Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 719
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Момичета здравейте,
Току що се връщам от болницата и искам да ви кажа, че загубих моята точица - няма такава болка.
Пазете се много момичета, ама много, защото наистина болката е ужасна.
Фейт, отпиши ме от първата страница.
На всички желая лека и брезпроблемна бременност и здрави бебенца на финала.

# 421
Svetlanica , много съжалявам  Cry Пожелавам ти много сила, за да превъзмогнеш тази болка по-бързо!!!   bouquet

# 422
  • Варна
Ама наистина много съжалявам! Но нали имаше пулс? Защо не потърсиш второ мнение? Прегръщам те силно!

# 423
Момичета, започвате да ме притеснявате вече...  Rolling Eyes Как всички си ходите на работа, а на мен доктора изрично ми забрани да ходя... Tired Може да е, защото давам нощни смени, но не знам..... Не че не ми е по-добре така вкъщи, ама все пак.... ако не се притеснявам за нещо сигурно ще се побъркам  Laughing
Даная , аз така в последния си работен ден прекарах 1 час с колега, който беше болен, че трябваше да го обучавам и веднага ме хвана и втора седмица няма минаване, така че по-добре рискувай да им го кажеш на шефовете си, отколкото да се разболееш...  Naughty Дано не стане, стискам палци колегата да се оправи и да не ти прехвърля излишни проблеми  Hug

Заради нощните смени е, миличка!

# 424
Svetlanica, съжалявам много! Знам каква е болката....Имам вече зад гърба си един спонтанен аборт, но повярвай скоро всичко ще е наред и ще си имаш нова точица. Така е трябвало да стане,,, Cry Аз доста си поплаках, но това е живота. Ще го превъзмогнеш. Ще видиш, мила! И съвсем скоро ще си отново в такава темичка.   cry

# 425
Svetlanica прегръщам те силно миличка ... Поплачи си колкото искаш, след което с нови сили да се върнеш!

mariya2709 на първа страница са заковани много теми по въпроса за болничните. Аз след десетина дена също излизам до края на бременността ... живот и здраве Praynig По принцип ти се полагат 180 дена + 45 преди термина общо 225 дена  Peace

# 426
Svetlanica съжалявам много...Кураж!
Благодаря за инфото Фейт.  Simple Smile

# 427
Благодаря за инфото Фейт.  Simple Smile

Моля ... има обаче и случаи когато можеш да излезеш веднага след като разбереш за бременността, но по преценка на лекаря и само ако прецени, че е много рискова /например имаш много поредни аборти в началото на бременноста и т.н/ Тогава допълнително се ходи на ТЕЛК комисия, която решава.

# 428
здражеите,мога ли и аз да се присъединя кам вас.На 22.01.2012 разбраь хубавата новина,че ще ставам мама.Много сам щастлива и малко притеснена,защото на 10 .02 съм на доктор.Надявам се всичко да е наред.ФЕЙТ моля те да ме добавиш-denym,софия термин 28.09.2012.РАДВАМ се,че сам част от вас.УСПЕХ

# 429
ФЕЙТ извинявай забравих да добавя,че това ми е парва бременност.Каква тайна,при вас мамита няма тайни на 27.................поздрави

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 16:07 от denym

# 430
ФЕЙТ извинявай забравих да добавя,че това ми е парва бременност

Честито  Hug и добре дошла в отбора ... ще стискаме палци за прегледа  Praynig Hug Само ми кажи и годините - стига де не са тайна  Mr. Green Можеш да си редактираш последния пост и да ми ги напишеш там Peace

# 431
Тея киселини ме убиват.

# 432
  • Stara Zagora, Bulgaria
Moмичета страхотни сте, много сте активни Laughing, не мога да ви изчета. Не знам как е при вас, но аз като мине една седмица без да съм била на ехограф и се притеснявам дали всичко е ок. CryМоже би заради зацапванията в началото и това, че трябва да съм си вкъщи до края на месеца и някак се депресирам. Дано скоро да отмине, уж се опитвам да се занимавам с разни неща да не мисля, но пак не става съвсем.

# 433
Тея киселини ме убиват.

http://www.moetodete.bg/bremennost/kiselini-po-vreme-na-bremennost.html  Има още много инфо по този въпрос  Peace

Ех ... разгледах албумчето и видях, че има много красиви булки бъдещи мами  Hug Страхотни сте ... айде чакаме и останалите .. хич да не се ослушвате Heart Eyes

maimunkata1 само спокойно и мисли положително  Hug

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 16:24 от F.a.t.e.

# 434
Гади ми се **връщах преди малко... ужас Simple Smile
Моя мъж като се върне да му мисли каквато съм крива в момента  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт