Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 848
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 445
От съжалението  за каквото и да било, няма полза.Ама никаква.Всичко е в миналото.

Ааа не е тъй, Краси.  Naughty Ако децата са на лице, няма защо да съжаляваш за евентуално други пропуснати ползи, обаче ако не са, каквито и други ползи да си извлякъл от живота, трябва дълбоко да съжаляваш, че си се разминал с тях. Ето това е мотото на темата.   Laughing

Всъщност това всеки над определена възраст, останал сам - май го осъзнава.

# 2 446
  • Колибите
От съжалението  за каквото и да било, няма полза.Ама никаква.Всичко е в миналото.

Ааа не е тъй, Краси.  Naughty Ако децата са на лице, няма защо да съжаляваш за евентуално други пропуснати ползи, обаче ако не са, каквито и други ползи да си извлякъл от живота, трябва дълбоко да съжаляваш, че си се разминал с тях. Ето това е мотото на темата.   Laughing

Благодаря, твоят постинг направи деня ми ведър и позитивен.

# 2 447
  • на брега на морето
И като навита латерна и едно си баба знае, едно си бае, да повторя за амнайсти път, че сегашните 35+ и 45 + жени останали сами, не са останали сами, защото така са искали, а защото така са се стекли обстоятелствата.

И благия характер.

# 2 448
  • на брега на морето
Да, ирония е, Розмариня.

# 2 449
  • Колибите
И като навита латерна и едно си баба знае, едно си бае, да повторя за амнайсти път, че сегашните 35+ и 45 + жени останали сами, не са останали сами, защото така са искали, а защото така са се стекли обстоятелствата.

И благия характер.

Не си създавай сама негативна карма, жено hahaha.

Щото - "благ характер"- е-ехехехе, колко неща влияят върху характера....

Чак пък симпатяга Sick.

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 10:47 от Розмариня

# 2 450
  • на брега на морето
НЕ вярвам в кармата. Вярвам в специалните уроци.

# 2 451
От съжалението  за каквото и да било, няма полза.Ама никаква.Всичко е в миналото.

Ааа не е тъй, Краси.  Naughty Ако децата са на лице, няма защо да съжаляваш за евентуално други пропуснати ползи, обаче ако не са, каквито и други ползи да си извлякъл от живота, трябва дълбоко да съжаляваш, че си се разминал с тях. Ето това е мотото на темата.   Laughing
Ако една жена не се е омъжила до 40 например,и да съжалява, и да не съжалява, отново на 20 няма да стане, че да коригира това.Ще трябва да действа сега .....
Ако една жена се е омъжила на 20-22, родила е децата си до 30, и да съжалява, и да не съжалява, че не се  е наживяла, няма как да "изтрие" децата и брака си, нито да стане пак на 20, че да се наживее.Ще трябва да намери своя си начин....сега.
В този смисъл от съжалението полза няма.

# 2 452
  • София
'Начи Бояна, ти пък няма да ми казваш каква литература да чета hahaha. Чета каквото пордават в книжарниците и каквото има в библиотеките.
Издали ги Фройд и Юнг, продават ги, аз какво, да лиша книгоразпространителите от хляба им ли hahaha?

ГрАмотен човек съм и знам, че като ме заболи зъб отивам на зъболекар. Знам що е това пулпа, емайл, кариес, гранулом Twisted Evil ако щеш......Но не се лекувам сама.

Същото и с пси-литературута Peace.
'начи, Розмариния, каквото искаш чети, дори Коелю. По приятелски предупреждавам какво вреди, но то човек често единствено сам може да достигне до някакви изводи явно. Ето и аз не вярвах, че е по- добре да не пиша и да не чета тук, но чак сега виждам защо.  Confused

# 2 453
  какво става, ожалихте ли ги вече жените над 35?

Не знам защо си чешем езиците, като е очевидно, че ако една жена е атрактивна и привлекателна  - по свой начин - няма да и е толкова трудно да се омъжи и на 25, и на 35, сигурно и на 45. Тука има мадами, които са си просто готини, и не са срещнали особени трудности да се омъжат и по един, и по два пъти, и с деца, и без.
  Има също така и разумни, макар и не толкова привлекателни жени, които осъзнават къде са им границите и се омъжват тогава, когато им се появи такава възможност.
  Така че, вероятно , важно е човек да гледа реалистично на себе си и да действа разумно в съответствие с възможностите, които му се предлагат Laughing
 А и най-важното при омъжването е да имаш подходяща среда, където се въдят кандидати, все пак.

