Бубе, аз имам лоша черта и зачерквам хора, които са ме предали, просто ги забравям и не ме боли, ако ги видя на улицата може и да не ги поздравя или се държа хладно, така, че да им е неудобно-всичко в очите.
Аууу, убих тъ. Защо не се обади, някъде в съседен блок ли бяхте
И защо да е лоша тая черта, аз я имам същата и много си я харесвам. Нямам никакво намерение да се хабя за хора, които не заслужават.
И все пак трябва да кажа, че последните години срещнах много истински хора, може би защото средата ми е нормална, включително и тук може да сме всякакви, но поне сме истински

Че как мразя женички тип " мяу-бау", вчера гледах Иринчето Сарачинова, леле ужасно ме дразни тая женица
И тая точно седнала да ми беседва на тема "чистоплътност", мислех да звънна и да и кажа, че освен физическата чистоплътност има и един друг вид " чистоплътност", но на нея не и е присъща явно, и че точно тя не е в позиция дасе изказва
Е тая точно ми се струва ужасно манипулаторка ,а точно така говори - мяубау 
Гледам да не го мисля много,защото алтернатива не мога да измисля.Чувствам се като мишка -пленница,затворена в малка кибритена кутия,оставена на произволно оцеляване.ММ също е силно притеснен ,защото не става въпрос за нас,а и за две невинни душички 
пък и с много от нас можеш да се виждаш като ти доскучае близо сме всички имаме нужда от компания на някой на когото да се облегнеш и оплачеш дори и да не може да ти помогне един съвет едно изслушване върши чудеса

Направо ми се прииска да пусна Тервелче на ясла!

– аман, не мога и лекарства да пия. Поседях във ВЦ, не върнах. Хеле довлачих се до кухнята, пих 1 парацетамол и си легнах... и сънувах, че умирам
! Но беше някак много смешно и забавно
! Ама беше супер яко, летях много професионално, смеех се и се ебавах с кондорите над Андите. После се върнах на входа и попитах с колко време още разполагам. Отговориха ми, че колкото искам, може и завинаги. И тогава се сетих да децата и се прибрах... а на сутринта се събудих съвършено мокра. Сякаш да ми излели леген вода в леглото. Пижамата, чаршафите – всичко!!! Като съблякох пижамата си тежеше повече, отколкото като я вадя от пералнята!