Обаждат се вече с ритничета ЮНСКИТЕ момчета и момичета

• 24 221
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро и от мен  Simple Smile
Ей много се смях на историята на Adelinche  Joy Joy Joy И аз като малка имах проблеми от сливиците,но ме заведоха при един дядо лечител-той ми намества и пука ушите-и оттогава много рядко ме болят Simple Smile
Стискам палци на отиващите на преглед newsm10
Ох как искам и на мен котенце да ми минава пътя,но няма как да си я взема мойта хубостница от Търново тук,а и сега в това състояние....

# 646
Добро утро, мамчета! Бързам да ви кажа, че снощи като си легнах някой ме закачаше по коремчето  newsm32 Simple Smile , беше много хубаво ама съвсем за малко. Днес е много хубав слънчев ден. Насладете му се

# 647
  • Русе
Здравейте момичета,
Да се похваля и аз – ще имаме момченце, докторката ми е категорична. Много се радваме защото от моя страна сме наистина все момичета – вече се шегувам че сме програмирани да раждаме момичета. Но ето, че нашето женско царство ще си има един момък за цвят. Поне засега един пък някой ден може и повече да станат – и ние искаме 3 деца, но не знам дали ще изпълним норматива – засега да родим второто пък ще го измислим.
Моята лекарка малко ме разочарова – така ме претупа... Инъче бебето го огледа подробно, ама исках да я питам разни неща, а тя изобщо не ми даде възможност. Едва успях да спомена варицелата на малката и че се притеснявам за бебето, а тя само сви рамене и направи една физиономия в стил „каквото стане”. По принцип не е такава, но като има много хора става нервна, ама аз какво съм виновна. Сега си останах с гъбичките, хем й казах че имам а тя нищо не изписа... На 27 ще ходя на ФМ в Тутракан и там ще си задам всичките въпроси – дано там ми отговорят.
Снощи установих, че киселините ми минават от ябълки.
А за коластрата преди раждането – предния път и аз имах някъде към 7 месец, но и аз знам че и да има и да няма все е нормално.
Хубав ден и успешни прегледи днес Hug

# 648
Здравейте и от мен  Hug
Adelinche страшна история  Laughing очевидно ти е провървяло на тази дата  Wink Аз не мога да кажа, че съм суеверна, каръка си е карък... случват ми се неприятности на всякакви дати  Sad
И мойта бебка не я усещам редовно, но снощи в леглото в поза по гръб я усетих и определено е позаякнала  Laughing

# 649
Добро утро маминки....

Бързам да ви покажа реузултатите от БХС, моята лекарка не ми вдига, а и чак другата седмица пак ще ходя при нея. Поне по старшите да кажат дали са ОК  newsm78

БХС 15-20 седмица   
        17 г.с. (16+4 - 17+3):   
            ***** РЕЗУЛТАТ ЗА БРЕМЕННАТА ЖЕНА ******        1)   
                ВАШИЯТ РИСК за болест на ДАУН e определен на    1 от 15000      бременни   
                ВАШИЯТ РИСК за болест на ЕДУАРДС e определен на   1 от 12000      бременни   
                ВАШИЯТ РИСК за дефекти неврална тръба/коремна стена е   Нисък   
            *ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНСУЛТИРАЩИЯ ЛЕКАР *   
                Free - bCG(бета-хорионгонадотропин) MoM   0.47      част от медианата (Mo)   
                AFP(алфа-фетопротеин) MoM      0.88      част от медианата (Mo)   
                Възрастовият (статистически) риск за болест на Даун (T21) е   1 от 1500      бременни   
                Възрастовият (статистически) риск за болест на Едуардс (Т18) е   1 от 13000      бременни   
Брой изследвания: 7   

# 650
Здравейте и от мен мили мами Simple Smile

Прегледа ни мина Simple Smile За съжаление няма си нито снимка, нито разбрах размерите Sad но поне всичко си е наред Simple Smile Отговаря на 20г.с и няколко дни, и трябвало да го чакаме някъде след 20 май Simple Smile Ама че точна представа Simple Smile За сега само налучкваме какво ще е Simple Smile уж момче, после момиче....останахме си с налучкване Simple Smile нищо, 23-ти ей сега ще дойде и със сигурност ще знаем Simple Smile каквото и да е ще бъде много, много обичано Simple Smile Та като разберем със сигурност ще си изпросим запис на първа страничка Simple Smile

Хубав ден от мен и много усмивки   bouquet

Vesi_08 за гъбичките ми изписа ето тези свещички http://apteka.framar.bg/04000239/%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%BE-%D0%BF … 3-3#axzz1jKFdID1r, за 6 дни по една вечер. От тях се чувствам супер.

mimsy___ за мен резултатите ти са отлични,, моите са дори по-лоши от твоите: ВАШИЯТ РИСК за болест на ДАУН e определен на    1 от 1800      бременни.

А и да ви споделя след БХС-то ми дори АГ-то ми каза че ако искам мога и да не ходя на ФМ Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 11:06 от Gabinka_

# 651
Аделинче, чудесна история.

Мимси, резултатите ти са много добри, няма от какво да се притесняваш от гледна точка на статистиката на БХС.

# 652
Freed , Gabinka_   Hug Бях се притеснила, че какви неща четох в нета и ми побеля косата   Cry Успокоихте ме  Hug

Gabinka_ и аз си нямам снимка, незнаех и колко е голямо бебо, но от направлението за БХС разбрах, а не от доки. Защо не говорят тия доктори незнам, мълчи и гледа на монитора и само се пули и ти трябва да гадаеш какво си мисли......  #2gunfire
Дори и на монитора не ми го показа, а когато се надигнах да го видя ми направи забележка и каза да легна  Confused
Нямам търпение 10.02 да ида на ФМ за да се нагледам на бебо.... тази нощ сънувах бебо.... надявам се не е на лошо.

