Крава с теле

• 16 059
  • 127
  •   1
Отговори
# 30
Този грозен израз " Крава с теле "го чух преди години от един доста възрастен , към 70 години дядо .
По повод на това , че наш колега се ожени за жена с дете .
В смисъл , че освен просташки е доста архаичен.

# 31
  • Galaxy 13197853088
Е, че младите за къ'ф им е да се захващат сериозно с нея?
За секс ясно, ама за нищо повече, освен ако не хлътне някой та се олюби до ушите.

# 32
  • София
Ако й е изписано на челото, че търси "сериозна връзка", нищо чудно, че мъжете бягат с 200 в обратната посока. Никой не встъпва във връзка с идеята, че това ще му е половинката до края на живота. Тия неща обикновено се разбират на последващ етап от взаимоотношенията.

# 33
Несправедлив е живота към жените Tired.
Мъжът й го взеха веднага, на същата година, та и дете му родиха.
А тя вече 6-7 години така - нищо.

Е да, какво да се прави, такъв е живота.

Обаче тя съвсем не е престаряла, още е в детеродна възраст. Аз на нейно място обаче,не бих се набирала толкоз пак към брак. Детето и е голямо - значи го е родила на 18, твърде рано, сега що не си гледа кефа, не знам.

И какво теле е това. Това е биче, някакво. нито на излизания може да и пречи, нито на социален живот.

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 13:25 от Iris04

# 34
  • Galaxy 13197853088
Нали и тя това писа, не искала деца повече.
Само някой млад жребец готов за връзване.
И драмата е, че младите не искат да се опайчат.

# 35
Много неприятно определение за жена с дете, но използвано от мъжете за самотни майки с деца.
Преди Андариел пак да ме обиди че разнасям приятелите си по форуми,  уточнявам само крайно  необходими детайли.
Жена на 35 с дете на 17. Разведена. Към каква социална и възрастова група мъже следва да се ориентира за да намери нормален спътник в живота си, а не просто несериозници, които искат само  секс, правят се на влюбени, но щом се спомене за нещо по-сериозно, започват оправдания, че тя не  е подходяща за тях, че те си искат собствени деца и жена. Някои дори признават, че и родителите им не биха одобрили връзката им с нея. Досега връзките са само със свободни мъже, без деца или разводи зад гърба си.

А ти защо се интересуваш вместо нея ?
И какво значи да се ориентираш ? Що за мисли ,що за предпочитания все едно става
въпрос за покупка на телевизор.......

# 36
Ми сигурно тя не пише в БГ Мама . Wink Wink Wink

# 37
И крави ли пишат тук?

# 38
  • София
Пак ли по тая тема бе, не ви ли омръзна?
Шанталче, иди в подфорум Татковци, имаше тема дали ще си вземете жена с дете - там хубавко бяха описали кравите.

# 39
Пак ли по тая тема бе, не ви ли омръзна?
Шанталче, иди в подфорум Татковци, имаше тема дали ще си вземете жена с дете - там хубавко бяха описали кравите.
Нещо си се объркала. Тук кравата тъси бик т.е. търсят й, а там беше обратното.

# 40
  • София
Да де, ама там нали отговаряха биковете, та може да е от полза за това какво мислят въпросните Simple Smile

# 41
И крави ли пишат тук?

Не , Снеже , Шанталчето ще е посредник .
Ще й предаде нашето мнение по въпроса . Grinning

# 42
Моето лично мнение е, че щом не иска жената повече да ражда, а пък иска сериозна връзка, да си търси мъж, който има вече дете/а/, или не иска/ но те са единици/.  Т.к. почето/да не кажа почти всички/ мъже искат да имат дете/а/, което си е нормално, т.е. тя или  трябва `да отстъпи`, или просто да си търси  партньор с такива нежелания като нейните. Confused

# 43
Запознай я с оня готиния младеж, дето все още живее с майка си.
Мисля, че ще си паснат

# 44
Авторката е проявила завидна фантазия при наименуването на темата.
Къде го чукаш, къде се пука?
Израза е прост, както и мъжете, които го използват.
Мила, с какви хора дружиш!?!
Оффф, трудно се общува с вас Whistling. То подазрения, то въпроси...
Изразът е популярен, никой от моите познати не го изпалзва. Казал го е бащата на един от познатите на моята приятелка. Така реших да кръстя темата - с леко иронично- горчив привкус.
Не съм аз "кравата"(за този който попита).
Темата я пускам, за да си сверя часовника дали това което  посъветвах тази жена е правилно.
Въпроси още имате ли Tired

Общи условия

Активация на акаунт