Ин-витро в Истанбул 4

• 59 020
  • 760
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Събуждат те още в операционната
...или,си буден през цялото време /според упойките,които се практикуват в дадената клиника/ и можеш да следиш процеса изкъсо на екрана...не,че можеш да го спреш,ако нещо те усъмни  Mr. Green,но,поне лекарят за твое спокойствие, те информира какво точно се случва в момента и какъв е смисълът на цялото това чегъртане,което протича

# 31
  • In a surreal moment!
Сега ще си позволя да поразсъждавам , опирайки се на това ,което споделяш.

Кога си правила снимката, която е гледала професорката - за да е актуална не трябва да е по-стара от 6м.  

Ако в Щерев не виждат нищо на нея, не бива да им се доверяваш за операция, колкото и по-евтино и на тази база привлекателно да ти се струва.

Бих допълнила, че аз не бих се и доверила на никой в БГ вече, твърде алчни и безскрупулни станаха, за липсата на документация, записи и прочие да не говорим, а парите хич не са малко.

Личният ми съвет към теб е - дръж се в Мемориал, там предписват, там изпълняваш и дано Бог да помага! Пари се печелят, време не ни остана. Аз юли навърших 42....иде ми да се гръмна!

В момента съм в голяма дилема - събрахме 1000лв да върнем на приятеля...Душата ми крещи - запиши час и тръгвай за Истанбул.... Мъжо само ме гледа с тъжни и големи очи - иска му се и агнето цяло  вълка сит... Май трябва да поговорим с момчето... стискайте палци! Неудобно ми е , но не се удържам...

Христина - да, така е! Мнозинството БГ лекари не обичат да говорят, да обясняват, да ги питаш за подробности ,да обсъждаш решенията и действията им, сакън да не се изложат! Типично за хора с малко знания и умения и много комплекси. Лошото , е че в много сфери е така.

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 15:55 от ИКСИ

# 32
БЛУШМЕНННН какво става с теб,стискаме палците и се молим да ни зарадваш момичее ....))) Praynig Praynig Praynig
И на мен много ми се искаше да ви зарадвам........но за съжаление тестът ми е много отрицателен 0.230. Вчера ми беше малко кофти и не ми се пишеше Sad Въпреки че имах някакво вътрешно усещане,че не се е получило, пак се оказах неподготвена за поредния отрицателен тест. Днес ще пиша на Кюбра да видим какво ще правим от тук нататък.

# 33
 Hug Hug Hug ще успееш, мила, трябва да почакаш изглежда твоето бебе

# 34
 Blumchen,толкова исках да чуя друго,но аз пък смятам,че всяко зло за добро,ще стане и при нас,въпрос на време е,няма отказване,нова година нов късмет,ще видиш  HugЩе обсъдите ситуацията,ще се намери решение,много вярвам на лекарите в Турция,просто ни е трябвало и малко късмет ,който в този момемнт кой знае къде е се дянал,но ще кацне  Praynig

# 35
Блюмхен, много, много съжалявам  Sad Hug
Не знам какво щях да правя без вас, момичета! Благодаря ви от сърце! ИКСИ, това с годините, времето, парите е точно моят случай, благодаря за безценната информация. Аз наистина съм с ендометриоза и сигурно хистерото е свързано с това. Ще трябва да се мобилизирам значи.
Трудностите при пътуването се състояха в това, че в автобуса, с който пътувахме (на фирма Метро), настинахме и двамата с милото. Аз понякога настивам просто така, от нерви и притеснение, но в случая с инвитрото (или операцията) температурата ще ми провали процедурата. Иначе имахме късмет за завиждане - прекрасна жена за преводачка и тур. агенция за организатор. Отседнахме в хотел в Аксарай за 50 евро със закуска и ползвахме убийствено добър градски транспорт. Просто ни беше страх как ще се справим и се притеснявахме и двамата за прегледа.

# 36
  • София
Blumchen spoko spoko spoko

# 37
Запис
Ние март ще имаме по фонда опит, и после ще се запътим натам  Confused, да посъберем стотинките.

newsm10 Успех на всички в процедура!

