"Малък сечко навън вилнее, а сладкото ЮНЧЕ на топло се смее."

• 27 888
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, днес почти цял ден нямам нет и сега чак ви чета!
Поне изгледах един филм и си свърших малко работа!

Чин, тези курсове ще са много забавни!

Шуши, аз около месец мих купичките за хранене на Никола в миялна. По принцип ползвам таблетки на Gruen Green. Те са еко. Но сега си поръчах едно веро специално за бебешки съдове и пак почнах на ръка. Докато свърши - с него, после пак в миялната.

# 541
Ани, мерси за информацията за миялната  Heart Eyes

Ана2, напълно съм съглана, че трябва да се кърми  Hug(аз кърмя и до ден днешен), просто в единичен случай смятам, че не пречи човек да се изцеди ей така за всеки случай. Може би аз обичам да се презастраховам повече, но в крайна сметка то е за добро. Всеки преценява какво да прави с децата си - един ги глези, друг ги бие за добро възпитание - светът е шарен. Peace
(това дето правят упойка на бебета според мен не значи, че е безвредно, а просто се налага и за някои ситуации е по-малкото зло)

Стана ми интересно това за кърмещите пушачки. Дали действително ползите са повече от вредата (ако майката пуши на балкона и няма пасивно пушене)? Дали има някакви изследвания колко хора, кърмени от пушачка развиват рак и други болести в зряла възраст? Ще ми е интересно да прочета. Моят брат е спрял да суче на 3м, след като майка ми е запалила 1 цигара, така че явно го усещат в кърмата. След това са го тъпкали с кисели млека и гадории и е имал много проблеми.

# 542
ЛориХю, ако е така значи и Алекс е за рехабилитатор. Досега само седнал стои, никога не е пружинирал, не се е опирал на краката си, просто не иска. Не се опитва да се изправя, обича да е легнал или подпрян. Той си е тежичък и мързелив, аз се опитвам да го изправям , но не ми се получава. Ти сега ме стресна.

# 543
Добър вечер момичета! Simple Smile
Аз се поизгубих,но имах работа тези дни.Майка ми дойде малко на гости,правихме пюрета,готвихме,чистихме основно и т.н.Но си ви чета и съм в 1ас със всичко.
Къдрокоска,пожелавам ви скорошно пълно оздравяване на мъжлетата.
Хеленче,няма страшно със упойката,кърми си.От един път нищо няма да стане.
Ичкаеси ,дано скоро мине периода на неспокойството при Даричка и Йо.Разбирам ви напълно. Hug
Ани,неприятна случка сте имали.Дано не се е изплашил малкият Никола. Praynig

Шунче,мерси за косите,но моята ако знаеш как пада ,хич няма да е "завид".Иначе съм напълно съгласна с другото.Едно време такива бяха клиповете и се водеха за хубави и скъпи,а сега като гледам е голям смях.Но всяко нещо с времето си,поне имам хубави спомени.

За нас малко сега.В събота излизахме с ММ за пръв път от много месеци насам.(имам предвид сами)Ходихме с приятели  насам-натам и беше приятно-хапка,пийка,боулинг,карти и т.н
.
Матея вече се изправи в кошарката сама и то от най-ниското ниво.Така,че новостите стават за един ден.(Лори,не се притеснявай за тези неща Peace)

Чинче,радвам се че си решила да се занимаваш с това.Струва ми се много интересно ,а и ще имаш подкрепа от близък човек  за всичко.

# 544
Зверче, не питай за Доли, че много я съжалявам вече. Тя милата си спи на възглавницата цял ден или се завира в някой ъгъл и само се пази от Йоана. От време на време отива да я подуши, но общо взето я е страх от нея. Оня ден Йоана й докопала ухото и я дърпа ли дърпа. Добре че видях, та да я освободя от капана.

Силве, бързо отивай в темата за срещата да се разпишеш. Браво за това, че сте успели да излезете с мъжа ти някъде. На нас с Марти скоро не ни се е случвало.

Хелън, Йоана не пружинира също. Като пирон е. А затова, че не се изправят още децата не се притеснявайте. Мисля, че има време.

Шуши, предполагам че Ани2 няма предвид за майки, които на ден пушат по 10-15 цигари.

Пеперудке  Hug Аз само не знам как да я обезопася на земята, с другото ще се справя, но голямо падане е днес и не смея до wc да отида.

# 545
Samiimami, дано скоро да пробие зъбчето,че явно я боли...можеш да я мажеш с гелче за облекчение..
MammaAneliaN,никога не е късно да учиш.Щом има и кой да помага ще ти бъде само в плюс
Шуши, и Маги е по подобен начин със спането, само че тя става към 8,хапва и пак заспива
Zvercheto, мисля, че вече стават опасни на леглото... не я изпускам от поглед и за секунда докато е там, не ми се рискува да имаме второ падане...
Лори Хю, моето бебе също не се опитва да се изправя.Мен това никак не ме притеснява.Според мен всяко дете е различно, ще дойде и този момент с изправянето рано или късно...за рехабилитатор изобщо не ми е минавало през ум Wink

Днес колкото и да беше студено и снежно навън излезнах,купих вендузите и започвам официално масажите от тази вечер.Ще комбинирам масаж със едно кремче-антицелулитно след това и накрая стягащото бельо...това ми е плана Laughing Започвам и упражнения за стягане вкъщи- понеделник, сряда и петък-корем,дупе и бедра Wink Решила съм окончателно да кажа "чао" на целулита и килограмите Stop

