Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 680
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
определено много пазене.Особено в това време и с тези поледици.За мазането на корема съм чувала със свинска мас,обаче знам,че загрява.И дали не е опасно.Вече сам в 9та седмица и от няколко дни имам много силно опъване вляво и понякога вдясно пия но шпа.Чудех се нормално ли е.На консултация съм на 6ти чак.

# 181
  • При моите мъже...
миламама, вземи си ментолов вазелин от аптеката - хем мазничко, като съвета на F.a.t.e., хем ментола отпушва по-бързо носа.

dudinka26, нормално е, не се притеснявай. Тепърва ще има да ни подръпва от тук - таме:) Пий но шпа и спокойно  Hug
Аз въпреки, че вече съм минала през това така се бях ошашкала с това опъване да не е извънматочна бременност, че както си мислех да ходя чак в 7 седмица, само как бързо се изстрелях... Laughing После генеколожката ме базика, че съм забравила какво е било;) Каза ми, че само ако се засилва болката или ако стане постоянна, и не минава от но шпа-то - да й се обадя...

# 182
Фейт, махни ме от списъка.  CryСнощи имах зацапване, днес отидох на лекар и бебето вече няма пулс. Ще трябва да ми правят абразио отново.

# 183
Aelia, много съжалявам миличка.  Hug  Силно се надявахме всичко да е наред! Успех занапред и не губи кураж. Ние сме с теб!  Hug

# 184
Аелиа много съжалявам  Hug другия път всичко ще е наред. Много ми е мъчно,че се случват такива неща,надявам се да няма вече лоши новини от нито една мама.

Относно мазането - аз се мажа от както разбрах с Чико, но мисля като го свърша да си взема на Мустела (много ми го хвалят) Но да не забравяме, че си е до кожа.Дано да нямаме проблем с нея  Praynig

Аз съм на док. утре рано сутринта (в 7:45 часа) и се надявам всичко да е наред,че и аз ще се побъркам от притеснение.

Лек ден и да стоите на топличко  Heart Eyes

# 185
Aelia , много съжалявам мила. Силно те прегръщам и ти пожелавам скоро всичко да се оправи и пак да кажеш, че чакаш рожба   bouquet

# 186
Аз за отпушване за нос знам няколко бабини рецепти, които много ми помагат, поне на мен. Едното е слагаш на малко фолио захар и я загряваш на котлона и дишаш. Другото е морска сол (с обикновена при мен не става) с водичка и си го капеш като капки, ако имаш пипета е съвсем лесно.
За килограмите аз още нищо не съм качила, на 52 съм си и съм си със старите дънки, ама тя сестра ми до края натретия месец не беше качила нищо, така че е строго индивидуално. Иначе аз хапвам, но умерено и здравословно, нямам засега неконтролируем глад...
Относно мазането, аз почнах отсега да си се мажа, че да свиква кожата, препоръчаха ми в аптеката Перкуталфа, което е някаква емулсия против стрии, прави ти по-еластична кожата...
Aelia , много мъчно ми стана, но следващия път всичко ще е наред и ще се радваш на здраво бебенце!  Hug

# 187
Фейт, махни ме от списъка.  CryСнощи имах зацапване, днес отидох на лекар и бебето вече няма пулс. Ще трябва да ми правят абразио отново.

Съжалявам миличка и силно те прегръщам.  Confused

# 188
Aelia, много съжалявам за загубата ти Hug, направо не знам какво да кажа освен , че силно те прегръщам и ти пожелавам да си силна и да гледаш напред.

# 189
Aelia  съжелявам за бебчето  Sad Сигурна съм, че следващия път всичко ще бъде ок и ще гушкаш

едно прекрасно и усмихнато бебче ....

Относно мазането аз взех Мустела миналата седмица, този който е за бедра, ханш и корем (на него пише, че може и гърдите да се мажат). Спазвам инструкцията и го нанасям сутрин и вечер, но на мен ми се струва не достатъчно мазен, замислям се дали е ефикасен? Цената беше 30 лв, а на 4ико бяха към 25лв.
За топлата вода, лекаря ми ме предупреди изрично да не се къпя с гореща вода, защото има опасност, което е логично топлото разширява кръвоносните съдове.

# 190
Здравеите бремени мацки можели и аз да се запиша вав ваща тема моя термин е 29 септември Grinning  Aelia сажалявам за вевето  Sad

# 191
Относно мазането аз взех Мустела миналата седмица, този който е за бедра, ханш и корем (на него пише, че може и гърдите да се мажат). Спазвам инструкцията и го нанасям сутрин и вечер, но на мен ми се струва не достатъчно мазен, замислям се дали е ефикасен? Цената беше 30 лв, а на 4ико бяха към 25лв.
За топлата вода, лекаря ми ме предупреди изрично да не се къпя с гореща вода, защото има опасност, което е логично топлото разширява кръвоносните съдове.

Аз се мазах с Mamma Donna и бях много доволна от него. По въпроса с банята, зачетох се във други теми и наистина сте прави  Whistling, но определено няма как да навреди на една топла баня в лигенче само на краката  Peace

охооооо ... кой се появи  Mr. Green Здравей Цана  Hug тъкмо си мислих дали няма да си при октомврийките, но не ... много ме зарадва  Hug
Кажи сега в коя седмица си, ходили на доки вече  Heart Eyes

# 192
Здравейте,
не съм писала от два дена, но няма нищо интересно при мен.

Aelia, много съжалявам мила. Много прегръдки и в най-скоро време да ни се похвалиш с едно хубаво бебче  Hug.

За мазането и аз да се изкажа - още не съм почнала, макар че вече си имам коремче. Със синът ми се мазах с масло за стрии на Икаров. Много съм доволна, една стрия нямам, не знам дали е от него или от кожата. Сега мисля пак на него да заложа, единственото което ми е неприятно, че е многоо мазно и ми беше гадно да го пипам, половинката ме мажеше.

canka1987, добре дошла при нас  Hug. Лека и безпроблемна бременност.

# 193
f.a.t.e. На доктор ходих в четвартак каза ми има бременост на 4 седмици си а аз като смятам излиза друго последния ми цикал  беше на 21 декември далжина та ми е 31 дена newsm78

# 194
Aelia Мила, силни прегръдки! Спокойно, по-нататък ще стане  Hug

canka1987   bouquet Привет!
Аз се мазах с Мустела, но като я купих беше 40 лева  Confused Нямам никакви проблеми със стрии и прочие от предната бременност, имам още малко останало ще го доупотребя  Mr. Green

Абе мацки, като гледам бельото започна доста да ме стяга  Confused Сега и гащи трябва да си купувам  ooooh! Много рано бее! С предната чааак като бях 5 месец, смених и то само панталоните/дънките. Има ли някой като мене???

Общи условия

Активация на акаунт