# 38
  • In a surreal moment!
Penkailieva, момичета - при мен нещата взеха обрат в последния час. Започвам систематизиране на документацията, писане на имейл до Кюбра и..дай Боже скоро и напред към Истанбул! Има невероятни хора в този живот, нямам думи да изразя вълнението си от разговора с един такъв... Стискайте ни палци!

Пенка - дай ми инфо за екскурзията, с която сте ходили. Преводача от екскурзията ли беше и колко му платихте? Нещо не искам да се опирам само на моя английски, разбирам доста, лошо говоря и като съм в стрес  съвсем ми се залепва устата.

Blumchen - кураж мила! Само не допускай да се депресираш, не се усамотявай, не се самосъжалявай! Събирай се с хора и се опитай въпреки болката да се радваш на живота, все пак ни е единствен. Не, че на мен ми се отдава, ама да си кажа  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 19:06 от ИКСИ

# 39
Blumchenspoko
И аз не очаквах подобен резултат при теб. Но дано докторите направят реална преценка на ситуацията при вас и следващия опит да е успешен!  Hug

ИКСИ, стискам палци! Това, което пишеш, е чудесно! Дано сбъднеш мечтата си!  Praynig

Аз пък днес разбрах, че в края на януари ще трябва да пътувам до Германия за около 10 дни по работа, та по всяка вероятност ще ходя до Истамбул след това - февруари или март. А как се бях настроила, тюх ...

# 40
първо да ви пожелая весела и успешна нова година. да сме живи и здрави и много положителни тестове да видим.  Praynig
имам молба - ще си готвя и аз документи, въпросът ми е може ли някоя от вас да ми удари едно рамо с превода, пък ще почерпя разбира се  Laughing за да не спамим тук, моля на лични  Hug
Блумхен, лошо мила, но събери сили всичко лошо да остане в 2011.  Hug ще успеем и ние, но е въпрос на време.  Hug Hug Hug

# 41
Blumchen,много съжалявам за отрицателния резултат,мила! spoko
Дано всичко лошо да остане в старата година и новата 2012 е нашата година, момичета.
Тръпки ме побиват като чета, че на много от вас българските лекари не са видели нищо нередно на цветните снимки, а след като ги видят в Турция се оказва, че има проблем. ooooh!Аз като ходих в Турция на преглед нямах снимка, проф. Кахраман каза, че иска да си направя. Е, направих я и БГ лекаря ми каза, че няма никакъв проблем, но сега като чета форума много се замислям. Мислите ли, че мога да я изпратя на Кюбра като прикачен файл? Някой от вас изпращал ли е рентгенова снимка чрез е-mail до Турция?

# 42
# 43
 Miho_She,къде изчезна ти калпазанке......))))Момичета,ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2012,искам да ви пожелая,много здраве,много вяра и много сбъднати мечти за всички нас,нека бременеем дружно през новата година и да се радваме на здрави бебчета.Вярвам ,че всички тук ще станем мами.....!!!!  bouquet

# 44
Blumchen,много съжалявам за отрицателния резултат,мила! spoko
Дано всичко лошо да остане в старата година и новата 2012 е нашата година, момичета.
Тръпки ме побиват като чета, че на много от вас българските лекари не са видели нищо нередно на цветните снимки, а след като ги видят в Турция се оказва, че има проблем. ooooh!Аз като ходих в Турция на преглед нямах снимка, проф. Кахраман каза, че иска да си направя. Е, направих я и БГ лекаря ми каза, че няма никакъв проблем, но сега като чета форума много се замислям. Мислите ли, че мога да я изпратя на Кюбра като прикачен файл? Някой от вас изпращал ли е рентгенова снимка чрез е-mail до Турция?
Не мисля, че е удачно да се праща по мейла. Само в Турция окачиха моята снимка на светещ екран, при което тя се видя съвсем ясно, като на прожекция. Струва ми се, без да съм никакъв специалист, че трябва да отидеш на място. Все пак то си е преглед - нали като я види проф, нещо ще ти препоръча за понататък.
ИКСИ, много се радвам за теб, с това настроение няма начин да не успееш. Тур агенцията беше много отзивчива, ще ви дам координати като се събуди милото, че той ги намери. Ще питам и за преводачката, но дали да не изчакам да мине Нова Година?

Общи условия

Активация на акаунт