# 546
Здравейте,момичета.

Лори, ooooh! ... много бебета дори не пролазват, като Мартин,значи няма да разбера дали е силен или не в ръцете.Не се връзвай на такива приказки.
Чин,да ти пожелая ученикът да стане по-добър от учителя. Simple Smile И между другото,според мен общите интереси в двойката са много полезни за отношенията. Peace
Бейби лейди-40мин разпределям м/у пътеката и колелото,а другите 40 - упражнения за паласки,корем и едно за дупето.
Ани,откакто гледахме Никола с индианския му номер,пробвахме и Мартин.Много му хареса,а ние се заливаме от смях.Никога не бих се сетила да го забавлявам така.
Инсайд,много много искрено ти пожелавам скоро да го израсте.За приспиването на ръце-ние сме така от 2-3 месеца.Не ми тежи въобще,той свикна и се сгушва и няма кой знае какво разнасяне и друсане.Скоро Шуши ми даде идея и като пусна музика заспива 2 пъти по-бързо.Така и на мен ми е добре да си слушам и пея и на него също.Няма да ни спят цял живот в ръцете,после ще искаме,пък те не.
Къдрокосо Ели,дръж се,че си им важна!!!Дано пикът да е минал  Praynig  Hug

Одеве правих яхния от елда по рецептата на пакета,но се оказа,че май не обичам елда  Rolling Eyes Накупила съм три пакета,заради полезността й,едва сега за първи път я готвя,но не ми хареса въобще.Някой готви ли нещо с елда да сподели?

# 547
  • Sofia
ЛориХю, медицинските лица са опасна работа. Не се връзвай изобщо!
И моята баба така според моите проблеми вече ми предписа хистеректомия, нали вече имам 2 деца...  Laughing Ако трябваше да се връзвам на всичко, досега да съм се побъркала от ужас!

# 548
ЛориХю, точно същото като Шунка щях да кажа  HugSimple Smile това сигурно е професионално изкривяване и се чудят с какво да те плашат.

Шунка, баба ти направо те е оправила ... Shocked

Бейби лейди, шапка ти свалям каква програма си замислила.  smile3501Най-искрено ти желая успех и ти завиждам, че намираш време и се организираш за такова нещо... (явно аз съм голям мързел). Пиши по-често как напредваш, за да ме амбицираш  newsm39хихихи

Пао, много се радвам, че музиката помага и при вас Simple Smile за гушкането и аз също не си го пестя - сега му е времето в крайна сметка Peace Макар че аз приспивам на ръце единствено вечер, а той и това почна да отказва вече ако е по-изнервен  Confused
Снимай го новия индианец Марти -много е забавно. Жалко, че при нас не се получава

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 20:02 от Шуши-

# 549
Ей момичета,
набързо едно поздравче да ви пусна. Изобщо не знам какво пее, но песничката е мнооого зарибяваща.  Mr. Green

Аз съм с прическа и цвят на косата от днес, ама ММ никъде не ме заведе да я разходим (прическата)  Mr. Green
Шуши, не е имало повече изпълнения нашето полтъргайстче. По едно време ТВ-то пускаше, ама скоро и това не е правило   Mr. Green

# 550
МамоАни,преди няколко дни и аз за пръв път я слушах и много ми хареса настроението,което създава ! Hug Честито ти прическа и цвят!  bouquet
И аз нещо се замислих за друг цвят,но се колебая ,май не ми се рискува newsm78
Доста съм уморена ,не беше лек ден ,готвене ,чистене ,мрънкаща и ревлива Дара ,та ще си лягам да почивам .
Лека нощ на всички ви желая.

# 551
  • София
Мамо Ани, супер е поздрава, това беше една от най-пусканите песни на НГ при нас, много ми харесва. Даже Крисчо съм научила на нея, като я пуснат по Сити ТВ и я увеличавам и си танцувам а той се смее с глас Mr. Green
Уфф преди малко ми се прецака телефона, изведнъж се появи иконата все едно има включени слушалки към телефона ( а няма) и съответно някой като ми звъни и нито той ме чува, нито аз него....не знам от какво се получи, не мога да я махна, все едно нямам телефон сега newsm78 #Crazy
За лазането, изправянето и т.н., не се притеснявайте, всяко бебе е различно все пак, имам една книжа с една таблица, където е показано в кой месец какво трябва да може бебето, е всичко варира по няколко месеца. Примерно за изправянето е показано от 6-10 месец, така че спокойно Hug Отделно от това се наслаждавайте, Крисчо сега като може да се изправя и лази, само това иска да прави и нямам грам спокойна минута, защото постоянно пада и реве Mr. Green
Отивам да го къпя и оправям Hug

# 552
Здравейте,
много съм притеснена и ние днес паднахме от спалнята.за секунди стана белята а на мен ми спря сърцето.Искам да питам колко време трябва да следя за необичайно поведение.Даже не си спомням как падна удари ли си главичката или не така се шашардисах и веднага го вдигнах тои поплака малко дадох му водичка имих му лицето и после взе да се смее и да си прави неговите маймунджулъци.това стана половин час преди къпане после като го искъпах обаче ми отказа да яде и заспа което силно ме притесни.Ако някои знае нормално ли е нека да пише

# 553
kras4eto449:След падане на бебе се следи 24 часа за необичайно поведение,сънливост,повръщане,температура.Това знам аз PeaceНе се шашкай излишно,нищо няма да му има на бебчо Hug

# 554
МамоАни, честита прическа Simple Smile
това, което се пее е латино версията на "само да те гепна дъкните ш'ти цепна" - "сладка, сладка, така направо ме убиваш. Ай само да те хвана, ай само да те хвана (горко ти)...Събота парти вечер, всички почнаха да танцуват, най-яката мацка мина покрай мен и събрах кураж и й казах - уау уау, така ще ме убиеш.... ай само да те хвана...." Hug smile3532

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 22:06 от Шуши-

Общи условия

Активация на акаунт