Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 981
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 085
  • София
За хобитата - много си личи, когато е отпочнато с ловна цел и определено се отчита като негатив на съответната. Така че ги избирайте на първо място с идеята, че ще ви е интересно да правите въпросното нещо. Примерно за мен близкото общуване с червеи е абсолютно неприемливо, пък ако ще цял риболовен клуб да ме посреща с бурни овации и да ме носи на вдигнати длани 3 часа ежедневно.  Mr. Green

При спининга червеи няма Simple Smile
Но няма проблем, човек не може да знае всичко.

# 5 086
Както и за много други неща така и за развлеченията хората си поставят граници.
,,Това не е за мен,, ,,Няма да ми хареса,, ,,Срам ме е,, ,,Не ми допада,, - без дори изобщо да са опитали. ,,Няма да бягам в парка,това е занимание за младите,, и т.н.

И аз като Фея смятам , че човек колкото повече неща опита толкова по-добре. Опитвайте неща,а пък ако не ви харесва тогава отричайте.Не се захлюпвайте сами в само вече познати неща.Това убива.Изпробвайте нови неща,така хем ще ви се вдига заряда,хем ще научавате повече за себе си, хем има шанс да срещнете нови и готини хора и да научите нови неща.

# 5 087
За хобитата - много си личи, когато е отпочнато с ловна цел и определено се отчита като негатив на съответната. Така че ги избирайте на първо място с идеята, че ще ви е интересно да правите въпросното нещо. Примерно за мен близкото общуване с червеи е абсолютно неприемливо, пък ако ще цял риболовен клуб да ме посреща с бурни овации и да ме носи на вдигнати длани 3 часа ежедневно.  Mr. Green

При спининга червеи няма Simple Smile
Но няма проблем, човек не може да знае всичко.

hahaha Joy Joy Joy

Абсолютно!

# 5 088
  • Paris, France
За единия секс мъжете избират лесните жени. За брак - трудно достъпните.

Зависи къде. На някои места по света все още се очаква от булката да е девствена. В по-северните страни труднодостъпна жена може и да си умре девствена без някой да я погледне.

А за клубовете - мислила съм си го, но не знам къде и какви има, търсила съм донякъде... в интернет.

Не познавам жена, която да ходи по клубове и да не може да си намери мъж за връзка (дори брак и деца). Най-силен мъжки интерес към моята особа има точно в латино-дискотеките. Мястото е идеално и понеже се танцува по двама а винаги има повече мъже никоя жена  не остава сама. Изразходват се неусетно калории и в същото време се създават нови запознанства. Жените сме галениците на дискотеките - до 11 входа за сами жени е често безплатен, вътре мъже ни черпят. Какво повече може да желаем??????????

# 5 089
За единия секс мъжете избират лесните жени. За брак - трудно достъпните.

Зависи къде. На някои места по света все още се очаква от булката да е девствена. В по-северните страни труднодостъпна жена може и да си умре девствена без някой да я погледне.

А за клубовете - мислила съм си го, но не знам къде и какви има, търсила съм донякъде... в интернет.

Не познавам жена, която да ходи по клубове и да не може да си намери мъж за връзка (дори брак и деца). Най-силен мъжки интерес към моята особа има точно в латино-дискотеките. Мястото е идеално и понеже се танцува по двама а винаги има повече мъже никоя жена  не остава сама. Изразходват се неусетно калории и в същото време се създават нови запознанства. Жените сме галениците на дискотеките - до 11 входа за сами жени е често безплатен, вътре мъже ни черпят. Какво повече може да желаем??????????

Брей и във Франция ли има повече мъже от жени.
Трябва да стане война и да измрат повечето мъже мен ако питате. Та да се съвземат жените. Mr. Green

# 5 090
  • Насред хаоса
В крайна сметка каквото и както и да се търси, трябва да е чистосърдечно, "натягането" си личи и по-скоро отблъсква, отколкото да привлича.
и аз така мисля.
Съжалявам за обобщението , но всички мъже са еднакви ........................... и да ви кажа много пъти съм се замисляла какво би било ако ги нямаше изобщо ?
не така де.  Simple Smile ами щеше да е егати кокошкарника  hahaha
    хахахахахахахах е да може би един два петела за цвят  Joy Joy Joy Joy
Тц!  Naughty Ако са само два, ще вземе да им хареса вниманието и ще се надуят. Така че - или ни един, или много. Като в Щатите и Франция.  Mr. Green

# 5 091
Трябва да стане война и да измрат повечето мъже мен ако питате. Та да се съвземат жените. Mr. Green
Я, Митьо Пищовът от западното крайбрежие се е събудил!

