Имам проблем...

• 35 182
  • 134
  •   1
Отговори
# 60
Прекалено добре съм си подготвил домашното и съм проучил въпроса. Понеже, както тя е с висше - така и аз....

...П.С. : iPod, iBook, iPhone, iMac, iPad, АйСЪСздраве. Peace

Дано темата е пързалка! Дано!  Rolling Eyes

# 61
  • София

Четох, четох и докато напиша, тя взела, че се изчерпила...  Grinning

Ама аз все пак ще попитам: как така и двамата не искат ДНК тест?
Какво съвпадение!

1. Ако BC.Rec.™ е прав и детето НЕ Е негово, тогава най-лесното за майката е да направи ДНК и да го докаже и така да се отърве от BC.Rec.™ . Защо майката не прави теста, който ще й улесни живота значително? Единственият ми отговор засега е, че тя просто не иска да нарани бившия си мъж...

2. Ако майката е права и детето Е на BC.Rec.™, тогава тя наистина няма причина да прави тест - само ще влезе в разходи и нищо няма да промени. Това го разбирам.

П.П. Излезе, че защитавам майката, а толкова симпатичен ми стана бащата, всъщност...  Grinning

# 62
Боя се, че темата не е пързалка. Съвсем истински неща и са се случвали и друг път. Дано историята има благоприятен за детето развой, какъвто и да е той. Peace

# 63
  • Бургас
Аз чета и се дивя! Абе хора, родители...имате ли разум в тия глави?
Права ще взимат, ще се гонят, кроят планове, ДНК... Stop Спрете се! Погледнете си децата. Те имат нужда от двама родители, които да могат да си говорят. Те имат нужда да знаят, че и майката и бащата са до тях, дори и разделени. Когато отхвърляте единия родител, отхвърляте и половината си дете. То се идентифицира с вас двамата.
Изневери, лъжи....бля...бля...бля. Ако между тях стой едно дете, то пред него сте длъжни да се спрете и да се държите като разумни възрастни.

ПП: Освен Хорацио да викнем да ни каже защо е такава ситуацията с ДНК-то. Аз лично се досещам, но ще го запазя за себе си. Просто двама много наранени възрастни въвличат детето си нещо жестоко и то най - вече спрямо него.

# 64
Цитат на: Bulgarian Constitution
Чл. 39.

(ал. 1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин стига да му го искат.

В случая нямам намерение да слушам подобни измишльотини! Ето го и доказателството в следния цитат:

Цитат
Sesana
Откачен и разсеян
Потребител

smile3555 Ку-ку...  smile3527 има ли някой вкъщи? Rolling Eyes

Сесана, по принцип имате до някъде право, но само "по принцип" и "до някъде"! Wink

# 65
Хората решили да си поиграят на на си ти куклите - дай си ми парцалките. Не можете да ги спрете. Това, че между куклите и парцалките някакво дете има почти не се забелязва...
Не знам как я мислите тая работа, ама хем детето не е от BS REC, хем ще взема пълни права и си е подготвил домашната... Пък според мен лапето му е одрало кожата...
Честно казано ако някой от раждането на детето ми се оглежда дали не прилича на съседа и аз ще се чувствам изтормозена. И ако искам да градя семейство - няма да искам ДНК тест. Защото това значи, че наистина няма повече доверие.
Моят съвет е двете страни да вземат да пораснат малко и да се разберат човешки.

# 66
  • Бургас
Цитат на: Bulgarian Constitution
Чл. 39.

(ал. 1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин стига да му го искат.

В случая нямам намерение да слушам подобни измишльотини! Ето го и доказателството в следния цитат:

Цитат
Sesana
Откачен и разсеян
Потребител

smile3555 Ку-ку...  smile3527 има ли някой вкъщи? Rolling Eyes

Сесана, по принцип имате до някъде право, но само "по принцип" и "до някъде"! Wink

Само се прочетете какво пишете: Майката иска бащата да се отказва от детето, а той да я изкара невменяема без право на визитация.

