Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 698
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Момичета , появи ми се кафеникаво зацапване , преди малко и съм много притеснена. Утре чак вечерта съм на лекар и не знам просто как ще издържа до тогава. Имам чувството,че ще се побъркам , дано вс е наред Cry  Praynig cry cry

# 211
Аелиа, много много съжалявам, така се надявах да не се получат така нещата при теб  Cry Задължително да ни се похвалиш, когато пак има с какво  Hug
ГПавлов, добре дошъл, хайде сподели и подробности Simple Smile
Добре дошли на всички нови попълнения  Hug
Хайде и аз да се отчета от днешния си преглед - видяхме го човека, 1 брой, отговаря си на седмицата, има си сърдечна дейност, много му се зарадвах  Heart Eyes  Party
Кофтито е, че имам и голяма киста, много хормон, много нещо съм произвела  ooooh! - 3см - ще я следим, дано да не създава проблеми и да си изчезне сама, само се надявам да не стане някой фал като влача дребния насам-натам, който е вече над 13кг  Whistling
Взеха ми кръв, урина, цитонамазка, микробиология, пълен набор Simple Smile
Следващ преглед - 6 март - 12 седмица - ще ми измерят тогава нухалната транслуценция  и същия ден ще се запътя към МД за БХС. Та това имам да си чакам засега  Grinning
За дрехите - и моите ми стягат, ужас, то и миналия път рано ми полича, ама сега направо избих рибата!
Симптомите - имам си, все повече ми се гади и зверски глад изпитвам, какъвто предния път не е имало... Ям мноооого таратор и портокали. Имам странен вкус в устата... Болки в кръста - аз си имам гръбначно изкривяване и гърбът ми много страда като омекнат тазовите кости, а то още в самото начало се случва, като родя изчезва болката като с вълшебна пръчица  #Crazy
Стискам палци за всички предстоящи прегледи!  Hug  Praynig

# 212
Bobeto, гледай до прегледа да лежиш и пий за всеки случай но шпа да спреш контрахиране на матката, ако има такова...
Чакаме да се похвалиш утре на прегледа, дано всички е наред  Praynig

# 213

bobeto22 и на мен ми се появи кафеникаво зацапване и аз така много съм се шашнала, а съм на лекар чак др седмица, дано всичко да е на ред, стискам палци утре за доктора.
 на всички бъдещи мами лека и спокойна вечер!

# 214
Мале... много ще е лека, лягам да си почивам, благодаря за съветите.Утре непременно ще пиша какво е станало, а вие стискайте палци Cry Cry Cry  Лека нощ  Praynig Hug

# 215
Малко оспамвам темата тази вечер, но Луничке, не е добре да чакаш до другата седмица - при зацапване, ако досега не си имала, трябва веднага да се обадиш на лекаря си или да отидеш директно при него до ден-два - дано да е фалшива тревога, но има случаи, в които навременната намеса е решаваща! Не се шашкай, просто иди да те погледнат за какво става дума и, пак казвам, дано и при теб и при Бобето да не се окаже нищо особено!  Praynig

# 216
Какво да ви кажа.. като чета тук виждам, че има големи професионалисти в раждането, а аз нищо не знам  Grinning Засега съм добре, дори не предвиждам да ходя на лекар  Grinning Но любимата ще отиде в понеделник. Гади й се, ама се държи мъжки. Така ли се казва, не знам  Sunglasses

Покрай бременността ще спретнем една сватба за чудо и приказ!

Момичета, желая ви много внимание и разбиране от мъжете!

# 217
Добро утро момичета, прочетох на бързо какво сте писали че беше доста  Crazy , аз пак не съм се отчитала доста време, извинявам се за което.  Embarassed

Аелия, много съжалявам миличка, знам че думите не успокояват и ти си преживяваш всичко, затова само едно голямо гуш  Hug

Радвам се за хубавите новини от другите прегледи  Simple Smile

Луничка не чакай другата седмица, обади се поне по телефона на лекаря си. Бобето, стискам палци за днешния преглед, всичко ще е наред  Praynig Hug и на двете.

Хубаво е, че си имаме един мъж в тайфата, ама трябва да привлечем и половинката Wink

Фейт, чудесна идея ти за снимките, малко по нататък може би ще кача, а и ще разгледам Вашите, че от понеделник вече съм на работа и два дни не мога да вдигна глава, а и се очертава така и за напред  Crazy

Ако съм пропуснала някой извинявам се предварително   Peace

Пожелавам Ви един чудесен мразовит ден (поне е с по-малко грип и микроби заради студа  Peace )

# 218
Добро утро бремелинки!
Луничка и Бобето почивайте си повече и задължително днес се чуйте с докторите си, за да ви прегледат. Може да не е нищо особено, но по-добре да се презастраховате Hug

# 219
Добро утро на всички, които още не са замръзнали тази сутрин и честит Малък Сечко Hug Ето, че вече мина първият месец от новата година  Crazy

Радвам се, че идеята за албумчето ви допада и ще е интересно да следим бременността си там  Heart Eyes/само искам да кажа, че парола се дава на тези които си пишат тук редовно за да няма злоупотреби със снимките ни!/
Една от нас ... честито сърчице ... все такива хубави новини до финала  Hug
bobeto22 Дано всичко е ОК и те чакаме с хубави новини  Praynig Hug
Ванилав  тази снимка е много знакова ... толкова щастлива след пол. тест  Mr. Green изглеждаш страхотно и чакаме новини от прегледа Hug
Добре дошли на новите попълнения  Hug
Хубав ден на всички и днес се надявам да е последния толкова студен ден  Tired
П.П. При нас е - 21  ooooh!

# 220
  • Бургас
Здравейте, вчера бях на лекар  Simple Smile 5 седмица и два дни , всичко е наред. Датата на термина ми е 24 септември, точно на първата годишнина от сватбата  newsm44

# 221
Здравейте, вчера бях на лекар  Simple Smile 5 седмица и два дни , всичко е наред. Датата на термина ми е 24 септември, точно на първата годишнина от сватбата  newsm44

Честито миличка  Hug

Днес било Трифонов ден по старо му  ooooh!

Ехххххх ..... спомени  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 09:17 от F.a.t.e.

# 222
Здравейте и от мен Simple Smile И стойте на топло. Тук при нас е -21 градуса и чак камъка се цепи от студ.
Чак ми беше жал моя мъж да го пратя на работа сутринта

# 223
  • shumen
Добро утро,момичета.Аз сега тръгвам при доки и от там на гинеколог ако ми даде направление.После ще вляза на отчет.
Наистина навън е голям студ,но при нас се мъчи да напече слънце щипещо бузките.

# 224
Здравейте и от мен Simple Smile И стойте на топло. Тук при нас е -21 градуса и чак камъка се цепи от студ.
Чак ми беше жал моя мъж да го пратя на работа сутринта

И аз така ... но добре, че работи наблизо. Колата просто неискаше да запали  ooooh!

Данека Внимавай миличка, че с този лед и студ  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт