ЗОНАТА и ние - 7 Тема

• 49 442
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
piqnata vishna , аз съм пила хром и определено понижава желанието за сладко, но според мен пробвай първо с някои от съветите, които ти дадох по-рано, защото хрома си взаимодейства с инсулина, а целта на нашата диета е именно поддържането му в определени граници. Или първо си направи кръвни изследвания и се консултирай с лекар за неговото приложение.
http://www.bb-team.org/articles/870_hrom1

lenybeibi , аз следя темата доста отдавна, но и при мен никога не се е отваряла тази книга. А рецепти събрахме доста в блога, а също така има доста в книгата " Ние и Зоната".

# 31
dani1712 благодаря ти! Heart EyesИ аз мисля,че е малко стрсова причината и се надявам,че ще отмине,защото е на моменти.Може би съм малко преуморена напоследък!А и вечерното хранене...Но от снощи съм много послушна! newsm53

# 32
Зааапис..
И да се похваля, че от днес се добарах до кантарчето си и отново влизам в Зоната, че положението става зле  ooooh!

# 33
Аз чакам поне месец да мине и така да се претегля. Не искам да се демотивирам ако няма промяна, все пак е рано. Утре смятам да направя гювечета.. всяко по 2/3 блока съобразно това което има в хладилника и фризера  Grinning

# 34
Момичетааа  bouquet Съжалявам ,че се изгубих няколко седмици ,но бях малко на почивка и после изпити  Sad Много ми липсвахте  Hug Да се отчета и аз за този период съм минус 2 кг и скоро достигам целта  Peace  мога ,да ви кажа ,че шафрана много подтиска апетита за  сладкото

# 35
Момичетааа  bouquet Съжалявам ,че се изгубих няколко седмици ,но бях малко на почивка и после изпити  Sad Много ми липсвахте  Hug Да се отчета и аз за този период съм минус 2 кг и скоро достигам целта  Peace  мога ,да ви кажа ,че шафрана много подтиска апетита за  сладкото
Къде да го намерим това велико нещо Grinning

# 36
Моля да ми помогнете не мога да разбера като тегля месото в суров вид ли да го правя или в готов сварен вид както и за зеленчуците когато искам да с направя микс от зелечуци кога да премеря грамажа преди или след обработката.

# 37
  • София
Тегли ги в суров вид  Peace После как ще бъркаш в манджата и ще вадиш отделните нарязани зеленчуци да ги теглиш  Rolling Eyes

# 38
Хапва ми се нещо сладко винаги след ЗОНОВА вечеря. През деня нямам проблем със сладкото, но вечер като че ли съм програмирана просто. Confused

Утре ще ровя из книгата 'Ние и Зоната' да видим там какво зоново сладко бих могла да си забъркам. Ама след последния провал с едни меденки, които хич не бяха сладки...  newsm78

# 39
  • Chicago/Varna
Emigrantка , послушах те и баницата се пече вече Laughing. Но се оказа, че сиренето е свършило и замених с извара. Дано не се промени крайния резултат. Така ще имам готова закуска за утре.
Когато имаш възможност, би ли споделила повече за това ГЛК, че уж съм чела доста теории за храненето, но за това чудо май не съм или пък не помня  newsm78
dani1712 Какво стана с баницата  Heart Eyes Получи ли се нещо Simple SmileА за ГЛК в овесените ядки- веднага сложихме отговор в блога  Hug ВЪПРОС 42  Peace Много е трудно да се обясни в кратка и сбита форма,но се надявам,че малко или много е разбираемо Simple Smile
Благодаря на всички за топлото посрещане!  love001По повод на силното желание за сладко,днес в аптеката ми препоръчаха да си взема хром и да го пия Освен,че 3 месеца.Какво ще кажете? newsm12
piqnata vishnaхич не се блъскай с такива ми ти хром-мром Simple Smile Желанието ти за сладко със сигурност ще изчезне след известен стриктен престой в зоната Simple Smile
Моля да ми помогнете не мога да разбера като тегля месото в суров вид ли да го правя или в готов сварен вид както и за зеленчуците когато искам да с направя микс от зелечуци кога да премеря грамажа преди или след обработката.
kami_pld в таблицата в блога най отгоре пише ,че всички грамажи на храните  са в суров вид. От къде идва това объркване за сварени и сурови зеленчуци, че май не си първата която пита Simple Smile Казвайте,ако има нещо в блога което ви обърква  Heart Eyes