Не те кефи отговора ми ли? Ми съжалявам. Аз съм на мнение, че родителите трябва да са такива до край. Да забравят егото си, омразата си и да се движат от любовта към децата си. Да проумеят, че с действията си вредят на тях. За мен е жалко от негативни чувства към другия родител, да си правиш майтап с бъдещето на детето си. Вие и двамата сте длъжни да водите конструктивни разговори за детето си. А не да си играете на мое е, не е мое.
Stun, казва всичко е първите два реда. Аз просто съм по многословна.

Дали съм откачена или не. Не ме мисли. Аз съм си добре, проблемите си ги решавам  Peace

ПП: И само за спорта, че ми харесва да спортувам:
Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
Личните нападки си ги запази.  Peace

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 16:06 от Sesana

# 67
  • София
Добре де, след като изчетох близо 5 страници писания ми се изясниха, ама не съвсем няколко неща:

1. А може би и майката не знае кой е баща на детето и не иска да научи по някакви причини?
2. Ако обаче това дете не е на BC.Rec, то тогава другия мъж е в правото си да си признае биологичното дете.
3. Ако е дете на BC.Rec - е, тогава вече прогнозирам Войната на сем. Роуз.

Но за да се поизясни поне малко историята може би трябва да се уточни наистина кой е биологичния баща на това дете.

# 68
Добре де, след като изчетох близо 5 страници писания ми се изясниха, ама не съвсем няколко неща:

1. А може би и майката не знае кой е баща на детето и не иска да научи по някакви причини?ако го научи ще се възмути от себе си  Joy
2. Ако обаче това дете не е на BC.Rec, то тогава другия мъж е в правото си да си признае биологичното дете. той е в правото си ако автора се откаже от бащинството. все пак в акта за раждане фигурира неговото име. а дали е биологичен баша или не ..... администрацията не я интересува.
3. Ако е дете на BC.Rec - е, тогава вече прогнозирам Войната на сем. Роуз.

Но за да се поизясни поне малко историята може би трябва да се уточни наистина кой е биологичния баща на това дете.

# 69
  • София
Бонго, ама ако се окаже, че не е BC.Rec биологичния баща, тогава другия май има право да заведе той дело за припознаване? Или греша? Мисля, че правото винаги защитава първо биологичните родители колкото и нечестно да ни се струва понякога. newsm78

# 70
Бонго, ама ако се окаже, че не е BC.Rec биологичния баща, тогава другия май има право да заведе той дело за припознаване? Или греша? Мисля, че правото винаги защитава първо биологичните родители колкото и нечестно да ни се струва понякога. newsm78
недостатакът на системата е ,че каквото се роди по време на брака (съвместното съжителство) е мое - по закон. и ако това дете по закон е мое (а всъщност не съм биологичен баща) ще трябва да се доказва, че е на друг. аз нямам интерес да го доказвам (ако си искам детето). другият да го доказва... и да си плаща  Joy

# 71
mu6muro4ka, BC.Rec.™, много сте озлобени и двамата. В битката между вас и борбата кой да е победител забравяте детето. Натривате си носовете тук, взимате ни за публика и се изкарвате кой е по-по-най. Не може ли да се разберете наживо и то така че детето ви да не е в ущърб?

# 72
mu6muro4ka, BC.Rec.™, много сте озлобени и двамата. В битката между вас и борбата кой да е победител забравяте детето. Натривате си носовете тук, взимате ни за публика и се изкарвате кой е по-по-най. Не може ли да се разберете наживо и то така че детето ви да не е в ущърб?

очевидно е ,че не може . всъщност може ако той си вземе детето.

# 73
На мен ми е странно как в един момент се появява ответната страна ? Thinking Thinking
Вече за пореден път се случва .
Пише единият и след време четем и другата версия ?
Как става ?
Шпионират ли се или единия праща другия да чете еди коя си тема в БГ Мама ? Thinking

# 74
  • София
Може би като се започнат военните действия в една двойка се намесва и интернет комуникацията. Знам ли? За мен е напълно реално и възможно - при воюващи страни всякакви удари са разрешени просто! bash

Общи условия

Активация на акаунт