Декемврийската дружина вече при родените премина!

• 26 872
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Да се включа и аз по темичките.
Оставям Стенли да реве мах 5 мин, но ми се е случвало 2-3 да заспивам докато той е ревал в креватчето си. Blush После съм се чувствала ужасно, но какво да направя. То и мъжа ми спи като заклан, изобщо не се буди през нощта дори и малкия да се къса от рев.
За гладенето още гладя, но скоро ще ми омръзне, защото това е нещото което не навиждам да правя. Поне не изварявам шишета и биберони.

# 271

ела в темичката за свекитата де  Mr. Green

беборана не веднъж съм се опитвала там да пиша а не тук,но не става не ми излиза опцията "отговори" за да напиша нещо в темичката само ви чета отвреме навреме #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog

о да, не можеш, защото трябва да имаш 50 публикации  Peace

# 272
  • Beyond the Frontiers
Здравейте. Днес моята шушка става на месец  Heart Eyes - сега я гледам как кротко си похърква в шезлонга  hahaha Пъпките все още си стоят - бузите, клепачите, челото - релефни са. Но вече като че ли отшумяват, защото поне не са червени  Laughing

Искам да попитам някой знае ли как най-лесно да направя колаж от 2 снимки, една до друга?

С paint?

Да ви представя - в ляво е баткото на  2 месец, в дясно шушката Mr. Green

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 12:35 от Galactic Voyager

# 273
Здравейте. Днес моята шушка става на месец  Heart Eyes - сега я гледам как кротко си похърква в шезлонга  hahaha Пъпките все още си стоят - бузите, клепачите, челото - релефни са. Но вече като че ли отшумяват, защото поне не са червени  Laughing

Искам да попитам някой знае ли как най-лесно да направя колаж от 2 снимки, една до друга?

С paint?

Аз ползвам Пикаса,но е доста тежка програма!

# 274
дайте потребител и парола за снимка.бг

# 275
Привет дами!Не съм чела последните няколко страници...Но ми стана мъчно за вас и реших да намина.
Честита 2-ра месечинка на Ангел на мама Лили.И първа на другите сладури / поименно не мога да изредя/...
Искам да попитам за шезлонга -в какво положение е бебето като го слагате вътре?Някой снимка може ли да качи?Аз се страхувам да я поставям още в шезлонга...
Дайте линк за темата със свекървите ...Да се включа,че моята е ненадмината!!!

# 276
Да попитам на вас преведоха ли ви вече еднократната помощ,че вчера ходих до социални да си искам акта за раждане ми трябва,но ми казаха,че докато не ми преведат тази помощ няма да ми го върнат.А аз документите за нея съм ги пуснала преди повече от месец и още нямам преведени пари.На вас след колко време ви ги преведоха?

# 277
  • Варна
Да попитам на вас преведоха ли ви вече еднократната помощ,че вчера ходих до социални да си искам акта за раждане ми трябва,но ми казаха,че докато не ми преведат тази помощ няма да ми го върнат.А аз документите за нея съм ги пуснала преди повече от месец и още нямам преведени пари.На вас след колко време ви ги преведоха?
Аз в понеделник пуснах всички документи , казаха ми че края на февруари ще ми преведат всички помощи а акта за раждане ще ми го дадат другия понеделник заедно  с решенията дали ми отпускат помощите Simple Smile

# 278
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте. Днес моята шушка става на месец  Heart Eyes - сега я гледам как кротко си похърква в шезлонга  hahaha Пъпките все още си стоят - бузите, клепачите, челото - релефни са. Но вече като че ли отшумяват, защото поне не са червени  Laughing

С paint?

Да ви представя - в ляво е баткото на  2 месец, в дясно шушката Mr. Green

Ами отворих пейнта, но нещо не виждам как точно става, какво се натиска? Като отворя една снимка на програмата, как да отворя втора, която да долепя до първата?

# 279
Аз в понеделник пуснах всички документи , казаха ми че края на февруари ще ми преведат всички помощи а акта за раждане ще ми го дадат другия понеделник заедно  с решенията дали ми отпускат помощите Simple Smile
Как решение дали ще ти отпуснат-тя еднократната помощ се дава на всички!

# 280

Помощта се превежда заедно с детските около 20-то число...още няколко дена ще почакаме Simple Smile

Fraqueza, какво става с мъжа ти? Оправя ли се? А ти как се справяш?

# 281
дайте потребител и парола за снимка.бг
и аз искам, ако може   bouquet

На мен не са ми превели парите, подадох преди месец, не ги бързам, малко ме е яд, че още ми задържат акта

# 282
На мен ми искаха копие на акта и ми върнаха веднага оригинала.

# 283
Това с акта е голяма глупост , не знам кой го е измислил, но и моят е там Sad ... Казаха ми да чакам след 20-ти януари ... Документи съм подала миналия месец веднага щом ми дадаха акта за радане  ooooh! Crossing Arms

# 284
На мен ми искаха копие на акта и ми върнаха веднага оригинала.

Как така ти върнаха оригинала?! Сложиха ти печат веднага ли????

Общи условия

Активация на акаунт