Отговори
# 360
Айде честито на мама vanya_v1!!!Бързо възстановяване и на двамата и само хубави моменти за напред  Hug

# 361
  • Варна
Тя писала ли е тук тая мама? Нещо не я знам?

Да й е 4естито мом4ето и да наддава бързо! Охооо такива новини по4ват!

Аз оба4е все се сещам за NovDen......Защо не пише тая жена,ей тъй само да сме спокойни...щото така..какво ли не ни минава през главата и на нас Praynig

# 362
  • Сфия
Честито на новата мама! Дано всичко да е наред с бебока и бързо да наддава и да се стабилизра!  Praynig
Деска, ти от къде разбра? Нещо ми се губят спомени за въпросната мама... Като, че ли не се е разписвала май много във форума?  newsm78
Ето снимка на Илиев: http://tokudabolnica.bg/bg/page/214/Екип

# 363
Благодаря,че ме добавихте във фейсбук-групата!  Simple Smile
Честиото на мама vanq да и е много здрав бебока!!!
BoBoDes току що те видях на една снимка във фейсбука и се сетих,че те познавам  Laughing Laughing-работех заедно с Дора в Офис 1 срещу Винса....А сина ти кога порастна толкова-помня те когато беше бременна и после той-бебе!!!! Ако не се лъжа живееш и някъде наблизо-аз съм в Трошево  Simple Smile

# 364
Честито на мама vanya_v1  bouquet Да и е живо и здраво момчето 1crib а на мама бързо възстановяване.  bouquet
Ех ,че беше хубаво днес.Ако имаше кой да вземе детето от градина и аз щях да остана повече Heart Eyes

# 365
Честито и от мен на Ваня!!! Да й е живо и здраво момченцето и бързо да наддава!

Днес бях при моя док в Шейново. Бебка е 2800 кг, отговаря напълно на седмиците си (36 г.с) и според него малко вероятно е да достигне 3600 кг, колкото се роди батко й (но по-добре за мен Grinning). За пореден път заяви, че се оказвам доста сериозна жена щом съм родила такъв голям син предвид мини размерите ми  Laughing.
Плацента чудесна, води достатъчно, за да си стигнем до термина 9.02. На 2.02 ме вика за преглед за разкритие и т.н.

За зодиите - ми, по всички хороскопи скорпион с близнаци не се разбират грам, ама не е вярно  Laughing. Мъжът ми е близнаци, майка ми и най-близките ми приятелки 5 на брой  Crazy. Татко ми е водолей и е прекрасен човеk, не само защото ми е баща  Heart Eyes. Синът ми и той е водолей, живот и здраве и девойката и тя  Heart Eyes. Аз с рогати не се понасям обаче, това е сигурно, брашно рядко мелим.

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 23:54 от Ralipo

# 366
За бебчето на Ваня научих от бургаските мами,имаме си тема и тук и група във Фейса.Тя не пишеше много,дори беше премълчала,че я приели болница по празниците с изтичащи води.Стискам палци всичко да е наред с малкият Димо.

# 367
  • Варна
BoBoDes току що те видях на една снимка във фейсбука и се сетих,че те познавам  Laughing Laughing-работех заедно с Дора в Офис 1 срещу Винса....А сина ти кога порастна толкова-помня те когато беше бременна и после той-бебе!!!! Ако не се лъжа живееш и някъде наблизо-аз съм в Трошево  Simple Smile
еми растат децата бързо, ще видиш Mr. Green
да, наблизо съм, в Младост горе срещу търговски център Явор  Simple Smile

# 368
  • Сфия
Да за зодиите е наистина относително, съгласна съм с Рали. Мъжът ми е рак и първо той грам не отговаря за повечето неща на зодията си, осен, че е нерешителен и твърде традиционен, но и отделно съчетанието -Рак-Стрелец уж било абсурдно, но истината е, че ние чудесно се разбираме, макар да сме различни по характер. Приличаме си много в разбирнията и възпитнието, с характерите се допълваме и сме може би единставената двойка от познатите ни, които за 15 години не сме се отчуждили, не сме се карали никога за сериозни неща и си имаме пълно доверие.
Рали, ти Скорпион ли си? Може би добре се рабираш с твоите близнаци, защото ти самата си нетипичен скорпион. Поне по мои наблюдения... Браво за добрите новини на прегледа!

# 369
От първа страничка копирам
 Термин 26.02vanya_v1 27 г., Бургас, първа бременност
Ваня е в болница от 06.01 заради високо кръвно и изтичащи води и тъй като е голяма сладурка не ни казваше и на нас-бургаските мами,за да не ни притеснява.Както и Деси е писала засега знаем, че Димо е мъничък,но е добре! Стискаме им палци Димо бързо да наддаде, а Ваня бързо да се възстанови.Щом научим повече подробности ще пишем, нали не се сърдиш Ванче, но няма как да не се похвалим с първото Бургаско бебече, плюс това с нея с ме с един термин и сега  Димо ще е батко на моята шушулка  bouquet

# 370
  • Сфия
И като стана дума, се сетих за лъвица. Тя може би също е родила. Нали каза, че нямало да дойде на срещата, защото щяла да ражда... Или нещо подобно. Сия май й имаше телефона. А какво стана с НовДен и защо не се вясва не мога да си обясня. Гледах и във фейсбук няма никаква активност в профила й. А иначе утре би трябвало да изпишат Любчето. Надявам се да влезне тук и да се похвали. Аз й звънях един ден, но беше изключен тел...

# 371
Милички, не го намирам. Вижте как го гледам аз фейсбука, нещо пропускам ли -не знам
http://postimage.org/image/kvr2b99z7/
дайте скрийншот, моля.
*starlet*, бяхме в Домата на Хемус, но аз съм нова и не мога да ти дам точно инфо. Само мога да кажа, че беше много забавно.

Има списък с никовете в групата във фейсбук. Точно под заглавието има DOCS. Там са Simple Smile

# 372
Честито на мама Ваня! Бързо възстановяване  и да е жив и здрав малкия бебок Димо !   ylinfant

Цитат
Здравейте и от мен!
Misence /jenny/ , аз също съм от Хаджи Димитър живея до 95 училище и ние може да разхождаме количките  !!!А дали има още някое мами да е от нашия район?   та да станем повечко   

Аз не живея в Хаджи Димитър, но съм  горе-долу наблизо...Живея до мола -Ситняково, ако има и др мами в района ще се радвам мн да се запознаем.

Misence /jenny/ видях, че някъде споменаваш за тема свързана с педиатри, може ли да  ми дадете и на мен инфо, защото това ще ми е първо бебче и се чувствам като в небрано лозе както се казва. Нямам си и на идея  как да намеря педиатър и то добър.

# 373
  • София
   Здравейте мами и тумбаци!
 А да има някой от р-она на Овча Купел и близките до него квартали?И аз съжалявам ,че изпуснах срещата,но имах важен ангажимент Sad,нищо,здраве  да е,  а срещи още ще има.

Здрасти pisiana, аз съм от района на Овча купел, старата част, съвсем близо до малкото паркче. Ти къде си точно в Овча купел? Ох, и на мен как ми се иска да има някоя мама наблизо, че заедно да си правим разходките като се позатопли.  Laughing

# 374
  • Сфия
цвети, не разбрах точно какво търсиш...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт