10 c's Серизоно ли не разбираш, че не става въпрос нито за етикет, нито за маниери по някаква друга причина, освен, защото управляващите са минали чертата буквално във всичко. Ако и за елементарното възпитание не си дават зор, а се кефят колко са дръзки и модерни аз се плаша за тази страна. Някак, предпочитам управляващите да са стабилни и подготвени, а децата ми дръзки и модерни.
Аз лично бих била до мъжа си в точно този момент. Това съм си го признала на 3та страница сигурно. НО:) Това е мое възпитание и чувство, моя идея как трявба да стоят нещата.
От тук насетне не мисля, че Юлияна Плевнелиева трябва да опере пешкира на недоволство ' по принцип', като най-лесно. Защото тези страници Бояна се трупат, защото е най-лесно да се възмущаваме към някой с нулево значение.
ГЕРБ са на власт от няколко години, ежедневно чуваме, следим и се
Мен лично много повече ме е срам от поведението на ББ , неговата бликаща Ганьовщина и некомпетентност, и смешни претенции насред Европа, отколкото някаква жена, която няма абсолютно никакви функции, освен пожелателни и няколко описани задължителни в които играе брошка.
С две думи 100 страници евтини на просото и скъпи на триците е тази тема.
това ми хареса.