Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 710
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • shumen
Светланица,съжалявам.Дано скоро се похвалиш с бебче отново.

# 451
бингъл , добре дошла в отбора  Hug ПОздравления и от мен за куража! Лека бременност и на финала здрав бебок със сини гащи!

За мазането - аз още се ослушвам  , но не е зле да се започва , особено ако кожата е по-суха. Аз ще се мажа с олио на Бюбхен или  с МАма Дона на чико (от това бях доволна миналият път) Незнам как ще "прозвучи" , но пак си зависи и от кожата. Ако е податлива на стрии , с или без мазане ще ги има. Аз миналият път не бях много активна с мазането (мажеш се само сутрин или само вечер) и нямам стрии , дано и сега е така  Mr. Green

Завиждам благородно на мамите с послушни първи дечица! Аз ще се надявам на поверието , че едното ако е буйно , другото ще е по-кротко.... ИНаче , живот и здраве , ще станете свидетели на моето полудяване  Joy Бъдещият батко да е жив и здрав , но такова чудо не бях виждала...
Shocked

# 452
  • При моите мъже...
за мазането - с каквото и да клепате, ако сте предразположени към стрии, нищо не може да ви спаси Peace С предишната бременност какви ли не помади ползвах, що пари изхарчих и последния месец се нацепих брутално много Crazy
Този път съм решила просто да поддържам кожата просто хидратирана с лосиона за баня, който си ползвам - ще си се клепам след душчето и това е Peace

rossy-pm аз също имам твоите надежди за буйно първо и кротко второ детенце, но да видим Laughing то сега е голяма лудница, а не мога да си представя какво би станало после, ако и второто е такова диво Joy

# 453
Здравейте всички! Извинявам се, че не дадох отчет снощи, но имахме гости и после докато оправя и си легнах. Та така: всичко е ок при мен с изключение на това, че ми изписаха да пия желязо понеже ми е много нисък хемоглобина. Насрочихме дата за БХС за 21.02.
Незнам при вас как е, но тука при нас е някакъв ад - сняг на корем едвам издрапахме сутринта. Няма ток имало някаква авария - там където живеем целия квартал сме на тъмно и студено. Както и да е сутринта на свещи се облякохме и поизмихме и тръгнахме към детската градина и от там на входа още лелята връща децата. Не ги приемат защото парното в градината на ток и било много студено. Сега съм в офиса с малкия поне да седи на топло. Ще побъркам колегите ама какво да направя. Общо взето ужасен ден.

# 454
Здравейте,
тъкмо се връщам от преглед, чухме пулс на бебчо вече и съм много щастлива  Grinning
Термин 1 октомври - а сега де, септемврийска или октомврийска мама ще съм Simple Smile Когато дойде, важното е всичко да е наред    Hug
Ще продължавам да си пиша и в двете темички, надявам се нямате нищо против, макар да съм с термин 1 октомври ... Simple Smile
Поздравчета и прегръдки   bouquet

# 455
Здравейте мамчета, как сте днес Simple Smile желая ви един прекрасен ден

# 456
здравейте ...........ма мита...направо съчувствам на мамите,на които им се гади.Дано спре по -скоро.Слава богу при мен за сега го няма ,но знае ли човек.Док.ми каза да ям по- малко и  по - често и аз го спазвам.Е не е гаранция ама ще видим.Усмихнат ден .....................

# 457
smiley_girl аз също съм на 1.10 , започнах с тази тема и мисля тук да ви следя, че ми е много интересно и  така се радвах с всички като си чуха сърчицата, весел ден на всички Hug

# 458
  • Варна
Да кажа и аз за стриите....взех си арганово масло за по-податливите на стрии части и един ултрахидратиращ крем за бременни на а-дерма за останалата част от тялото  Grinning

# 459
Добро утро и от мен  Hug Явно всички сме затрупани ... отново  Tired  Честито на чулите сърчица  Hug Магита ... аз също другата седмица към 15/16 съм на БХС  Praynig Реших този път да го направя, преди ходих само на ФМ ... а за желязото, пий сега повече течности, че то много спича ...  Blush
На мамите дето чакат на 01.10 ... какво да кажа ...  пишете си където искате, пък те когато решат да излизат тогава  Mr. Green Hug
За стриите, мисля след третия месец да започна да се мажа ... с Мама Дона-като преди. Аз не бързам защото корема ми не беше се прибрал от първото раждане и имам мегдан за разтягане, но наистина колкото по-рано се започне, толкова по-добре  Peace

Хубав ден на всички  Hug

# 460
Lunichkatta , супер че има някой тук с моя термин Simple Smile  bouquet

# 461
Благодаря ви за подкрепата момичета, аз все още не мога да повярвам какво се е случило, просто дойде като гръм от ясно небе, в четвъртък всичко беше наред, чухме сърчице.....в събота получих силни болки и кървене. Не знам как ще се съвзема от случилото се, чакахме година и половина и когато видях двете чертички бях най-щастливата жена...а сега на къде.
Моля ако има мами преживели този ужас да ми пишат на лични, имам толкова много въпроси който ме измъчват.
Ще продължавам да ви чета и да се вълнувам с вас. Желая ви най-хубавите и пухкави септемврийски бебчета   bouquet

# 462
  • Варна
Здравейте момичета  Simple Smile Тук днес времето е много неприятно. Силен вятър , сняг вали от време на време..
Записах си час за понеделник уж вече да ме записват за консултация и да се почват изследванията.
Още нищо не съм си купила за мазане, но тези дни ще го направя. Не съм разглеждала още какво и на коя марка. То кожата като ти е кофти с каквото и да я мажеш все тая.

# 463
Здравейте искам и аз да се запиша тук-термина ми е на 22.09.12.В 7 г.с. и 4 дни съм Simple SmileНе зная как да се запиша в чакащите мами за 22? newsm12 Пожелавам много здраве и търпение на всички бъдещи мами newsm51

# 464
Здравейте искам и аз да се запиша тук-термина ми е на 22.09.12.В 7 г.с. и 4 дни съм Simple SmileНе зная как да се запиша в чакащите мами за 22? newsm12 Пожелавам много здраве и търпение на всички бъдещи мами newsm51

Добре дошла  Hug аз ще те запиша веднага, само ми кажи години, град и коя подред бременност е тази  Peace

Общи условия

Активация на акаунт