# 2 454
  • Once there was a Hushpuppy...
  какво става, ожалихте ли ги вече жените над 35?

Не знам защо си чешем езиците, като е очевидно, че ако една жена е атрактивна и привлекателна  - по свой начин - няма да и е толкова трудно да се омъжи и на 25, и на 35, сигурно и на 45. Тука има мадами, които са си просто готини, и не са срещнали особени трудности да се омъжат и по един, и по два пъти, и с деца, и без.
  Има също така и разумни, макар и не толкова привлекателни жени, които осъзнават къде са им границите и се омъжват тогава, когато им се появи такава възможност.
  Така че, вероятно , важно е човек да гледа реалистично на себе си и да действа разумно в съответствие с възможностите, които му се предлагат Laughing
 А и най-важното при омъжването е да имаш подходяща среда, където се въдят кандидати, все пак.
[/b]

Е, тва много ми хареса! Среда за намиране на кандидат жених Joy Joy Joy
Направо е пълен цирк......отивам да си търся нов мъж за следващата ми сватба и ще ви кажа бързо ли си намирам или буксувам hahaha Ама, трябва и детето си да водя...та, може да минат около 100г. преди да си намеря подходящ партньор над 35  Mr. Green
Хубав ден ви желая и до после....да не прекалите с писането, че трябва и да посвърша после нещичко, а е тооолкова забавно!!!

# 2 455
  Харесва ти, не ти харесва, факта е, че много свестни жени не си намират партньор просто защото в ежедневието им няма постоянен приток на подходящи мъже изобщЕ.

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 11:15 от Iris04

# 2 456
Тук темата не е ли " ... да се омъжиш след 35" ?
Какво общо имат тук децата?
То неомъжена и под 35 и след 35 можеш да имаш деца или да нямаш.

# 2 457
  Харесва ти, не ти харесва, факта е, че много свестни жени не си намират партньор просто защото в ежедневието им няма постоянен приток на подходящи мъже изобщЕ.

Това е много вярно, според мен. Единственото, което ми хрумва в такива случаи като съвет е "Запиши се на танци" - и веднага почвам да се чувствам глупаво, след като го кажа.

То неомъжена и под 35 и след 35 можеш да имаш деца или да нямаш.

И аз смятам горе-долу така. Ако времето за деца тръгне да изтича, аз бих подкрепила една жена да има деца без непременно да търси съпруг - ако може да си го позволи и се чувства емоционално готова за това.

Виж, такова нещо на мъжете ще им е трудно да направят.

# 2 458
  • Sf

Тогава да питам, къде са се дянали подходящите? Не сме във война, мъжете процентно са си стандартно количество, не мрат, не ги избиват. Къде са? И какво се случва с неподходящите мъже? Нали сме горе-долу поравно мъже/ жени (разликата в десетина процента не е съществена, мисля)? Ако има определен процент жени след 35 г., които са самотни, то процента самотни мъже би трябвало да е адекватно количество?

# 2 459

Тогава да питам, къде са се дянали подходящите? Не сме във война, мъжете процентно са си стандартно количество, не мрат, не ги избиват. Къде са? И какво се случва с неподходящите мъже? Нали сме горе-долу поравно мъже/ жени (разликата в десетина процента не е съществена, мисля)? Ако има определен процент жени след 35 г., които са самотни, то процента самотни мъже би трябвало да е адекватно количество?

Ами вероятно те пък не се чувстват толкоз самотни /мъжете/, това не им е някакъв проблем особен и/или не ги чак толкоз вълнува, че да си пишат из такива теми.

Общи условия

Активация на акаунт