Новата президентша

• 99 358
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 1 515

10 c's Серизоно ли не разбираш, че не става въпрос нито за етикет, нито за маниери по някаква друга причина, освен, защото управляващите са минали чертата буквално във всичко. Ако и за елементарното възпитание не си дават зор, а се кефят колко са дръзки и модерни аз се плаша за тази страна. Някак, предпочитам управляващите да са стабилни и подготвени, а децата ми дръзки и модерни.

Аз лично бих била до мъжа си в точно този момент. Това съм си го признала на 3та страница сигурно. НО:) Това е мое възпитание и чувство, моя идея как трявба да стоят нещата.

От тук насетне не мисля, че Юлияна Плевнелиева трябва да опере пешкира на недоволство ' по принцип', като най-лесно. Защото тези страници Бояна се трупат, защото е най-лесно да се възмущаваме към някой с нулево значение.

ГЕРБ са на власт от няколко години, ежедневно чуваме, следим и се  Shocked (пулим) от всевъзможни простотии, които имат абсолютно пряко отражение в/у нашия живот. Решения, произведени от случайни реплики, последствия ..
Мен лично много повече ме е срам от поведението на ББ , неговата бликаща Ганьовщина и некомпетентност, и смешни претенции насред Европа, отколкото някаква жена, която няма абсолютно никакви функции, освен пожелателни и няколко описани задължителни в които  играе брошка.

С две думи 100 страници евтини на просото и скъпи на триците е тази тема.

# 1 516
  • София
ГЕРБ са на власт от няколко години, ежедневно чуваме, следим и се  Shocked (пулим) от всевъзможни простотии, които имат абсолютно пряко отражение в/у нашия живот. Решения, произведени от случайни реплики, последствия ..
Мен лично много повече ме е срам от поведението на ББ , неговата бликаща Ганьовщина и некомпетентност, и смешни претенции насред Европа, отколкото някаква жена, която няма абсолютно никакви функции, освен пожелателни и няколко описани задължителни в които  играе брошка.
Виж, донякъде съм на твоето мнение, но и в тази тема се засегнаха сериозни въпроси. Психоанализаторките на семейства и прочее отдавна загубиха интерес. От тук научих, че са публикували малко повече информация за амнистиите по време на мандата на Пръванов- Марин. Та от друга страна е по- добре да обсъждаме в излишък, отколкото никак. Темата за правителството си върви, но в нея пишем 20 души на кръст. Тук поне се видяха нагласите на повече хора. За мен беше интересно от тази гледна точка.

# 1 517
  • София
Е, мен правителството много отдавна ме остави безмълвна. Така че ми е трудно да коментирам. То бива, бива простотия, ама тяхната е необятна територия.  Rolling Eyes

# 1 518
  • Варна

Не сме само ние. Из пространството се развя "бойкомет"-ът.

# 1 519

Не сме само ние. Из пространството се развя "бойкомет"-ът.

хаха Grinning това ми хареса. Peace

# 1 520
разсипахте се , луд умора няма ...

# 1 521
...може би е добре да настъпи и конституционна промяна, така че 'тази жена' да се циментира в ясни функции...
Едва ли. Така никога няма да разберем дали някой е просто възпитан, дали демонстрира нещо или "спазва закона"  Laughing

ПП
Хората едва ли я искат "циментирана". По-скоро обратното.
Официалната церемония на площада за приемането на поста е единственото общонационално публично събитие по тоз повод и никой не ще повече, предполагам.

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 18:54 от Холограма

# 1 522
Лоана, напълно подкрепям!

Много добре списано.

Впрочем, баща ми и приятелите му от мъжки пол силно се вълнуват от разискваната от нас тема.
Ами всеки с ангажиментите и проблемите си .
Блазе им на тези чието съзнание в момента е заето от една непозната жена ,която смятат ,че им е длъжна с нещо.

# 1 523
Ружа, чела съм много епитети подхвърлени по адрес на известни хора. Последният подобен случай беше в темата за Андрей Баташов, лека му пръст. Не се учудвай, малко по-напред Бояна даде линкове защо хората плюят по онези, богоизбраните. И наистина, няма смисъл да се хабят толкова нерви. Реалните ни проблеми са в друго, не в нечие криворазбрано бунтарство.

Не знам, недоумявам. Не чета такива теми и затова в тях не участвам. В тази по случайност, може би затова се шокирах на какво изстъпление е способна тълпата с беззащитни същества  Laughing
Вероятно ще ми е и за последно - надничането в такива теми, тип линч.

ПП. Аргун, точно ти ли се намери да раздадеш титлите за висше хейтърство, при положение, че всеки трети (може би и всеки втори, всъщност) твой постинг е съскане и дърляне с някого?  ooooh!

# 1 524
 Grinning Ти си ме изпреварила отдавна по този параграф. Тази тема е пример по учебник за правилото, че когато ти свършат аргументите, започваш с обидите. А не е като да си започнала с обидите отскоро. Затова е още по-странно, че не носиш на същите похвати и хленчиш още при първите реплики.

# 1 525
Grinning Ти си ме изпреварила отдавна по този параграф. Тази тема е пример по учебник за правилото, че когато ти свършат аргументите, започваш с обидите. А не е като да си започнала с обидите отскоро. Затова е още по-странно, че не носиш на същите похвати и хленчиш още при първите реплики.

Аргументи за теб няма защо да се представят, те са ти в хисторито. Мога да се обзаложа, че нямаш ден в сайта без да си се заръфала за нещо с някого.

# 1 526
... Кому точно пречи шапката на премиера? Нарушава добрите нрави? Нарушава нечие естетическо чувство? Има ли прописано в закон вида шапка? ...
Всъщност, това беше едно от нещата, които ме изненадаха в темата.
Не можах, а и все още не мога да си представя, какво толкова има в слагането на една шапка или в това, че ти е станало студено в даден момент.
По време на церемонията - няма шапка, така или иначе. Но дори и тогава да е имало - какво толкова?!

# 1 527
# 1 528

Аргументи за теб няма защо да се представят, те са ти в хисторито. Мога да се обзаложа, че нямаш ден в сайта без да си се заръфала за нещо с някого.

Не се обзалагай, защото ще загубиш и пак ще си изтървеш нервите. Ясно е, че не можеш да водиш смислена комуникация, а по-лошото е, че не можеш и да търпиш несъгласие и изпадаш в някакви неовладяни изблици. Това, че аз съм се сдърпала с някого, не те представя теб в по-добра светлина. Пак си омазана, но май само ти не го виждаш.
Опитай се да си овладяваш нервите в случаите, когато губиш спора. Тук никой няма да те щади, тепърва ще се пише за проблемите на това управление и ще си в позицията да защитаваш непопулярна теза, а това ще ти донесе и ритници. Колкото по-рано свикнеш, толкова по-добре за теб.
Като начало можеш да се извиниш на потребителките в тази тема. Не е задължително, но ще ти се отрази добре.

# 1 529
 Браво на Плевнелиева, че няма намерение да е участничка в цирка наречен български политически елит.

Общи условия

Активация на акаунт