# 653
Добро късно утро и от мен Hug
Момичета гледам че не съм единственната която не е доволна от гинеколога си от гледна точка на обръщане на внимание....при мен също е така....лягам,гледа и мери без дума да обели или най-много да каже че си отговаря на седмиците и това е....много пъти съм я питала за това и все ми казва че щом не говори и гледа за 5мин. да се радвам това означава че всичко е наред....което е супер но все пак искам да знам някои подробности....затова си ходя при една друга лекарка която изражда каката и при нея получавам всяка информация която си искам Rolling Eyes Grinning
Vesi_08 точно поради факта че имаме голяма заболеваемост от варицела в града каката не съм я пускала на предучилище от миналия месец защото нито тя,нито аз нито малкия не сме я карали и е много опасно в нашето положение...ти карала ли си тази шарка? Ако си я карала нямаш повод от притеснение защото предаваш антитела на бебето и сте защитени,но ако не си....пази се много Peace
Аз вчера посетих доки по повод обривите по целия корем и гърдите+ужасните сърбежи и ми каза да се мажа с мед.козметика А-ДЕРМА за много чувствителна кожа....получила съм нещо като алергия от много сухата кожа...изписа ми и още един крем с който да си се мажа постоянно...дано помогнат Peace
Относно коластрата по време на беменност- аз със първата бременност имах още от 7 месец и така до края,даже ми могреше дрехите и после имах много много кърма когато родих,със втората бременност изобщо не ми потече коластра от гърдите но като родих имах пак отново много кърма...така че мисля че няма общо преди и след...божа работа Peace
Хайде лек ден и да пазите коремчетата Hug

# 654
Оффф, четох, писах и накрая като реших да го пусна и ми изтикло времето  ooooh!, хайде наново сега

Мимси,
стига си чела из нета, не ти трябва да се филмираш сега, добре са  ти резултатите, пък и ФМ е по-важна!

Мушморок, Деси 82, аз също съм с вас на 16.01, но е рано да се притеснявам, като дойде деня ще треперя сигурно. Дано се завърнем с добри новини  Praynig

Веси08, честито момченце за цвят, сега ще видиш разликата в отглеждането на момче и на момиче. Майка ми казва, че момчета по-трудно се гледали, то и ние бяхме женско царство у дома преди да се роди сина ми. Ти какво ще кажеш да дойдеш с нас с Доминика на кафе, например утре от 10.30ч?

Доминика, утре ще можеш ли от 10.30 на Рояла или с/у математическата има кооперация в сиво и червено до спирката на Скобелев, отдолу има барче и е хубаво?

Забравих да пиша , че на моята ЖК винаги ми издават лист, на който пише в коя седмица съм и какви са размерите на бебето, мисля, че това се прави навсякъде, като тия листи си ги пазя в папка, както и изследванията. Как така не казват какви са размерите и колко тежи newsm78
Сестрата винаги присъства на прегледа и пише, каквото диктува доктора.

# 655
Привет и от мен, момичета  Simple Smile Тук в работата е лудница, та реших малко да си отдъхна с вас. На всички, разбрали пола - честито, сега започва избирането на имена. Ние чакаме момиче, след каката мъжът ми се надяваше повече на момче  Laughing А аз много се радвам, и  мисля освен нещо за изписването и козметика, друго да не купуваме... Не знам само как ще се справим с отделянето на каката в друга стая, че още е при нас, дано да свикне бързо... а и чакам утре класирането за яслите, дано се вмъкне някъде покрай свободните места, стискайте палци  #Crazy Вчера успях да си запиша час и за ФМ при доц. Димитрова във Фемина чак за 03.02, дано всичко е ок. За коластрата - аз нямах преди да родя, но пък кърма си имах - кърмихме се повече от година. Така че е нормално и да има, и да няма. Оставям ви и отивам да се трудя, че срокове ме чакат. А на вас-усмихнат, весел, слънчев и спокоен ден   bouquet

# 656
Здравейте!

Бързам да се похваля- днес бях на лекар, всичко е наред, най-вероятно чакаме момиченце. В края на месеца съм на ФМ и ще видим дали ще се потвърди.

Коластра и предишния път, и сега имам от третия месец на бремнността. За сметка на това кърмата ми тръгна една седмица след раждането ( нормално). Като количество май си беше добре, но нещо не се оправих с кърменето. Ще видим сега как ще е.

За колички- предишния път ми бяха дали ползвана Чиполино. Нямаше зимен кош. Беше ми много тежка и когато бебето стана на 5-6 месеца я смених с лятна на Бертони, която имаше пълно легнало положение. Много ми беше удобна- лекичка, сгъвах я с една ръка. Счупи се непоправимо ден преди синът ми да направи 2г.и според мен напълно си изби парите. Сега приятелка ми даде нейната количка- има кош за новородено, не знам каква марка е, още не сме я разопаковали. Ще видя, ако има легнало положение и без зимния кош, може и да не го ползвам, за да тежи по-малко.

# 657
Здравейте и от нас,как сте?Искам да ви питам усещате ли си матката,или...аз съм вече  Crazy

# 658
Емсичка, като легна по гръб и тя се оформя като една топка под пъпа ми. Усещам я с ръка колко е голяма, ти какво усещаш?

# 659
Ми все едно мърда,гъдел леко или нещо подобни....май съм луда....а за топчицата и при мен става...

Общи условия

Активация на акаунт