На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 931
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
КакаРала, вчера бях на гости срещу вас.

Бубе, аз имам лоша черта и зачерквам хора, които са ме предали, просто ги забравям и не ме боли, ако ги видя на улицата може и да не ги поздравя или се държа хладно, така, че да им е неудобно-всичко в очите.

Аууу, убих тъ. Защо не се обади, някъде в съседен блок ли бяхте

И защо да е лоша тая черта, аз я имам същата и много си я харесвам. Нямам никакво намерение да се хабя за хора, които не заслужават.
И все пак трябва да кажа, че последните години срещнах много истински хора, може би защото средата ми е нормална, включително и тук може да сме всякакви, но поне сме истински  bouquet
Че как мразя женички тип " мяу-бау", вчера гледах Иринчето Сарачинова, леле ужасно ме дразни тая женица #2gunfire И тая точно седнала да ми беседва на тема "чистоплътност", мислех да звънна и да и кажа, че освен физическата чистоплътност има и един друг вид " чистоплътност", но на нея не и е присъща явно, и че точно тя не е в позиция дасе изказва #2gunfire Е тая точно ми се струва ужасно манипулаторка ,а точно така говори - мяубау

# 391
  • София
Бубе, Hug
Аз също съм изпадала в подобни ситуации с приятелките.Но като и Ноеми първо разговарям с тях и когато вече наистина се уверя,че не са истински режа чертата.И за мен вече не съществуват.Лятото се раделих така с 10-годишна приятелка.Първите дни ми бе тъпо,но и за миг не съм съжалила че я отрязах.Винаги съм се придържала към следната максима за другарите: По-добре малко,но качествени".....маскари по улиците - Бол.Може да имам само 1-2 приятелки,но съм спокойна,че има на кого да си поплача,има и на кого да разчитам за подкрепа и помощ в труден момент.Както и те на мен!Това е най-важното.Ти не си сама!
А за безпаричието....то се измерва в най-различни величини.Едни се сдухват,че не могат да си купят ботушите които за на акция в МОЛ-а,а други се чудят какво да сложат на масата. Confused CryГледам да не го мисля много,защото алтернатива не мога да измисля.Чувствам се като мишка -пленница,затворена в малка кибритена кутия,оставена на произволно оцеляване.ММ също е силно притеснен ,защото не става въпрос за нас,а и за две невинни душички Cry CryДосега само повтаряхме,че сме обречени на мизерия,сега вече се запознаваме бавно с нея. CryРазстроих се много,но ако не си порева тук,ще се срина тотално....не ме питайте как сменям пелената на бебето.като се понамокри отпред,не слагам нова,а обръщам с лепките отзад. Cry,че като няма какво да му обуя скъсявам анцунзите на кака му.
Нова дрешка последно си купих като забременях,а червило преди 2 г.
мре ми се ви казвам Cry
А като си представя ,че има хора,които са по-зле и от нас,ми се мре и от тяхно име.
казват всички,нищо ,нищо само здрави да сме.....как ще си здрав в това положение,как може да си здрав нечовек?!

Еления много си права
Бубе не се ядосвай мен брат ми ме предаде ти приятели мен вече нищо не ме очудва аз също имам две приятелки на които си разчитам и много познати преди и аз бях като теб но постепеено се научих и като стане нещо такова си викам добре че ги имам тях и ми действа много добре Simple Smile
Отностно парите и ние не сме цъфнали ама пък много ми пука то ми писна само да го мисля какво да направя като ми е ниско майчинството няма пък да се гръмна важното е семейната хармония да запазите въпреки парите че ние и за тях се караме и да си бъдете щастливи пък приятели ние тук не ти ли стигаме  Wink пък и с много от нас можеш да се виждаш като ти доскучае близо сме всички имаме нужда от компания на някой на когото да се облегнеш и оплачеш дори и да не може да ти помогне един съвет едно изслушване върши чудеса Hug :*

# 392
  • sofia
Лоша черта, защото не давам втори шанс на хората.  В бл228 бях и паркирах пред вас, оглеждах се по балконите Laughing
Нищо де, нали ще пиянстваме( не ни е срам)

# 393
  • София, Лагера
Еления, иска ми се да кажа нещо, но не знам какво. Дано наистина изгрее слънце!!! А ако имащ нужда от нещо - тук сме! Не се притеснявай да ни пишеш, изобщо не ми говори за "гордост" и "срам", представи си го от обратната страна - ти би ли дала, ако някой има нужда!?  Hug

Бебеш, защо не пробваш ти за удариш с юмрук по масата? ...щом като ТМ не можел...  Confused е какво като е при тъща, че нали за децата става дума, не да му носи бирата, я!  ooooh!

