви кажа. Явно ще трябва да се старая да не скучае.  Thinking

Ех, приспиването на гърда се беше направо рай. Моята щерка, може би, от навършване на 2,5 годинки вече не можех да я излъжа да заспи така. Почнахме да четем приказки след сукането.

# 604
  • Sofia
Утро, ние първо четем на спалнята, гушнати, после суче (тогава аз чета моята си книга Simple Smile ) и след това в креватчето, заспива си сама... това по прицип, но както казах има и изключения като горното. Simple Smile
     Аа страхотен аватар имаш! Simple Smile

# 605
В клюкарника има тема за предложения за аватари и е от там. Току-що го смених!!!  Peace

# 606
Добро утро, мацки !

Аз се оциклих...в смисъл дойде ми оня ден...чувствам се странно Rolling Eyes
Хем се поуспокоих, че и на мен накраа ми дойде, че почвах да се притеснявам, не много де...от друга страна си мисля, че сигурно съм намалила кърменията и затова ми идва...то си е до хормони де...да не го мисля май много..

Гледам коментирате гърдите...аз имах малки до средни преди да забременея, сега са големи и без сутиен са си увиснали..хм..чудя се като отбия как ще е положението. От толкова дърпане и аз си мисля че едва ли ще скочат нагоре после Laughing

Утро, що така правите вие , а? Laughing А като суче, пуска ли или само дъвче за кеф ?

# 607
От толкова дърпане и аз си мисля че едва ли ще скочат нагоре после Laughing

Тц-няма; единствено и само ако гравитацията се обърне, ама надали Mr. Green

# 608
Тета, много ме развесели с това за гърдите  Laughing Моите пък никакви ги няма - имам само 2 зърна. Останалото е печени чушки  Laughing... или може би ципата на чушките  Laughing
До края на май ще гледам да спираме кърменето. Това е само план за сега, да видим. Но пък дребния зачести страшно много цокането, та какво ще става, не знам. Дано да избият и кучешките зъби в този период, че да се успокояваме по този начин.

# 609
Ей, това за чушките го бях чувала като майтап, ама наистина ли така се получава...стига дее..

Мале, лоша работа....ще видя накрая и при мен какъв ще е резултата де... Mr. Green

Дано да не е чело-коляно, чело - коляно...като вървя...както се майтапихме на младини с моите дружки, но тогава ни беше широко около врата още... Joy

# 610
  • Sofia
Момичета и аз да се запиша.Вече кьрмя 1год.10месеца и пак изненади и неизвестни.С астма сме от 3.2011 а от 12.2011 започна да ни се появява обривче на бузките Sad и сега след мои наблюдения и крьвен тест се откри че сме с алергия кьм млякото и яйце риба морков.До тук добре ама сега ни чака диета та вьпросчето ми Вие докато кьрмите хапватели млечни продукти и какви краве овче или козе?Искам докато пази той диетата да я пазя и аз и да не се отбиваме още.Ще се радвам да обменим опит моля Ви  Hugмного се обарках.А само да кажа че Жожи дори не е консумирал млеко директно а яйцето ни е било само настьргано  в супата от дет.кухня а риба никога не е ял до сега!!! smile3525

# 611
катерина, добре дошла, жалко,че са ви открили такава алергия. Сина ми имаше към млякото, откриха я на 6 месеца. След 6 месечна диета моя и негова и много внимателно захранване отшумя. Диетата трябва и ти да я спазваш, козето и овчето също са забранени Peace Има тема в този подфорум по въпроса http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=592735.1785

# 612
Не искам вече да съм ходеща биберона  Sad  Crossing Arms омръзна ми постоянно да ме съблича и да си търси. В къщи добре, но вчера бяхме на гости и на госпожицата й доскуча и реши че трябва да си сукне малко, иска ми се да сложа вече край на тези набези  ooooh!
Да беше само сутрин, вечер и през нощта бива, но дневните ме убиват и изтощават тотално.   Cry
Незнам дали ще ме разберете, но много се замислям за този горчивия крем, дето се мажат гърдите с него, дали ще има ефект? Може ли отзиви ако някоя го е ползвала и как му беше името?  newsm78

# 613
  • Sofia
Катерина, съжалявам и аз за алергията ви. Твоето питане предполагам е към други със алергия.
Да кажа само, че е за астмата е рай в гр. Сандански, та ако можете да си правите почивчици там.

# 614
  • Sofia
Mimkis@,Morenaмного ви благодаря за бьрзите отговори ще прочета темичката но били ми споделила на кратко какво ни очаква Благодаря ти предварително. bowuuМоже и на лични да не обаркваме темата.На Сандански сега през пролетната ваканция ще ходим за 3пьт и определено има ефект. Laughing LaughingАко има и други мамчета нека споделят какво се случва и при тях.Да му се невиди след близо 2год.кьрмене си мислех че няма какво да ме изненада в таз посока но......  Cry

Общи условия

Активация на акаунт