Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 965
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 625
Краси,никой не е казал,че като се омъжиш на 25 то е само за простак.
По скоро много от омъжилите се на 25 и съжалили за това в последствие не биха си признали,вместо това се опитват да обяснят на другите успокоявайки себе си - как тогава е най-доброто време за това. Да ама не. Такова време няма. За всеки е различно.
И както женената на 20г си бере гайлето с негативите и позитивите,така и тази,която ще се омъжи на 35+ прави същото.
Така,че не виждам за какво е борбата .

# 2 626
Айнщайн има една мисъл, че ако наистина искаме щастлив живот трябва да свържем щастието с постигането на някаква цел, а не с някакъв човек или още по-зле - някаква вещ.
Не може да си въобразиш, че щастието ти зависи от някакъв мъж. Не може да ти се набива в главата, че ако не се омъжиш ще си нещастна. Няма такова нещо - това е елементарен предразсъдък. Животът продължава своя ритъм - след ноща винаги идва ден, след лошото - добро. И така, да има от всичко по малко.
А пък щастливата жена е като магнит за мъжете.  Peace

# 2 627

Ъъъъ, казала мишката на опашката си и изтеглили ряпата...дрън-дрън...

# 2 628
Айнщайн има една мисъл, че ако наистина искаме щастлив живот трябва да свържем щастието с постигането на някаква цел, а не с някакъв човек или още по-зле - някаква вещ.
Не може да си въобразиш, че щастието ти зависи от някакъв мъж. Не може да ти се набива в главата, че ако не се омъжиш ще си нещастна. Няма такова нещо - това е елементарен предразсъдък. Животът продължава своя ритъм - след ноща винаги идва ден, след лошото - добро. И така, да има от всичко по малко.

И аз съм на това мнение.  Peace

# 2 629
Е, те химерите още не ги облагат с данък...мечтите и вярванията тоже, т.е. са безплатни...повечето, де... Whistling

# 2 630
  • Варна
Е, те химерите още не ги облагат с данък...мечтите и вярванията тоже, т.е. са безплатни...повечето, де... Whistling

Да кажем, че освен ведра, спокойна и уверена (т. нар. "щастлива"), е добре и да е привлекателна, да си стиснем ръцете!

# 2 631

Ъъъъ, казала мишката на опашката си и изтеглили ряпата...дрън-дрън...

Eдни силиконови цици помагат много повече....в Димитровград...

# 2 632
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Eдни силиконови цици помагат много повече....в Димитровград...
Откъде стигна до този извод? Аз познавам много момичета от Димитровград защото съм наполовина оттам и са си с естествени bombs  Wink. Силиконките са пришълки от другаде

# 2 633

Judy, моля те, дай на viliko последната "дума", че не се издържа вече. Laughing

E, само аз ли да не мога да поиграя... Cry
Останалите все си правят удоволствието, пък аз да не мога.
хххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

Розмариня, прочетох. Недей така бе, човек!
Как върви по- важният ти въпрос с детето, нали беше на път да се разреши?

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 03:49 от Judy

# 2 634
Колкото и странно да звучи с появата на дете много от нещата се изясняват и канализират.
С годините също - взаимоотношенията или остават и се изчистват или приемат или се разрушават.
На всеки един живота му е по- ценен. Когато си млад имаш право на грешки и поправки. Когато годините напредват разбираш, че живота ти е доста ценен за да си го позволяваш. Ставаш по- разсъдлив и по- егоист.
35 години са възраст при която трябва да прецениш какво ще правиш и време за поправка няма, поне относно децата.

# 2 635
И аз съм на това мнение.  Peace
Противоречите си според мен Simple Smile
Жена на 35, здрава, права, умна и красива Simple Smile някак не се връзва с "промит мозък, че задължително трябва да се омъжи". За 25-годишните също не се връзва. По-скоро й става адски, адски самотно.

# 2 636

време за поправка няма, поне относно децата.

Така е Снежке.. не трябва да се губи кураж.. поне десетина познати и близки женици, се изпожениха за сефте на по 40 +... и повечето даже и родиха прави и здрави дечица, кефят ме за смелостта и борбата си да осъществят мечтите си.
И най важното.. някак си децата на тези години ги накараха да преосмислят коренно живота си.. подмладяване си е за мен  Laughing.. и цел с която да продължат напред.  Peace

# 2 637

време за поправка няма, поне относно децата.

Така е Снежке.. не трябва да се губи кураж.. поне десетина познати и близки женици, се изпожениха за сефте на по 40 +... и повечето даже и родиха прави и здрави дечица, кефят ме за смелостта и борбата си да осъществят мечтите си.
И най важното.. някак си децата на тези години ги накараха да преосмислят коренно живота си.. подмладяване си е за мен  Laughing.. и цел с която да продължат напред.  Peace

И аз имам такива впечатления- както за тези, които имат за първи път деца на около 40, така и за тези, които имат второ или трето дете на такава възраст. Познавам и от двата модела.  Simple Smile Точно това сме обсъждали с познати- изглеждат подмладени, с повишен тонус и желание дори за работа и промени в живота си. Повече се "напъват" и си дават зор за качествено отглеждане и възпитание на поколението.
Не съм в тази категория, но това ме кара да го забележа отвън по- обективно.

# 2 638
  • София
Оф, направо .....изводите ви къртят мивки.
Една жена или е готина 35+ годишна, сама и с милион възможности да избира, или на 25 се е омъжила за някой идиот тъп....     Joy
Като че ли готини мъже можеш да срещнеш само като станеш на 40+.
Позволиш ли си лукса да се омъжиш на 25+, то задължително е за простак.....
Направо се издигам в собствените си очи. Laughing

Отговарях на Розмариния, в случай, че не ти е достигнал капацитет да схванеш написаното.
И понеже захванахме темата, определено аз не считам една жена омъжена за идиот тъп, който и вгорчава живота за по-успешен от живота на жена, която е преценила навреме да не си го причинява.
Написах го около февруари месец в темата, но нищо не пречи да го преповтарям през около няколко месеца за тези, които не са го прочели.

И на теб не ти пречи да използваш случая да се похвалиш, за тези, които още не са разбрали, все пак колко новаци има от Нова година насам.

# 2 639

И понеже захванахме темата, определено аз не считам една жена омъжена за идиот тъп, който и вгорчава живота за по-успешен от живота на жена, която е преценила навреме да не си го причинява.

Напълно съм съгласна  Peace
Това, че някоя се е оженила на 25 години и на 35 вече е с 10 годишен брак далеч не значи, че е успешен модел за подражание и нейният случай е за предпочитане пред неомъжена на 35+.
Много зависи каква е конкретната ситуация. А и понякога не е от значение кой какво предпочита, а как ще се стече животът

Общи условия

Активация на акаунт