КЛУБ "Чакащи - 40+"

• 136 886
  • 809
  •   1
Отговори
# 255
Мила Laura 2000, много се радвам за теб - явно чакането си е заслужавало, явно точно това е твоето детенце, което си чакала толкова дълго време..... Hug Желая ти много здраве, много търпение, много позитивни мисли и мноооооооооого усмивки  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Hug

# 256
  • София
Мамо laura2000 Hug! Добре дошла в клуба,а всъщност,бързо ще излезеш,както се вижда Simple Smile! Бърза дата за делото и мноооого споделени щастливи мигове на порастналото семейство!  bouquet

# 257
Ами да се представя и аз. Аз - на 46, мъж - на 47. По една или друга причина сега задействахме процедурата. На 6 март официално получихме разрешението и сега получаваме писма за вписване от регионалните дирекции - засега пет. Кандидатстваме за здраво детенце, до 4 години, без значение на пол и етнос, само да не се отличава много явно от околните. Опитвам се да се настроя за голямо чакане и си казвам, че трябва да се радвам на многото свободно време, защото ще ми е за последно, но..... нещо не ми се боядисват яйца сама.
Сега се регистрирам, но съм изчела всички мнения във форума от самото му създаване.
Розмариня, благодаря за добрите думи в една друга тема  Hug

# 258
но..... нещо не ми се боядисват яйца сама.

Напомняш ми за самата мен- три поредни Коледи не ми се украсяваше елха, не ми се ядеше и плачех, че на моето дете, което е някъде незнайно къде му е студено и няма достатъчно за ядене. Cry

Като един миг се завъртя всичко, даже забравих, че е имало и такъв момент с чакане.Мислех си, че на 40+ сме едва ли не изкопаеми, то пък се оказа, че тези под 35 са едва ли не непълнолетни ,на фона на повечето възрастово представени кандидати.
В този форум всяка се е срещнала  с дете, някои и с две и все са си най-техните, най-прекрасните, най-обичаните.

Много Великденски зайчета да изскочат от храстчетата тази пролет! Hug

# 259
  • София
Estara, добре дошла в Клуба  Hug
Никой не знае, колко ще чакаме, само ще цитирам dgidgi : " който чака ще дочака"  Simple Smile
Преди коледните празници и на мене не ми се правеше нищо, обаче в последния момент нещо се преобърна и сложих късметче в баницата и за моето все още очаквано детенце. Почувствах се по-добре и сега съм решила, че ще боядисам най-красивото яйчице за него. Така че, отпусни душата, изкарай едни чудесни празници и .... знаеш ли, може наистина някое Великденско зайче да изскочи от ...... яйчицето   easter  Laughing

# 260
Прекрасни сте!

# 261
  • София
Estara,  Hug Добре дошла в клубчето  bouquet! През времето на чакане(което пожелавам да е мноооого кратко) ще изпитвате много емоции,болка,тъга,обезверение,но моля те,не губете надежда никога,никога! И ще видиш-всичко ще е на ред! Ще се намерите с вашето детенце!Стиснати палци от мен за сили и позитивизъм!

# 262
Lisisko, благодаря! Вярно, емоциите са много.  Желая ти много щастие с твоето момиче!
Момичета, не съм отчаяна. Просто това разрешение е плод на дълги години очакване и сега на финалната права нетърпението е в повече.
Хубав пролетен ден на всички!

# 263
Estara, и от мене пожелания за кратичко чакане...  Hug
Права си, че сега можеш да се възползваш от свободното време, да четеш книжки по темата (и не само), да се подготвяш... Simple Smile Сигурна съм, че яйцата от година на година ще стават все по-хубави, писани и шарени...   Simple Smile Стискам палчета за скорошно щастливо писъмце!  Big Ups  Nature Sun With Face

# 264
Chandra Hug
Ама каква хубавица имаш само Stuck Out Tongue

# 265
Благодаря ти много, Estara!  Simple Smile
Аз изтрих току що линкчето от хайда, тъй като не знам, колко време мога да коригирам там,.. а не ми се искаше снимките да са особено обществени...

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 21:04 от Chandra_Den

# 266
  laura2000 - Честитоооооооо  bouquet!ЗДраве и хубави Емоции!
        Estara - Добре дошла    и от Мен ...и Бързо отписване... Hug
    Chandra_Den -    ааа и аз видях снимчиците!!  Мноооооого е Чаровна - направо Госпожица Laughing -  ама тя на колко стана, че говориш за Градина?или при вас тръгват на по-малка възраст от 3г? newsm78- Страхотна усмивка има! Hug

# 267
  • Вън от пространство и време
Estara, бързо чакане ти пожелавам и още лятото да практикуваш джогинг след малки краченца по паркове и градинки.  Hug

laura2000, честита радост! Хиляди щастливи моменти заедно, слънчево детство и мноооого да го слушате!  Wink

За мен този ден преди 7 години беше хем много хубав, хем малко тъжен. Беше минало делото, но течеше 7-дневният срок за обжалване. Синът ми ставаше на 2 години - първият му рожден ден след като се запознахме, а беше на цели 400 километра от нас. Направих един ябълков пай и почерпих всички познати и приятели около мен. Като си дойде у дома имаше и торта и празненство както си му е редът, разбира се.  Simple Smile

За тези 7 години малкото уплашено детенце се превърна в момче, което се стреми да се държи като истински мъж, да поема сериозни отговорности, да решава все по-трудни задачи, да става все по-уверен. За моя голяма радост все още търси прегръдките на мама и се сгушва като котенце.

На новите мами и чакащите да станат мами мога да кажа - струва си чакането и тревогите около него и в началото на съвместното съжителство, наистина си струва! Яйцата стават вълшебно хубави като ги пипнат малки ръчички, а елхата блести с чудна светлина когато отразява блясъка на щастливи детски очички!  Hug

Попътен вятър на всички!   bouquet

# 268
  • София
 HugТолкова съм щастлива-делото мина днес-беше бързо и много вълнуващо и на 11 април-другата сряда ще си приберем детенцето в къщи! Мили мами и чакащи,искам да извикам-имам си сиииииииииииииииииииииин!!!!!!!!!!!! newsm07

# 269
Честито LISISKOOOOOOOOOO  Hug Hug Hug Много се радвам за вас - да ти е жив и здрав малкият юнак  Simple Smile Малко остана, многото мина - стискай зъби - всички ние сме с теб  Hug

Общи условия

Активация на акаунт