Лелееей, Зайке, браво на Калинката!  Heart Eyes Направо ми се прииска да пусна Тервелче на ясла!

# 394
  • София, Лагера
Бубе, то от това което описваш, не само, че не трябва да съжаляваш. Купон трябва да вдигнеш, че си се отървала от такива "приятелки". То такива хич не ти трябват, пък камо ли в къщата си да ги пускаш
Peace Peace Peace Peace

След като написах всичко това стигам до извода , че съм си виновна сама. Както Буби каза , лесно се привързвам към хората и след това силно страдам, което м/у другото си е част от зодиакалния ми път, но това е друга тема. Явно трябва да се науча, че светът в който живеем е пълен главно с лицемери и не трябва да се доверявам така лесно. Как ще стане тая работа не ми е ясно, но предполагам , че с времето и с натрупване на разочарованията , както и с напредване на възрастта ще се получи някак...може би...
Ейййй, стига бе! Направо намрази целия свят, най-лесно е!  Mr. Green
Според мен пък си струва да си отваряш душата за хората. Това привлича хората, виждат те каква си и ако им харесваш, те "доближават".  Рано или късно попадаш на "твоите" си приятели! Кой е казал, че приятелството е само от детството, можеш и тепърва да си завъдиш приятелки!  Hug  Peace
БТВ с една от най-близките ми приятелки се запознах в бг мама...

# 395
  • София
Бубе, то от това което описваш, не само, че не трябва да съжаляваш. Купон трябва да вдигнеш, че си се отървала от такива "приятелки". То такива хич не ти трябват, пък камо ли в къщата си да ги пускаш
Аз се радвам, че природата ме е дарила с качеството да се разделям лесно с хора, които усещам, че не са искренни с мене. Не съм преживявала нито любови, нито приятелства.
Бия им шута и след 3 минути хич не ги и помня. С годините се научих да не си товаря психиката ненужно.

Кака рала и аз съм така просто усетя ли нещо държането ми се завърта на пълни обороти в обратната посока много мразя да давам всичко от себе си за някой и той да ми се изплюе в лицето това ме влудява с тази разлика че пък аз си го изживявам тежичко но както каза Бубето това си е вече черта от характера която аз никак не харесвам ама пусто не мога и не мога да го променя дано с годините отшуми Simple Smile

# 396
Лоша черта, защото не давам втори шанс на хората.  В бл228 бях и паркирах пред вас, оглеждах се по балконите Laughing
Нищо де, нали ще пиянстваме( не ни е срам)

Аааа, много хубаво си правиш. Аз си говоря, ама съм мека мара- бързо паля мотора и дваж по-бързо ми минава Laughing Има хора, по 100 пъти съм им давала шанс, ама като си не стават, не стават и туй то.
Както казваме в северозападнала бг: в живота или си пич, или си абич..

Е срам ни е, ама то не ни пречи на пиянството Laughing Сега ще вляза в др тема да видя има ли раздвижване

Не съм чела нагоре, че Мартинката не ми дава възможност, но да се похваля, че съм с нов цвят на косата, и хич не беше търсен ефект. Просто при мен не се получава никога едно с едно. Не е лош, но пак е тъмен, явно не ми е писано да съм блондинка. И разбрах, че фризьорката ми ме цака в цената, ама тя не знае, че се познавам с шефа и.......
Заварих Марти със синя буза, веднъж не съм го оставила някой да го гледа и да не се е утрепал #Cussing out

# 397
Хей, мацки, много сериозни теми обсъждате тези дни.

Бубе, подкрепям Ноеми, че не трябва да се настройваш, че хората вече са лоши или да подхождаш с предубеждение към нови приятелства само, защото си се разочаровала. Много е гадно да те предаде приятел. Преживявала съм го и много боли. Но това не може да затвори сърцето ми за нови приятели, пък ако ще и пак да се разочаровам.
Аз съм давала втори шанс на много близки и мили на сърцето ми хора. Вярно е, че с годините пораснах, моето възприятие за приятелството се промени и по различен начин подхождам към приятелствата си.

Има хора, по 100 пъти съм им давала шанс, ама като си не стават, не стават и туй то.
 newsm10

Сега е много различно от времето, когато бях сама, вечно на разположение за купони и без свое семейство и разчитах на същата отдаденост и от приятелите ми. И на мен като на кака Рала в момента момчето ми е най близкия ми приятел. Само с него мога да споделя всичко, той знае всичко за мен. Освен това съм много близка със сестра ми, с която сме и съседки и винаги е на разположение в тежки моменти. Имам и няколко много добри приятелки, на които мога да разчитам безрезервно и да споделям, когато изпитам нужда. Моите най-близки приятелки са от ученическите и студентските години, но вярвам, че срещнах много нови приятели наскоро и много хубави приятелства ми предстоят Grinning

Безпаричието не съм го изпитала на гърба си, за щастие, поне не в степен, която някои от вас описват. Но не живея с мисълта, че съм застрахована, напротив. В момента много близък човек има сериозни финансови затруднения поради липса на работа и се опитвам да помагам с каквото мога.  Вярвам, че всички, на които им е трудно в момента скоро ще се преборят и ще се чувстват добре. Много харесвам мисълта: Най-тъмно е преди зазоряване...

За пробиотиците, на нас педиатърката винаги ги изписва едновременно с антибиотика.

И не на последно място благодаря от сърце на адис и Az i ti  за поздравленията за зимния имен ден на Мона  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 14:18 от wondergirl

# 398
  • София
Здравейте момичета.Да напиша и аз нещо по темите.Бубе,преди 5 год.трябваше да вземем трудно решение с моя мъж дали да направя аборт или не.В крайна сметка не можехме да си го позволим и го направих.Изпаднах в депресия около пет месеца продължи.Всички ни изоставиха,а преди това им бяхме постоянна упора.Трудно го преживях ,но от тогава вече имам друг поглед върху отношенията си с хората.Моят най-добър приятел е мъжът ми само с него споделям с друг не.Най-важно е децата да са здрави и да се разбираме в къщи всичко останало е на заден план.За безпаричието-еми никога не сме били добре финансово,но се научих това да не ми влияе толкова,дори да се сдухам няма да имаме повече.Ние плащаме висок наем и отглеждаме три деца,в никой случай не е лесно,но децата са възпитани така,че не ни вадат душата,съобразяват се.Бебеш-постави майка си на място ти си и дъщеря имаш нужда от подкрепа.Толкова жертви си направила за децата си накарай я и тя да се пожертва малко за теб.Удари го на чувства ако трябва и се разплачи,драматизирай,за да и подействаш.В живота човек трябва и театър да играе от време на време,защото колкото си добричък и отстъпчив всички те игнорират и използват.Не бях такава,но житейските уроци,които получих ме промениха.Пожелавам по-добро настроение на всички и болните да се оправят.

# 399
  • София, Лагера
Да разкажа за кошмарната си нощ. Легнах си по-рано, че бях много отпаднала. По някое време се събудих от студ – невероятен студ! Цялото ми тяло се тресеше, а главата ми гореше. И зверско главоболие. Отгоре на това започнаха да ми сълзят очите... обилно и цялата възглавница се намокри. Нямах сили да стана. По някое време събрах, но щом седнах в леглото така ми се зави свят, че буквално паднах назад. И така не помня колко време. По някое време ми стана топло и реших да стана. Като станах ми се доповръща  Sick – аман, не мога и лекарства да пия. Поседях във ВЦ, не върнах. Хеле довлачих се до кухнята, пих 1 парацетамол и си легнах... и сънувах, че умирам  Crazy! Но беше някак много смешно и забавно  Simple Smile. Минах не през тунел, а през домакинска фуния  Laughing. Излязох на някакво светло място и там ми казаха – айде, можеш да се разхождаш. И аз полетях... в Перу, естествено  Flutter! Ама беше супер яко, летях много професионално, смеех се и се ебавах с кондорите над Андите. После се върнах на входа и попитах с колко време още разполагам. Отговориха ми, че колкото искам, може и завинаги. И тогава се сетих да децата и се прибрах... а на сутринта се събудих съвършено мокра. Сякаш да ми излели леген вода в леглото. Пижамата, чаршафите – всичко!!! Като съблякох пижамата си тежеше повече, отколкото като я вадя от пералнята!

А Крас ми вика - ето, значи си била в Перу, може да не ходим. hahaha

# 400
Еех, Ноеми, гладна кокошка просо сънува  Laughing Hug!

# 401
А Крас ми вика - ето, значи си била в Перу, може да не ходим. hahaha
 hahaha hahaha hahaha

Ноеми, голям мерак има твоя Крас за Перу  Grinning

Иначе доста брутално звучи този вирус с високата температура дето сте го пипнали.

# 402
Ноеми, hahaha
развесели ме с твоите сънища. Simple Smile
За пробиотиците,може и така да е,аз споделих какво знам.

# 403
  • София, Лагера
Еех, Ноеми, гладна кокошка просо сънува  Laughing Hug!
hahaha че и с бонус - летене  Laughing

ама като се събудих си помислих, че съм умряла и съм се съживила  Laughing

# 404
  • София
Какви други дестинации вървят с този грип?Може пък да се жертвам ако нещо ми хареса!!!

Общи условия

Активация на акаунт