Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли човек да се зарази с хламидия чрез заразено бельо?
Колко време отнема лечението на хламидия?
Какво означава резултатът „Хламидия (сух тест) положителен (+) без референтни стойности“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли човек да се зарази с хламидия чрез заразено бельо?
-
Колко време отнема лечението на хламидия?
-
Какво означава резултатът „Хламидия (сух тест) положителен (+) без референтни стойности“?
-
Как мога да разбера дали хламидията е изчезнала или все още присъства?
-
Как се лекува цитолитната вагиноза?
. Никога не съм боледувала, кръвни изследвания си правя за щяло и нещяло и все са като на новородено...ама на тази хламидия, кой знае от къде е. Да не говорим, че винаги съм си седяла на д***то (имам предвид че не съм ходила по мъже и никога не съм изневерявала, но за нещастие не мога да кажа същото за бившия ми..от там си мисля, че е , но ни се разделихме отдавна и миналата година почнаха болките по ставите...Колкото обаче да се опитвам да се окуражавам си мисля, че щом ставите ми са засегнати какво ли остава за тръбите ... 
. Благодаря . Гуш

....
И все пак леки болки се усещат особено като стане студено, лятото нямам никакви проблеми. Просто са леко подути. И сутрин като се събудя леко са подути сега примерно дясна китка и десен глезен. Също така десния ми показалец е страшно подут в среда става...аз по него разбирам , че не съм се излекувала...Все си представям, че когато спадне до нормалните си размери...ще съм се оправила...
посрещане на Новата година и нека следващата година е по-здрава и щастлива за нас.!!! Нека всеки от нас успее в начинанията си... Здраве и късмет на всички ни...