Крава с теле

• 16 043
  • 127
  •   1
Отговори
# 105
Несправедлив е живота към жените Tired.
Мъжът й го взеха веднага, на същата година, та и дете му родиха.
А тя вече 6-7 години така - нищо.

Взеха, все едно е някаква стока. Много грубо изказване!

# 106
  • София
Не е грубо - действителност е.
Доста престарели момички забърсват някой разведен с дете и веднага му раждат друго.
Мислят си, че се се осигурили с мъж за цял живот. Да, ама не - бившата постоянно крънка внимание за нея и детето и.
И преди да ме нападнете - считам детето отговорност само на майката. Бащи много.

# 107
  • Варна/Лондон
Има жени, на които страшно много им личи, че си търсят мъж. Независимо дали е на 20-30г., с теле, с две, успяла, бедна, безработна, богата, каквато и да е, но тръгне ли на лов й личи. И мъжете просто я надушват, че ''тая търси някой да върже'' и бягат.

# 108
Извинявам се, не мога да изчета всички коментари /има добри попадения/.
Крава с теленце съм го чувала и от не толкова стари мъже. Тъпо, просто, но много хора са възпитавани така - ти си млад, ерген си, за какво ти е дърта парясница, че и с дете. Все пак живеем в БГ-то, а в прованса наистина им викат на разведените парясници.  Laughing

Като чета авторката, искрено се надявам това да са нейни думи, а не на жената. Да си кукува сама, търсела си сериозен мъж... Звучи ми като жена, която чака в засада да надене примката. Сигурно само не им задава въпроса "Имаш ли сериозни намерения?" От такива мъжете бягат през глава. Като си промени мисленето тази женица, тогава ще си намери мъж.

В момента съм на 35, около мен има доста жени на тази възраст с деца и тези, които са разведени, си имат кандидати, които с удоволствие биха се оженили за тях, биха гледали децата им и изобщо биха се обвързали сериозно. Защо ли? Защото тези жени са самостоятелни, грижат се за себе си и определено не мислят за себе си, че кукуват. Това е тънката, но съществена разлика. Бъди доволна от живота си и другите сами ще влезнат в него . А, и мъжете е добре да бъдат на същата възраст, по възможност да имат и те деца, защото тези са излезнали от фазата "морето ми е до колене".  Peace Е, познавам и жена, която се ожени втори път за 10 години по-млад мъж от нея и му роди две деца /от първия брак имаше едно/.

# 109
Бъди доволна от живота си и другите сами ще влезнат в него .
И аз опявам същото от 8 стр. насам..))

# 110
  • в моя свят на мир и любов

В момента съм на 35, около мен има доста жени на тази възраст с деца и тези, които са разведени, си имат кандидати, които с удоволствие биха се оженили за тях, биха гледали децата им и изобщо биха се обвързали сериозно. Защо ли? Защото тези жени са самостоятелни, грижат се за себе си и определено не мислят за себе си, че кукуват. Това е тънката, но съществена разлика. Бъди доволна от живота си и другите сами ще влезнат в него .

Мх, всеки търси на баницата мекото, и мъжете даже. Що да не се оженят за някоя грижовна дама с добри доходи, доказала че може да дундурка децата /и евентуално мъжа си/, определо на ти с всякакви креватни номера и в апогея на сексуалността си, търпелива, уверена в себе си, знаеща как да избягва грешките, допускани при първия брак и т.н. и т.н.  Grinning

# 111
Не е грубо - действителност е.
Доста престарели момички забърсват някой разведен с дете и веднага му раждат друго.
Мислят си, че се се осигурили с мъж за цял живот. Да, ама не - бившата постоянно крънка внимание за нея и детето и.
И преди да ме нападнете - считам детето отговорност само на майката. Бащи много.

Е, то пък голяма работа да вземеш някой разведен и да му родиш дете!
Детето е отговорност и на двамата родители. Simple Smile

# 112

В момента съм на 35, около мен има доста жени на тази възраст с деца и тези, които са разведени, си имат кандидати, които с удоволствие биха се оженили за тях, биха гледали децата им и изобщо биха се обвързали сериозно. Защо ли? Защото тези жени са самостоятелни, грижат се за себе си и определено не мислят за себе си, че кукуват. Това е тънката, но съществена разлика. Бъди доволна от живота си и другите сами ще влезнат в него .

