Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ползите от храненето в Зоната в сравнение с други диети?
Какво представлява Зоната?
Какво е хром и какви са неговите ефекти върху желанието за сладко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ползите от храненето в Зоната в сравнение с други диети?
Храненето в Зоната може да доведе до подобрено мислене, по-добро движение, по-добър външен вид, намаляване на глада между храненията и достигането на състояние на свръхздраве. Ползите от храненето в Зоната включват подобрено когнитивно функциониране, повишена подвижност, по-добър външен вид, намален глад между храненията и достигане на състояние на свръхздраве. Той се фокусира върху поддържането на стабилни нива на кръвната захар.
-
Какво представлява Зоната?
Зоната е хранителен план, който се фокусира върху поддържането на стабилни нива на кръвната захар чрез балансирано хранене, което включва въглехидрати, протеини и мазнини. Участниците в дискусията използват калкулатор за необходим протеин от блога bg-zonata.com, за да определят необходимото количество блокчета на ден въз основа на тяхната активност. Разработена от д-р Барни Сиърс, Зоната има за цел да регулира инсулиновата реакция на тялото, което води до подобрен метаболизъм и намалени възпаления, като в крайна сметка подобрява мисленето, движението, външния вид и намалява глада между храненията.
-
Какво е хром и какви са неговите ефекти върху желанието за сладко?
-
Какво представлява храненето в Зоната и как да се храним в нея?
-
Какви са блоковете в режим на Зоната?

Можеш да си пиеш винаги 8.5. Това е въпрос на избор, и на това как се чувстваш. Аз как си тествах водата в 10 РН,която е за чай и кафе,понеже нали казват,че екстрактвала много от кафето и чая,и с мъжо наляхме 2 чаши студена вода,едната от машината,едната от чешмата,и в двете сложихме по едно пакетче чай,в студената вода,и седим и гледаме като телета кво ще стане,и нищо не става
До една седмица трябва ,да е при нас ,ако имаме някакви въпроси ще те питам ,защото на мене ми изглежда много страшна тази джаджа
.Аз си купувам сокове на тази фирма ,за детокс ,през няколко месеца ,защото е с органични продукти и 100 % на билкова основа . Хапчетата се казваха "satiete" на фирмата "3chenes". Попринцип и чистия шафран подтиска апетита ,но ако трябва ,да се взима всеки ден ,ще ми стане златно това сладко
Дано ,да съм била от полза
ползвам горе-долу принипа на дланта но пак не е точно гледам да ям протеини+вълехидрати около 0.6 към 1 +малко мазнини /основно си я набавям от майонеза със ОМЕГА 3 вътре/ 

донякъде поради метеорогичните условия в нашия район но напролет/май месец/ смятам да бягам чат-пат. Правя си и ям кълнове от леща и жито и съм много доволен.Дават ми допълнителен тонус и енергия.Иначе как се чуваствам ...ами много добре,ям малко сигурно 8-9 блока но изобщо не съм гладен,това е понеже тялото гори мазнини,когато около Коледа бях излезнал 1 ден след това ми трябваха още 2 за да влеза пак в това състояние/да съм в Зоната/ ...имам много енергия ,така както си вървя по улицата направо ми идва да направя един спринт
Изобщо не е сложен тоя режим,просто е малко объркващ в началото
А на въпроса