# 5 092
Я, Митьо Пищовът от западното крайбрежие се е събудил!

Аз се гордея с моят шкембак и с моите 120кила.  Praynig Praynig Praynig
Трудно е това за отглеждане, знаеш ли колко трябва да се тъпчеш за тези килограми.  Praynig

Жените като цяло много се кефят на шкембета и дебели мъже, това от мен да го знаеш.  Hug

# 5 093
То започването на връзка и обвързването по принцип е нещо, което те вади от обичайното съществуване в много по-голяма степен от започването на ново хоби. Някак си ако си стоял у дома пред телевизора или с книжка на дивана, след като се появи мъжОт ежедневието ще се промени тотално.  Wink

Затова е хубаво човек да разчупва стереотипите си, представата за възможностите си, че да свиква  Wink. Особено пък това, че до 30 години каквото те е вълнувало - това е вече до края на дните. Нъцки. Никога не е късно да се изложиш  Joy или пък да започнеш нещо готино и вълнуващо.

Помислете си само колко по-готин е един мъж, ако се занимава с разни неща, разчупен е, забавлява се с нещата, които прави, научавате нови неща от него, води ви на непознати места, опитвате екзотични храни заедно, инициативен е за приключения през уикенда и т.н. Точно по същия начин изглежда и една готина жена в очите на мъжете. Пък и това е истинското предимство на по-зрялата мадама пред една девойка - че е опитвала доста неща, има зрелостта и умението да развълнува един мъж и да му открадне сърцето с лекота.  Peace

# 5 094
То започването на връзка и обвързването по принцип е нещо, което те вади от обичайното съществуване в много по-голяма степен от започването на ново хоби. Някак си ако си стоял у дома пред телевизора или с книжка на дивана, след като се появи мъжОт ежедневието ще се промени тотално.  Wink

Затова е хубаво човек да разчупва стереотипите си, представата за възможностите си, че да свиква  Wink. Особено пък това, че до 30 години каквото те е вълнувало - това е вече до края на дните. Нъцки. Никога не е късно да се изложиш  Joy или пък да започнеш нещо готино и вълнуващо.

Помислете си само колко по-готин е един мъж, ако се занимава с разни неща, разчупен е, забавлява се с нещата, които прави, научавате нови неща от него, води ви на непознати места, опитвате екзотични храни заедно, инициативен е за приключения през уикенда и т.н. Точно по същия начин изглежда и една готина жена в очите на мъжете. Пък и това е истинското предимство на по-зрялата мадама пред една девойка - че е опитвала доста неща, има зрелостта и умението да развълнува един мъж и да му открадне сърцето с лекота.  Peace

Всичко това е много хубаво дето описваш.   bouquet
Ама средностатистическия мъж в България - икономист, учител или каквото там за бога
изкарва да кажем 2000лв, като даде за храна и разходи по наем или жилище - 1000лв
още 400-500 за транспорт и каквото там.
Как ще ходите на екзотични места и екзотични храни - ще спестявате 12 месеца за една екскурзия до Тайланд ли?

Иначе с пари всеки знае как да сваля, номера е как да сваляш жени с малко или никакви пари....
а те са обикновенно свестните жени......

# 5 095
Жените като цяло много се кефят на шкембета и дебели мъже, това от мен да го знаеш.  Hug
  ooooh! Tired в грешка си

# 5 096
Не съм съгласна с Невена, поне за бг латино клубове. Жените са повече от мъжете, а при повечето има изградени и двойки ( имам предвид танцови двойки)

ХищщниК, в грешка си за дебелите мъже. Казвам ти го като жена.

# 5 097

Иначе с пари всеки знае как да сваля, номера е как да сваляш жени с малко или никакви пари....

О, и с пари не всеки знае как, защото свалянето е във финеса, с който се прави.
Без абсолютно никакви пари няма как да направиш свалка. Дори и двамата да са свръхикономични, от едно кафе все трябва да се почне.

Учител? Средностатистически? 2000?  

# 5 098
  • София
Споделям отчасти мнението на Хищник в частта му за парите и екзотичните места. Понякога си мисля, че доста жени очакват твърде много, дето се вика, смятат, че са родени за принцеси и затова си търсят поне крал. Хобитата гълтат доста средства, но ако човек няма хич пък, ни едно хоби, което да го забавлява, в един момент ще изпуши психически и тогава ще дава същите, че и повече пари за лекарства. Със стоене вкъщи не се намира партньор, пък дори и в някой форум или сайт за запознанства! Все в един момент тази жена ще трябва да излезе от къщи, за да се срещне на живо с мъжа, а там вече се решават нещата на ниво примитивна химия.

# 5 099

О, и с пари не всеки знае как, защото свалянето е във финеса, с който се прави.
Без абсолютно никакви пари няма как да направиш свалка. Дори и двамата да са свръхикономични, от едно кафе все трябва да се почне.

Учител? Средностатистически? 2000?  

Не съм съгласен с теб но здраве да е......както казах с пари всеки знае как да сваля.
Друг е въпроса, че и онез снимките из фейсбук подигравателните - са абсолютно вярни.
Дебел мъж с пари - мечо
Беден мъж, дебел - Шкембачко или каквото там.

Та да......парите на мъжа, липсата или множеството им, променят отношението на жените към този мъж, хех или поне на доста жени, винаги има и свестни жени. Hug

Общи условия

Активация на акаунт