90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 165

• 30 352
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  chef Дано и моят син да ме обича толкова, колкото аз си обичам мама  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ако не е тя да дойде да сготви ще си умра гладна и в белтъчен ден  newsm78

# 646
  • Варна
Ох аз да се оплача.Реших да си направя замразен хек,ама така му се точех.Слагам го в турбо фурната с подправки та като ми се размириса тази риба на мръсни чорапи  Sick .Викам си на вкус може и да е по добра /не губя надежда  Blush/.Вадя,пробвам- newsm45 по гадно нещо не бях кусвала.Та  си извадих малко наденичка и зелена салатка ,но заради рибата и това ми беше гадно.

Днес белтъчен:
З-1/4 помело
О-малко наденичка със салата;
В-пържола със салатка

# 647
`·•●•D@nI•●•·´  аз вече замразена бяла риба не купувам и не готвя. Разчитам само на скумрия в такива случаи и пак избягвам, че и там е имало кофти моменти.

А пък Новото мамче с тоя спорт направо ми събра очите!  smile3501

# 648
  • Бургас
 Mr. Green Явно любовта ми към сладкото е вечна, "докато смъртта ни раздели".  Joy
+1 Joy Joy Joy
сега съм в блажена нирвана от обяда с разни сладки изкушения.........

# 649
Искам да се похваля днес ми е 2ри ден от диетата и сам -1.5кг.ИЗУМЕНА СЪМ

днес    З:кафе и банан
           О:боб в гарне с един сухар
            В:боб но без сухара

нормално и е в за един ден свалч толкова?

и друго да споделя след като се нахраня ми става тежкко на стомаха всеедно сам изляла огромно количество а всъщност съм хапнала една нормална порция

ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ И МНОГО УСМИВКИ!!!!! Hug

Дани, при мен е същата работа. За първите 4 дни свалих 4 кила, а почнах от 63, които за моите 1.67м не са кой знае колко. Прочистваш се, явно, обаче, ефектът за психиката ти е страхотен!
А чувството на тежест и при мен го има, не знам защо се получава, другите момичета не го изпитват, но пък си отслабвам, предполагам, че по-нататък ще се оправи това. Даже и в плодов ден след 2 ябълки за обяд се чувствам все едно съм погълнала цяло прасенце  newsm78

vanessa80 Може ли малко инфо за тоя хром. Като цяло намалява апетита или потиска този за сладко конкретно? Аз здравословни проблеми *чука на дърво* уж нямам, та ми е интересно как действа. Благодаря предварително Simple Smile

# 650
Искам да се похваля днес ми е 2ри ден от диетата и сам -1.5кг.ИЗУМЕНА СЪМ

днес    З:кафе и банан
           О:боб в гарне с един сухар
            В:боб но без сухара

нормално и е в за един ден свалч толкова?

и друго да споделя след като се нахраня ми става тежкко на стомаха всеедно сам изляла огромно количество а всъщност съм хапнала една нормална порция

ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ И МНОГО УСМИВКИ!!!!! Hug

Дани, при мен е същата работа. За първите 4 дни свалих 4 кила, а почнах от 63, които за моите 1.67м не са кой знае колко. Прочистваш се, явно, обаче, ефектът за психиката ти е страхотен!
А чувството на тежест и при мен го има, не знам защо се получава, другите момичета не го изпитват, но пък си отслабвам, предполагам, че по-нататък ще се оправи това. Даже и в плодов ден след 2 ябълки за обяд се чувствам все едно съм погълнала цяло прасенце  newsm78

vanessa80 Може ли малко инфо за тоя хром. Като цяло намалява апетита или потиска този за сладко конкретно? Аз здравословни проблеми *чука на дърво* уж нямам, та ми е интересно как действа. Благодаря предварително Simple Smile

Hug дано да се махне това чувство че чак се чувствам виновна че съм яла  Thinking

# 651
savina_33 Извинявай вече  newsm28 пощата Simple Smile Разбира се всяка помощ ми е подходяща Simple Smile
Не ви ли е срам да се събирате на 23 ццццц Sad Wink аз няма да мога да присъствам, но ви пожелавам много хубаво РЕЖИМНО изкарване Wink
Ето ми и менюто за днес
з- 1 ябълка
о- салата от зеле, съвсем малко морков, малко лимон,зехтин и сол + сирене + кашкавал и няколко тиквички за цвят , но бяха 3-4 кръгчета само.
в- омлет от 1 яйце със сол + 1 домат.

