Монодиета -част 4

• 22 219
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
и аз съгреших,но хазаите ме черпиха за празника и не вървеше да им говоря за диете.
и утре е ден.и пак съм на ден 1-ви,но вече няма празници.
mimuncheto
,за цялостна корекция на 00,ползвах хуск или колон це,пих и лактобацили.
а сега си пия един чай на биопраграма-биободи-няма някакъв фрапантен лаксативен ефект и болки,но ми харесва диуретичният му.

# 151
mimuncheto чай сание или цярь ,много добре действат ,но и с много болки

# 152
Забелязали ли сте от коя храна сваляте най-много-това към тези, които се теглят всеки ден?
Вчера цял ден риба на скара, със сол е-и съм -300 гр.
От КМ - 2 бр за деня бях -700.

Що си мислех, че от рибата се сваля най-много? СИгурно заради солта така се получава.

Днес съм пак на  риба,просто има вкъщи и няма да пропусна да се възползвам.
Утре сигурно - яйца.

# 153
Добро утро момичета,
па си налеем по кафе  Hug

Мимунче Мимс също има проблеми с тоалетната, аз лично когато ми се яви тоя проблем пия чай от сена и бързо бързо оправям нещата. Понякога ме боли стомаха, понякога - не, но предпочитам да ме боли за 10 мин стомаха отколкото да не хода до ВЦ-то със седмици  Wink
...язък за водния ми ден,дори не ми се ядеше ..сега ми е много гадно къде ги хапнах...
аз снощи също ако бях останала на масата или щях само да преглъщам и да гледам хората как си хапват сладко сладко, или щях да опустоша нещо и после да съжалявам. Хем ми се иска да ти се накарам, че точно банички си яла, хем - просто не го възприемай като фатален край на диетата и опорочаване на всичко до момента и от утре бъди по сериозна  Naughty Naughty Naughty

ina15 еми почерпили са те хората - нищо фатално не е станало. Не започваш от начало просто продължаваш. Ако не беше на диета щеше и през деня да си хапнала повече отколкото вчера, а и вечерта да се почерпиш. Сега - през деня си намалила храната и вечерта на почерпка: както и да го погледнеш дневната порция храна е намалена - значи си на правилния път  Wink

момичета запомнете: НИТО ЕДНО ПРЕГРЕШЕНИЕ НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ СТЕ СПРЕЛИ ДИЕТАТА просто за един кратък момент сте се отклонили леко. Чувството за вина винаги ще го има, но това не значи, че трябва да се отчайваме, нали така  Wink

Chicago мерси за почерпката. Харесва ми когато някой възприема диетата по този начин. Да си приготвяш храната по този начин е стъпка в правилната посока, това значи, че не я възприемаш като някакъв ужас и трагедия  Hug Имам въпрос: ти вчера на риба и кисело мляко ли беше? Ако е така да уточня: монодиетата не е в консумиране на един вид храна /белтъчини, зърнени, въглехидрати и т.н./ през целия ден, а консумиране на една и съща храна за деня/ако този ден си на риба би трябвало риба да е през целия ден/. Не че като консумираш само белтъчини няма да има ефект, но ще е по малък  Wink

Калинчи абсолютно нормално е от рибата да си свалила по малко. Риба риба ама си е месо, сол, задържане на вода, на скара-суха храна, влияе зле на ВЦ-то. Колкото и да е стомаха ти работи двойно и тройно за да смели рибата в сравнение с киселото мляко  Wink
Аз от два дни само на кисело мляко съм 1 кг надолу /абсолютно по равно -0,5 за ден, че взех да се меря всеки ден именно за да определя от кое свалям най много/

Днес ще съм на пилешко /печено без сол и мазнина ама то си е пуснало така или иначе/ това ще ми е менюто за днес и утре - по 1/2 пиле за ден. Дано днес да нямам прегрешения отново.
Довечера и аз ще дръпна един чай от сена, че с това месо пак ще офайдам работата  Wink

Ааааа и да не забравя много е важно момичета нашата диета е с ограничени количества и вид храна хубаво е все пак да нанасяме възможно най малко поражения на организма си. Преди години по едно време от диетата /гладуване/ ми се появи проблем с цикъла затова е хубаво от време на време да си правим по някой плодов ден който да включва грейпфрут, също така за онези които не хапват риба /която за да е полезна за организма трябва да е от по мазния тип между другото/ може да си вземат капсули с рибено масло - то в никакъв случай няма да ви навреди на диетата, а ще предпази тялото ви от липса на важни за него вещества  Hug Hug Hug Взех да ставам досадна тази сутрин - но ще ме извините само още нещо да вметна: за онези които имат проблеми с ВЦ-то когато правите кисело млечен ден слагайте си в млякото смляно ленено семе /много помага/ - би трябвало да го хапвате всяка сутрин за да има желания ефект върху метаболизма  Wink Wink Wink

# 154
Добро утро на вси4ки,запо4вам шоко деня с 68,600кг и кафенце,успешен и лек да ви е

# 155
Добро утро на вси4ки,запо4вам шоко деня с 68,600кг и кафенце,успешен и лек да ви е

благородно завиждам и чакам резултатите
Аз другата седмица във вторник съм на шоко-ден
Кет и тя да не издава фронта днес - бъдете сериозни и карайте само на шокича та да знам другата седмица аз кво ше отчита кантарев  Wink

