Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са някои съвети за справяне със запека?
Какви са съветите за предотвратяване и лечение на гъбични инфекции?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително бременност, здравословни проблеми, хранене, лични преживявания и съвети за справяне със здравословни проблеми като запек, гъбични инфекции и колики. Членовете също споделят лични преживявания като реакции към храна, проблеми със съня и подготовка за бебето.
-
Какви са някои съвети за справяне със запека?
За да се преборите със запека, опитайте да консумирате овесени ядки, киви, кафе на празен стомах, пийте повече течности и яжте плодове и зеленчуци. Избягвайте ориз, картофи и тестени изделия. Можете също така да приемате варена грухана пшеница с мед, сушени плодове, суров сусам, настъргана лимонова кора и фурми.
-
Какви са съветите за предотвратяване и лечение на гъбични инфекции?
-
Какви са ефективните начини за справяне с коликите при бебетата?
-
Какви са препоръките за справяне със симптомите на дискомфорт по време на бременност, като например запек и треска?
,благодаря предварително

Миналата консултация ми взеха материал за микробиология.Резултатите са чисти.Доктора каза, че щом е чиста значи нямало страшно.Били най-обикновенни гъбички и ми изписа някакви глоболи.Те обаче не ми действат.Още имам течението и лек сърбеж, та ще трябва пак да ми изпише нещо на 13.02. като отида.С първата бременност нямах никакви проблеми, освен леки контракции заради които пиех Магнерич.Сега обаче имам всички възможни "екстри".Гъби, контракции,ниско разположена плацента,запек, киселини, не мога и да спя през нощта.А, до 5-ти месец се скъсвах и от повръщане и неразположение

Като загубена съм без него. Дадох го на зет ми да погледне дали ще може да се спаси със замяна на някои части, но той е много зает и не знам кога ще има възможност да го погледне. А ако трябва да купувам нов...

Единствените неразположения досега са ми запека(но откакто пия всеки ден сироп,нямам проблем),хемероидите(но поне вече не са възпалени),ниския хемоглобин,многото качени кг и това е май.Нито ми е прилошавало,нито съм имала контракции,нито течение,абе много се радвам,че съм добре.И пожелавам на всички мами да нямат повече проблеми
Аз междудругото откакто дойдох в Португалия ми изчезна бялото течение,никога повече не съм хващала гъбички,изчезна ми и една кожна алергия