# 40
  • Chicago/Varna
Хапва ми се нещо сладко винаги след ЗОНОВА вечеря. През деня нямам проблем със сладкото, но вечер като че ли съм програмирана просто. Confused

Утре ще ровя из книгата 'Ние и Зоната' да видим там какво зоново сладко бих могла да си забъркам. Ама след последния провал с едни меденки, които хич не бяха сладки...  newsm78
Bibita като знаеш,че ти се прияжда сладко,от стари навици може би,като вечеряш,си оставяй един свободен въглехидратен блок,и изяждай по половин ябълка.Аз  и мъжо хич нямахме навици да ядем плодове. На два месеца ако хапнехме някой плод по случайност и това беше. И като влязохме в зоната,в началото хич не ми беше вкусно да имам за десерт плод,ама хич ти казвам Simple Smile А сега и двмата с мъжо не можем без плодове.Това си говорехме с него,че всичко е въпрос на навик.Ако от малки бяхме свикнали с плодовете,да ни  дават сутрин обед и вечер полод за десерт ,нямаше да ни тежи толкова в началото,когато влязохме в зоната. И сега вместо бисвитка ми се яде плод. Яж плод на всяко ядене,и ще видиш как ще ти се промени мисленето.  Hug 

# 41
Исках да ви попитам за палачинковите торти в сайта, както и баницата кое по -добре да се изпозва - овесено прашно или трици  Thinking И попринцип овесеното брашно за приготвянето на какви ястия го ползвате и добро ли е за свалянето на килограмите  newsm78

# 42
Благодаря ви вече ми се изесни това дали да тегля в суров или готов вид и аз така  го правя вече две седмици но бях започнала да се обърквам.За две седмици съм свалила 2.300 това нормално ли е и да добавя бях 75.500 кг висока съм 1.65 преди да започна да спазвам режима.Започнах го  защото обиколата на талията ми беше 96 сега съм -2 сантиметра

# 43
Emigrantка , получи се и си я хапвам с удоволствие за закуска( дори имам и за днес  Laughing), но все пак предпочитам да си направя истинска баница с листи и там удоволствието е пълно.    love001

Cloudlet , аз за баницата използвах обикновени овесени ядки, защото те се варят предварително на каша. А за палачинките използвам трици, защото те се слагат сурови и се оставят малко да набъбнат от млякото. Ако вече си си купила овесено брашно(което, според мен , е смлени овесени ядки с трици), то тогава си сметни по етикета колко грама ти е за 1ВБ и може да го използваш за палачинките или да заместваш част от бялото брашно в някои рецепти.

kami_pld , всичко се тегли в суров вид. Но в книгата "Ние и Зоната" има грамажи и за варени зеленчуци и аз понякога прибягвам до тях, когато използвам зеленчуци, които сама съм си замразявала, защото са предварително бланширани и ги смятам като варени. Но всичко си смятам предварително, а когато си сипвам гледам горе-долу да има от всичко по равно.
Поздравления за резултата   smile3501 Отначало се смъква по-бързо, защото излизат натрупаните течности в организма. Но най-важно е да не се отпускаш и да си позволяваш изкушения или да не се отчайваш ако започне по-бавно сваляне. За нормално Бари Сиърс го дава 0,5 кг на седмица, така че успех.

Bibita , ако разполагаш с тиква ти препоръчвам сладкиша с тиква, чиято рецепта я написах на първа страница в предната тема( но явно момичетата са я пропуснали да я качат в блога). Аз доста често си я спретвам(дори днес пак съм го запланувала) и е доста голям като количество и най -важното е точно балансиран. Докато при повечето рецепти за десерти в книгата все трябва допълнително да добавяш протеин.А за това колко да е сладко- според подсладителя, който използваш.

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 08:29 от dani1712

# 44
  • Русе
  Момичета,тръгвам командировка. Предстои ми 9 часа по пътищата. Заредила съм се с вода. Какво бихте си приготвили за такъв дълъг път.

Общи условия

Активация на акаунт