Монодиета -част 4

• 22 219
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
къде забегнахте всички днес?

# 181
Да ,много е тихо тук тази вечер, няма с кого да се надъхвам за утре-ще вляза в кочината май?

# 182
недеййййййййй!
свърши ли шокито?

# 183
  • София
Ето ме и мен! Hug
Вечерята ми беше само риба - филе от бял амур! Смятам още ден-два това да вечерям! При мен в това се изразява моното - че ям едно и също! Или всяка вечер едно и също в продължение на дни, или всеки ден в офиса кюфтета! Определено добре ми се отразиха кюфтетата миналата седмица! -5 кг! Grinning
Хубава вечер, а вие удържайте положението и най-добре ако ви се прияде - бързо влизайте в банята и после по леглата! Така времето минава по-бързо!

# 184
ехоооооооо ка ни няма бре - аз поне съм тук
ееееее малко да ва изпусна от око и веднага нямало с кой да се надъхвате  Naughty Naughty Naughty

qvili браво за шокоденя аз днес с това месо как ми се яде сладко малиииииииииииииииии нямам търпение да свърши тая седмица че да дойде сряда че да се мидя и аз у шоколад  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Утре да са измериш и искам доклад рано рано  Naughty Naughty Naughty

Кетунка само си нагънала уискито барабар с черния шоколад за мезе  Joy Joy Joy

Инче слънце тамън се чудех кой ще да ми прави компания на тридневното виене срещу луната а то ти си била човека  newsm51

Chicago трудничко е когато седиш на маса отрупана с разни вкусни неща да си стоиш и да си приказваш. Има хора като теб, които не биха обърнали внимание на храната, но да си призная на мен ще ми е доста трудно поради една единствена причина: не че съм умряла от глад просто преди си бях свикнала да преяждам особено когато си ми е вкусно  Wink така че постоянно си ми се яде нещо - това разбира се ще отшуми с времето, но засега ми е трудно.

Snow4eva  Hug за една седмица -5 кг. -  smile3501

Мимс аде да дадеш отчет за деня и да е без прегрешения.

# 185
Аз днес се издъних, няма да го броя тоя ден.  Embarassed

# 186
Аз днес се издъних, няма да го броя тоя ден.  Embarassed

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug тъкмо влизах да ти пиша да питам къде си че нещо ми избяга от погледа

Брой си деня!!! Нали се разбрахме ако има прегрешения просто продължаваш а НЕ СЕ ОТКАЗВАШ

я сега кажи на Диди какво толкова издъни днес  Wink Wink

# 187

я сега кажи на Диди какво толкова издъни днес  Wink Wink

ха-ха, сладуранка   newsm06 Flowers Sunflower

на обяд пилешки филенца със зелена салата
и три бонбонки следобед, на червен линдор не отказвам
и цяла седмица вечер не ям

за утре - кисело мляко
събота - риба

айде лека smile3524

# 188
на обяд пилешки филенца със зелена салата
и три бонбонки следобед, на червен линдор не отказвам
и цяла седмица вечер не ям
и това ли е всичкото издънка  newsm50
филенце  със салата - миииииииии нема грижи
начи аз съм чувала че червения линдор забързва метаболизма  Wink

това не е издънка бе мила - това е леко прегрешение  Hug

# 189
аз днеска съм на един портокал Wink и един час тренировка  за да компенсирам предните две вечери ..така ми се пада :Д  Joy Joy да ми е за урок Simple Smile за утре мисля да съм на прясно мляко , но ако ми е много гладно ще го сменя с картофения ми ден :Д

а да питам мога ли да хапна кренвирш,примерно? цял ден да съм на кренвирш  Joy Joy че многоо приятно ми изглеждаха днес в магазина :Д колко съм жалка хахаха ,чак ми става смешно от това какво ми се яде  Thinking Thinking

# 190
Ехоооо,домъчня ми за вас... аз днес съм само на суши Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed,лош лош ден и бягах 5 км  Laughing
Утре се надявам на минус вече .Лека вечер на всички :**

# 191
Добро утроооооооооо,

Вчерашния пилешки ден - екстра
кантарев ме възнагради отново с минус 0,700 кг.
Не бързайте да се впечатлявате - свалям всеки ден просто защото имам много за сваляне.

Вив как няма да ти домъчнее като никаква те няма - да си вземеш бележка  Naughty

Мимунче добре си се наказала  Joy Joy Joy
иначе кренвирши - що да не може аз имам една позната дето пази диета по цял ден на кренвирши и лютеница, друг е въпроса, че кренвиршите като храна ич ама ич не ги тача /че кви работи съм чувала за съдържанието им - мани мани/. Ден на прясно мляко - не подкрепям. Направи си ден на течностите в понеделник по време на лунуването  Wink. Решението си е твое разбира се - аз само си давам мнението.

Укииииииии начи взимай се в ръце и да докладваш всеки ден. Писането във форума помага - наистина много помага. Така се справяш по лесно с диетуването, има от кого да искаш съвет и критика. Прегрешаването да не те отказва в никакъв случай  Naughty Naughty Naughty

Herzen ооооооооо чак сега прочетох че не вечеряш  smile3501 това е най правилното решение за сваляне на килограми

Чакам си отчета от qvili и Кетуна не ма дръжте в напрежение да не скъсам некой минискус  Joy Joy Joy

# 192
Хм, а от мен отчет-не чакате ли!?  Heart Eyes

Пиша рядко, но чета всичко.
За два дни на риба,отново подчертавам, че е със сол съм минус 700 гр.
Доволна съм.
Но забелязвам че е доста тягосно за мен, да съм два поредни дни на една и съща храна.
Днес съм на салата от печени чушки. Не очаквам минус, надявам се да няма плюс.

Иначе за сега свалям доста стимулиращо. Доволна съм.
Да писането тук помага и стимулира.

Старая се като Херцен да не вечерям.
По-точно второто ми ядене е към 17 ч.

Пак повтарям за мен най-трудно е когато имаме гости. А това си е често. В тези дни ми е най-трудно. Хем готвя, хем все вкусотии на масата , а и с това червено вино....

Ще лунувам.
В неделя - КМ.
Понеделник-бульон.
Вторник-фрешове.
Така съм го намислила.

# 193
Хм, а от мен отчет-не чакате ли!?  Heart Eyes
..................
Ще лунувам.
В неделя - КМ.
Понеделник-бульон.
Вторник-фрешове.
Така съм го намислила.

чакаме отчет от всички  Hug Hug Hug

добре дошла при лунуващите аз съм решила да карам на плодове преди и след лунното нещо си  Wink събирам още желаещи Мимс отказа плодуването и само на вода ще кара в понеделник  Laughing Laughing Laughing

# 194
Добро утро, айде кака ви Мима да ви почерпи по кафенце

Аз снощи си занесох консервата царевица в къщи и домашните я нападнаха и изядоха  smile3511 smile3511, което ме отклони от моното и изядох един чирпак пиле фрикасе нали разбирате гладът беше по силен от всичко. Ами казах си го. Днеска наказана на плодове и на село ще си ходя излизам в неплатена една седмица е там ще е  smile3505 smile3505
Диди пак минуси браво на тебе.
vivileon по често се мяркай.
mimuncheto Hug Hug Hug
Herzen да ти имам прегрешенията.
Уки не се отказвай. Давай напред ти можеш.
дано не съм забравила някой.

Общи условия

Активация на акаунт