# 156
И от мен добро утро. Мерси за кафенцето. Нямам търпение да ви се отчета снощи ми се разлюляха крачетата от глад та преди танците изядох две печени пиперки и малко кисело млекце. Тая сутрин кантара най- после ме възнагради със спад от -1 кило и стигнах до 70. За днеска не съм решила дали и аз да не направя шоко ден  newsm78 newsm78 и царевичката ме блазни.  ooooh! ooooh! ooooh!
ще го измисля до обяд имам време.
Според това, което прочетох всички сме се справили повече от добре. Аз лично съм още по мотивирана надявам се другия месец да видя 65 кила в средата на кантара а не 70

# 157
Diana_m, мисля че трябва да извадиш дебелата и да ги почнеш всичко подред.  Crazy. НЕ може така, аз цял ден вчера не съм яла, вие ми прегрешавате, ама де.
Диана, вчера бях само на две кисели млека с подправки и това е. Правих си рибени кюфтета и днес съм на риба. С един продукт за деня, не ги смесвам.
Ина, мен ако ме почерпят взимам, но не го ям. Когато съм на режим гледам да съм стриктна.
Добро утро на мимс, qvili, Калинчи.
Отчета ми за тази сутрин
НЕ съм била по голяма нужда, което е странно за мен. Не съм имама досега проблеми. Сипах си чайче  и след малко ще мушна едно кюфтенце от рибка. Simple Smile
Малко странно се оказа и теглото ми, което ме накара да мисля, че не е възможно. От кисело мялко и яйца свалям най-много. Свалила съм и сега съм 55.9кг.
Това е за сега.

Целувки за всички .

# 158
  • Варна
добро утро и от мен!!!!

сутринта не се теглих....че бях пак в кочинката.....

днес  съм на месо и си направих нещо като телешко варено-телешко,лук,домати и подправки,лютичко,без картофите и се получи добре......

# 159
Здравейте ,аз съм тъжна днес нямам минус ,но си мисля,че е от проблемите ми с smile3550
Днес съм на зеленчуци ,надявам се скоро да успея да посетя двете нули Embarassed

# 160
Здравейте и от мен. Започвам шоко деня 64,700.   Пожелайте ми успех. Утре ще отчета резултата. , newsm10

# 161
  • София
Здравейте, момичета! Hug
Както обещах, ще се появявам и тук, защото съм почти изцяло на вид моно диета!
Преди 2 седмици незнайно как и напълно нелогично, се трупнаха почти 5 кг за 1 седмица, при положение че бях на моно диета - зеленчуци с кисело мляко. Естествено... се побърках и промених храненето. Цялото ми обяснение е, че съм задържала вода. Но така или иначе - 5 кг са си 5 кг!
Днес мога да се похваля, че ги ликвидирах! Grinning
Миналата седмица менюто ми беше - закуска 1 чаща кефир, обяд 200 гр кюфтета на скара и салата, вечеря - или кюфтета и салата, или риба със салата.
В момента продължавам с този вид хранене - протеин със зеленчук на обяд и вечеря.
vivileon Hug като имам някой сутрин проблем, веднага минавам на закуска с овесени ядки, гореща вода и няколко сушени плодове. Действа при мен безотказно!
Чета за шоколада! Страхотно, ако действа и се чувствате добре! Аз за съжаление не обичам толкова шоколад, че да пробвам само това да ям  Laughing Повече обичам солени неща  Sunglasses
Пожелавам ви хубав и успешен ден ! Hug

# 162
Здравейте, записвам се да ви следя, защото скоро мисля да започна. Свалих доста с други диети, а сега последни 3 имам да сваля и се надявам да стане. Успех на всички диетуващи Hug

# 163
Здравейте, записвам се да ви следя, защото скоро мисля да започна. Свалих доста с други диети, а сега последни 3 имам да сваля и се надявам да стане. Успех на всички диетуващи Hug

Добре дошла. Монодиетата е подходяща за сваляне на малко килограми - когато решиш скачай при нас  Wink

Аз да са отчета: до тук 1,5 лт вода, около 200 гр. пиуешко с много малко горчица /потопвах си малко  Wink/
Оф добре че устисках до тук че вече бях започнала да го сънувам това пилешко.
Решила съм  днес и утре да съм на пиле, а за следващите дни - незнам май ще направя два дни на плодове  Sick че да се подготвя за лунуване в понеделник  Wink и във вторник да изкарам на плодове, а в сряда ще възнаградя душата с шокоден  Laughing Laughing Laughing

# 164
Чета за шоколада! Страхотно, ако действа и се чувствате добре! Аз за съжаление не обичам толкова шоколад, че да пробвам само това да ям  Laughing Повече обичам солени неща  Sunglasses

и аз съм така, не ме блазнят шоколадовите неща : ) днес мисля да карам на портокалчета ,няма да се тегля поне до утре за да не получа инфаркт на кантара от 'плюскането' снощи : )  Party Party

diana_m ще пробвам това с чая от сена : ) до скоро зеления чай беше перфектен но вече не ми помага : )  Joy

Общи условия

Активация на акаунт