# 652
  • София
Скрит текст:
Е кога, ма? Нали ще ме гориш в понеделник? Mr. Green
Дай ръкописа - ще ти го издам посмъртно в моето издателство.  Joy

# 653
Така аз като "нова" да се оправдая пред по-старшите съфорумки, да вчера вечерях салата но тя беше с рибка, мъъъъъничко зехтин и лимонче, а кюфтенца никой неможе да ме обеди че немога да хапрам, защото са домашно приготвени телешки, печени на скара....... Peace
Днес з:2потокала, кафе без захар, о:картофки на фурна и за вечеря съм на рожден ден и дано има поне нещо с булгур (много мразя цялата маса да ме пита защо не я ядеш, какво ти трябва да слабееш и се оправдавам пред всички  #Crazy)

Усмихнат ден и леко слабеене   bouquet

# 654
  • до моите любими хора
Здравейте момичета  Hug!
Аз съм започнах 90 дневната диета на 3 януари и за сега няма още голям ефект, но съм решила да не се отказвам. Днес намерих вашата темичка и много ми се иска ако може да ме приемете в клуба на отслабващите . Много се впечатлих от снимките на първата страница и те ми дадоха доста кураж. Аз днес съм на въглехидрати, но довечера сигурно ще наруша диетата, защото сме на имен ден. Това ще ми е първото прегрешение, но се надявам утре на плодовия ден да оправя нещата.
Успешен ден на всички  newsm51

# 655

СРЕЩА НА ФИДАНКИТЕ - ВАРНА
22.01.2012 - 16.00 часа
Варна, Бар Соло

бул. "Христо Ботев" 18 (Fullmax centar),
карта:http://www.barsolo.bg/bg/contacts/
Заведението е в центъра на града, срещу хотел Golden Tulip /Бизнес хотела/.
Bar SOLO разполага с Детски кът, в който спокойно можете да оставите своите деца докато разпускате с приятели. Безплатен паркинг.

Моля, да ми пишете на ЛС или deizi_dar@mail.bg, за да направя резервации...
За сега сме две аз и ana_huanita /виж снимки първа страница/

Започвам преброяването - Deizi_dar, ana_huanita, `·•●•D@nI•●•·´ и bodilchence.

Я сега да видим дали можем да се съберем фиданките от Варна ...

# 656
  • sf
Днес бобов, много ми е невкусно днес.  Rolling Eyes Но ядох банан за закуска, наобяд гадна картофена яхния и салата от цвекло.
За вечеря- ориз със зеленчуци.

Аз когато се наложи да НЕ ям пред компания, не казвам,че съм на диета. Казвам,че имам проблеми със стомаха или нещо подобно и не ме закачат повече.

# 657
  • Временно
 Mr. Green Явно любовта ми към сладкото е вечна, "докато смъртта ни раздели".  Joy
+1 Joy Joy Joy

Надееее  Hug

# 658
Момичета, дайте искреното си мнение не режимното относно маргарина... (Понеже виждам, че доста от вас готвят с маргарин). Аз лично веднъж реших, че ще си измия кутийката от маргарина да я ползвам за нещо и като се почна едно миенееееее край няма, измиване също... и сега като си представя това нещо не може да се измие от пластмасата, пък какво остава от стените на където там се лепи в организма и честно казано предпочитам да сложа една капка олио или даже да не слагам мазнина изобщо, отколкото маргарин...  smile3557  33uu

# 659
  • Бургас

+1 Joy Joy Joy

Надееее  Hug
Разгеле,видя ме  Hug Grinning

radostani моят съвет е -не прегрешавай Peace
Хапни си салатка с хлебче,нещо сладичко/дори и да е маалако по-късно/
Но щом от 3-ти си стриктна ,не разваляй режима Peace

Jasmine_ аз готвя с олио Peace

Общи условия

Активация на акаунт