това, което се пее е латино версията на "само да те гепна дъкните ш'ти цепна" - "сладка, сладка, така направо ме убиваш. Ай само да те хвана, ай само да те хвана (горко ти)...Събота парти вечер, всички почнаха да танцуват, най-яката мацка мина покрай мен и събрах кураж и й казах - уау уау, така ще ме убиеш.... ай само да те хвана...."

Ясно! По-добре беше май да не знам какво се пее
, ама мелодията е много свежа 
За лазенето и изправянето, аз имам една теория, ама дано не разбуня духовете...
Аз съм на принципа да се остави детето само да си направи каквото си иска, когато е готово. В този смисъл, имам една приятелка, която казва: "Аз я сложих в проходилката на 6 месеца, тя на 8 сновеше с нея из къщата, а на 10-11 проходи сама и никога не е лазила!"
Имам си аз тука една настолна книга, в която пише, че всички фази от бебешкото моторно развитие имат своя смисъл, т.е. не е добре дето родителите слагат децата в проходилките и не им оставят възможност сами да стигнат до етапа на ходене, като минат и през всички останали, не че и в двата случая детето няма да проходи... Затова, Лори, ако на година и половина, примерно, детето не ги прави тези неща или има някакви други индикации, които да те тревожат, да, ама сега - на 7-8 месеца изобщо няма какво да се тревожиш, а й кажи да остави детето на мира да се развива както на него му е добре.
Повече няма да философствам тази вечер - лягам си

Mного са смешни...