2012-та, добре си дошла, ЯНУАРЧЕТА носиш под всяка елха

• 38 002
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Честита ни нова темичка, за което отправяме и ние благодарности на Бебоbouquet
Дай Боже да е пълна с живи и здрави бебчета и щастливи мами, както и с вълнуващи разкази за раждане!
Тъкмо си викам, че Кафето не се разписва, а вие с бебешочетата сте си още 3в1, браво!  Laughing
Ашли, за нас не се отнася това с 24- те месеца назад, тъй като закона влиза в сила от 01.01.2012 година, а нашите болнични са от декември месец 2011 година.
ЧЕСТИТ ГОЛЯМ МЪЖ НА МАМА БИСТРИЦА!ЖИВ И ЗДРАВ ДА ИМ Е, А НА МАМА ЖЕЛАЯ СКОРО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ!

# 16
  • Китна Тракия
Честито бебе на Бистрица!!! Ех, Валерко направо отгледано бебе - пу пу!! Да е жив и здрав!

Ашли - да, за нас не се отнася - поне така казаха по новините - т.к. нашият 45-дневен болничен е започвал през декември, а промяната е от 1 януари. Дано това те устройва! Peace

# 17
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте и ГОЛЯМО ЧЕСТИТО НА МАМА БИСТРИЦА!

Нека расте здраво и послушно момче!

Ние днес отново бяхме на запис,всичко е Ок.Лекарката каза,ако до понеделник не съм родила,
да мина за преглед и най-вероятно тогава ще се раждаме.Така че остава да чакаме,

Много късмет на всички раждащи и на тези на които им предстои съвсем скоро!!!

# 18
  • На Дунава
И аз да се добавя в списъка на мамите, които нямат чувството, че ще разждат през следващата година-две.... Болежки имам тук-таме, но не са фундаментални, малко са ми се разбрицали ставите и ми се струва, че ще ми се разпаднат кокалите, нооо - това са нормални неща. Гледаме си се вкъщи и ми е толкова хубаво и спокойно... чак нереално. Не мога да си представя как ще взема да получавам контракции и ще трябва да ходя да се моря в болницата  Joy
Вчера ходих на бебешко кафе с ЛЛЛ, голям кеф - имаше сума ти дечурлигчета, включително тригодишни кърмачета - пъстър свят, мили хора, хубаво кафе. В една кухня се бяхме събрали 4-5 жени, 6-7 деца и едно новородено момиченце, което 3 часа не промрънка в пустия му слинг. Накрая я извадиха да я накърмят - а тя най-послушно отвори устичка и продължи да дреме. Мечта!
Успех на всички, раждащи днес! И с удоволствие трансферирам неограничена част от непукизма си към притеснилите се!  Heart Eyes

# 19
  • София
Момичета, Вероника е писала във фейсбук, че е родила. Има и още една мама, която е родила днес, но незнам как и е ника.  Thinking

# 20
  • гр.Пловдив
Здравейте и от мене, благодаря за темичката и честито да всички нови мами. Да са им много послушни и поспаливки бебоците.

Аз вчера бях на преглед - всичко е ОК, но за ужасното течение което имам док ми изписа Полижинакс и сега пак се вкарах във филми - нали глобулките си изтичат доста гадничко и трябва да съм с голяма превръзка- ами ако не усетя водите? Или пък нали те променят и течението - ами ако това е тапата, а не течението? И все едни такива питанки, та бая съм се филмирала. Иначе от два дни следобед си ме боли коремчето, все едно ще ми идва, но такива стягания  отпускания засега май нямам.

Оххх веднъж да родя и да се образовам - за второто всичко ще знам Simple Smile

# 21
  • Габрово
Честито бебе на Bistrica   bouquet Голямо бебе  ooooh!.

Честито и на Вероника    bouquet. Чакаме подробности.

Menina, скоро ще си с бебче, колко вълнуващо. Да са ти леки последните 7 см. При мен първия път разходката много стимулира процеса /без да знам/. И аз искам така да не ми се налагат системи и намеси. Успех и чакаме новини  Grinning.