Мх, всеки търси на баницата мекото, и мъжете даже. Що да не се оженят за някоя грижовна дама с добри доходи, доказала че може да дундурка децата /и евентуално мъжа си/, определо на ти с всякакви креватни номера и в апогея на сексуалността си, търпелива, уверена в себе си, знаеща как да избягва грешките, допускани при първия брак и т.н. и т.н.  Grinning

Не разбрах коментара ти, предполагам, че е проява на чувство за хумор.
Ние не търсим ли сериозни и грижовни мъже, които са независими, с добри доходи, уверени в себе си, знаещи как да избягват глупавите грешки, които се допускат на млади години и разбира се на ти с всякакви креватни номера? Аз определено бих търсила такъв мъж, ако ми се наложи отново.

Ако на някоя жена й се занимава тепърва с младоци, които още си търсят мястото в живота, техен си проблем. Лошото е, че после реват по форумите, че изчезвали яко дим, като станело въпрос за важните неща в живота.

# 113
То остава да си намериш някой който тепърва да го учиш.
Има и такива жени, но трябва да са доста силни и разбрали какво искат от живота.

# 114
С рикс да ме обвините в какво ли не - аз също бих предпочела и търсила половинка, без други ангажименти - като разводи, деца и тн. Ако, разбира се - имам право на избор, защото често човек просто няма, когато го връхлетят чувствата. И до този извод стигнах, след като преминах горчиво през какви ли не случки с или около мен.
В тази връзка не виждам нищо ненормално в това един мъж да иска жена, която да му роди негово дете, вместо да гледа чуждо - пак грубо, но факт. Няма какво да се лъжем, това си оказва влияние. Дори си мисля, че на мъжете повече. Те считат детето като невероятна спънка често. Докато жените сякаш повече се отдават на емоциите, възможно е и майчинския инстинкт да ги кара по-лесно да приемат...знам ли.

# 115
В тази връзка не виждам нищо ненормално в това един мъж да иска жена, която да му роди негово дете, вместо да гледа чуждо - пак грубо, но факт. Няма какво да се лъжем, това си оказва влияние. Дори си мисля, че на мъжете повече.

Повечето мъже около мен, които са в такива връзки, нямат нищо против да гледат детето на жената и да си направят/родят още едно. Всичко е до човека, не до някакви общи правила.

# 116
Виж сега, първо пиша какво е моето мнение/наблюдение, не твърдя, че то е правило или правилно. Едно е да нямаш против в краен случай, ако ги има чувствата вече, съвсем друго - в начален стадии - дали мъжът въобще ще позволи нещата да се задълбочат - и причината за това често е именно детето.
Два случая имам пред очите си - мъжете се кълняха, че ще гледат детето и тн, ама на втората година вече - си пролича, че просто не се справиха...
Всъщност би било доста по-добре, ако всички нямаха предразсъдъци. То и аз съм жена с дете и един ден - знае ли човек - може също да се наложи да си търся  Wink

# 117
  • София
а аз изобщо няма да си търся. За какво ми е? Ще я карам като някои от разведените си приятелки - ще си наредя живота без да живея с мъж, а иначе ще си имам разни сексуални връзки. Айде, чак пък толкова, ако се появи някой да ми е по мярка, може и да размисля.  Simple Smile

# 118
а аз изобщо няма да си търся. За какво ми е? Ще я карам като някои от разведените си приятелки - ще си наредя живота без да живея с мъж, а иначе ще си имам разни сексуални връзки. Айде, чак пък толкова, ако се появи някой да ми е по мярка, може и да размисля.  Simple Smile
Не мисли, че си изключение.

Повечето жени мислят да се обвързват отново, обикновено скоро след раздялата. Причините са ясни, но мине ли време започват да разсъждават точно така.
Може би, когато остареят и децата поемат своя път, отново да си мислят, че е добре да се съберат с някой, но причините вече са твърде различни.

# 119
  • София
е, за какво ми е на стари години да се събирам с някого, за да му ставам болногледачка след няколко години ли? Мъжете и без това по-рано сдават багажа, ако някой си мисли, че ще тръгне да се занимавва с мен, за да има кой да го гледа фор фри, няма да познае. За събиране мислят младите жени, които все още нещо ги бута отвътре, докато са в детеродна възраст и имащи време да издундуркат още едно бебе, ама като вземе да наближава една жена критическата, за какво  й е мъж? И без това женските хормони намаляват, мъжките заемат по-голям дял, та жената си се чувства доста  добре и сама. Аз бих се отдала на живот за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт