Въпроси към Класически хомеопати 20

• 53 347
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
да бе знам че няма нищо класическо ,разбира се,и боаронско няма,просто чакам да мине и си свалям Т,извинявам се ,повече няма да пиша.

Това за Т,дори и на хомеопатите при които съм водила големия съм им казвала,че аз при висока Т не мога да  издържам,най-много до 39,нагоре нямам смелост.
В другите отношения съм си пречупила мнението,очите при баткото без капки,бронхит само с ХЛ,и други неща ,няма да ги изреждам.Но за  Т си ми остава такова отношението.

# 151
  • гр. Пловдив
За 4 години работа с ХЛ високата температура беше най-чаканото. За мен това беше най-добрата и успешна борба с болестите. Вдигнеха ли 39 се радвах. Понеже след ден всичко отшумяваше. Нямаше нито хрема, нито кашлица. Но след като синът ми получи гърч, ме е адски много страх ако вдигне отново. Поболявам се от мисълта, че това може пак да се случи. Sad Какво да правя ако вдигне пак температура? Имам силна нужда някой да ме върне пак към хомеопатията.

tandonova79 винаги, когато са секретирали очетата на децата хомеопата ми е казвал, че това си е един вид изчистване на организма. Не е притеснително. Просто трябва да се почистват с физ. р-р и да не се подтиска по никакъв начин процеса.

Да попитам: Отговорът на въпроса ми е индивидуален за всяко дете, но за 4 години лечение само и единствено с хомеопатия почти от самото раждане не би ли трябвало детето да се разболява по рядко? За цяла година тя има застой от 2 месеца и то през лятото, когато не ходи на градина. През останалото време точим сополи, кашляме, температура и съответно след нея се разболява и малчугана.
И друго да попитам: Мога ли да давам коластра, за да подсиля организма на детето, за да не се разболява толкова често. Противоречи ли на хомеопатията?

# 152
Противоречи. Кравешки антитела, при това извлечени от новозеландски крави, папкали под най-голямата озонова дупка. Stop

# 153
  • София
Някой от вас държал ли е детето си с температура над и около 39 градуса по-дълго време? Днес е пети ден на малката и малко започвам да се притеснявам от обезводняването-заедно с АМ и се събират около 600 мл. течност и почти никаква друга храна. Вече две ХЛ взе,т.к. се появи и кашлица. Вирус е,т.к. и другите от семейството го караме, но с много по-ниска температура...Колко дни максимум сте изкарвали така?

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 18:49 от tedie

# 154
Някой от вас държал ли е детето си с температура над и около 39 градуса по-дълго време? Днес е пети ден на малката и малко започвам да се притеснявам от обезводняването-заедно с АМ и се събират около 600 мл. течност и почти никаква друга храна. Вече две ХЛ взе,т.к. се появи и кашлица. Вирус е,т.к. и другите от семейството го караме, но с много по-ниска температура...Колко дни максимум сте изкарвали така?
Моите и двамата поддържаха над 39 около 6-7 дни.

# 155
  • гр. Пловдив
tedie не се притеснявай, че не се храни. Щом пие мляко това е достатъчно. Така няма да изразходва енергия за храносмилане, а за борба с вируса. На децата при температура през 15 мин. давам по няколко глътки хладка водичка с лъжичка или със спринцовка. И на двамата им е интересен този начин и до сега не съм имала проблем с обезводняване.

# 156
  • София
Благодаря за успокоението  bouquet Значи няма да бързам да се паникьосвам...А като знам как преди година-две не можех да си намеря място, ако детето вдигнеше 38 градуса...Иначе и аз с лъжичката давам, само така може да прояви интерес
 Hug

# 157
  • Пловдив
като казвате че децата вдигат 39 гр и така по 6 дни,това значи ли че 24 часа и 6 дни са стояли постоянно с 39 градуса,спада ли изобщо надолу сама?

# 158
  • Пловдив
Моите и двамата поддържаха над 39 около 6-7 дни.

Shocked Пате,ти направо ме разби...

# 159
  • Пловдив
И моите са били по 5-6 дни с темп. 39 -39,8...Не съм давала нищо за сваляне...ХЛ само и то на края.
Не през цялото време е поддържана тази темп., на няколко пъти през деня се е случвало да пада до около 38 и пак да се качва. Без лекарства.

# 160
Хораааа, ако детето  пие хомеопатично лекарство и има висока температура 6-7 дни, значи лекарството не е боло правилно!!!

# 161
  • Пловдив
само за малко-аз точно това мислех да пиша-ако ХЛ е правилно не би ли следвало пациента да се оправи по-бързо,но вие сте отговорила Simple Smile

# 162
  • Пловдив
Ако това е към мен: аз не съм давала ХЛ през това време. В много случаи детето се е справяло само без хомеопатия, та изчаквам... Wink Ако може да се оправи без хомеопатия, не виждам смисъл да давам.
Давала съм на края на тия 5-6 дни и на другата сутрин, обикновено, вече не е вдигало темп....

# 163
  • София
Теди, според мен 600 мл. течности на денонощие са малко при такава температура, наистина може да се обезводни. Намери начин да даваш вода - със спринцовка от нурофен например много върви вкъщи, при вас може да е нещо друго. Според мен ако налееш още 500 мл. вода, температурата ще поспадне.

Когато са с висока температура, обикновено сутрин свалят, следобед вдигат. Най-много 48 часа ми е поддържала Юли постоянно висока температура. Това без аз да свалям по какъвто и да било начин, освен че се грижа постоянно да пийват по малко вода.

# 164
  • Пловдив
А през времето с вис.Т как се държат децата???Щото,ако е що-годе весело ОК,но ако легне и само спи Cry не виждам как ще седя и ще гледам детето 6 дни Tired

Нищо лично...но тогава няма и смисъл от хомеопат,нали???Щом детето се справя само-защо да и плащам???

Общи условия

Активация на акаунт