# 22
  • София
Честити бебоци на мами Бистрица и Вероника! Да са имживи и здрави рожбичките!

Честито и на  мама dilqna_dilqna

Момичета, аз влизам да се оплача- моите мъже не успяха да ме опазят-болна съм от грип. симптомите са кашлица, зачервено гърло, запушен нос и висока Т!!! Засега нямам Т,но много ме е страх да не вдигна - ами ако направя нещо на бебето???
Синът ми толкова болен не съм го виждала - от вчера е на антибиотик.

Ох, аз от снощи от 3 часа имам контркции и даже мислех да отивам към болницата, но сутринта си взех душ и те поутихнаха. Сега пак имам слаби. Какво да правя ако съм болна и започне раждане? Могат ли да ми правят секцио докато съм болна, какво ще стане с бебенцето ми? Сигурно няма да ми го дадат докато не оздравея,  но не бих могла и да лежа в стая с други мами и бебета...
Има ли вариант да заразя бебчо докато е в мен? Ох ще се побъркам... и как да се лекувам?

# 23
  • Пловдив
Благодаря, че ми отговорихте. Аз се надявах да ме включат в 24те месеца, защото мен ме устройва повече, но здраве да е. Да родим живи и здрави бебчета, а останалото ще се нареди.

А на мен постоянно ми се стяга корема. Като клекна, стана, наведа се и дори в спокойно състояние. Не усещам болка и не знам дали изобщо това са контракции. Но като ви чета, няма как да имам безболезнени контракции и да наближава раждането Simple Smile

# 24
  • Ботевград
Момичета днес в 12:30 се появи на бял свят моята малка дъщеричка ВАЯЛИН
4 килограма 51 см.
И двете сме добре и вече сме неразделни

# 25
  • Габрово
krasidika, много неприятно, но не се шашкай. Лекувай се с бабини илачи, хомеопатия за гърло и кашлица. Ако Т не е висока, не е опасна за бебето ... пък ти и нямаш. Ако усетиш, че започва раждане отивай в болницата. Те ще преценят на място. Най-много да те сложат в Изолатора. Пък може и да не си с грип. Няма как да заразиш бебето, спокойно.

Вероника, браво на теб. Измъти си докрай голяма бебка  Grinning. Да ви е жива и здрава. Разказвай за раждането, ако имаш възможност.

# 26
  • Бургас
ВЕРОНИКА, ЧЕСТИТА ВИ РАДОСТ!ЦЯЛ ДЕН ЧАКАМЕ НОВИНИ ОТ ВАС!ЖИВА И ЗДРАВА ДА Е И ВТОРАТА ВИ ДЪЩЕРИЧКА И МНОГО ЩАСТИЕ ДА НОСИ НА ВАС И БЛИЗКИТЕ!

# 27
Честито на новите мами, сега ще се върна да прочета имената на всички! Да са ви здравички, ящни и добродушни мъничетата!

krasidika, обади се на гинеколога си и питай трябва ли да вземаш някакви мерки. Ако е грип, до бебето няма как да стигне, но някои инфекции е хубаво да се знаят предварително. Болести не ти пречат на раждането, няма страшно, а пък за след раждането вече всичко ще зависи от състоянието ти.

# 28
Ето ме и мен в новата тема още 2в1 Simple Smile

Честита радост на мама Вероника и мама Бистрица, браво отгледали сте си големи бебчета!!

ashley777
и мен ме устройваха повече 24-те месеца, ама здраве да е

smarfietka_ споко и аз съм на полижинакс заради бактериалната вагиноза от която няма отърваване, но ще се търпи няма как!!!

# 29
  • до едно тепе
Вероника честита бебка! Много да слушка и да е здравичка  bouquet
Смърфиетка сега остава да кажеш,че и на 11-ти ще ходиш пак Laughing И аз бях вчера сутринта Whistling Дано оправите течението,а предполагам ще усетиш,ако започнат да изтичат води или тапата Peace
krasidika дано се оправиш бързо Praynig

Общи условия

Активация на акаунт