Новите ви книги - 10 тема

• 59 426
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • на североизток от Рая

Тази книжка си купих от една антикварна маса.

# 481
Уау, 10-те малки негърчета.  Party
Четох я два пъти за да разбера кой не умира.
Много хубава книга!

diana lobodova, напиши дали ти е харесала като я свършиш. Аз я четох, но не я разбрах.

# 482
  • на североизток от Рая
 Ееее, Естелка, и на мен ми беше любима книга 10 - те малки негърчета. Два-три пъти съм я чела  и сега като я видях, изпитах някаква носталгия. Затова реших да си я взема. А и вчера, за празника на книгата, не можах нищо да си купя.
 Търся стихосбирка на Ивайло Балабанов, но в нашия град ня-ма. Днес пак търсих, но - не, няма.
 Ще поръчвам по интернет.  Crossing Arms

# 483
  • София
Две нови от мен:

# 484
Eee Буб ,пак нали си разбрала накрая за какво става дума в заглавието  ,между другото я имам , ако искаш да я прочетеш свиркай Peace

Подарък  bowuu

# 485
  • София
Вечната Амбър е страхотна книга  Peace

Аз вече натрупах огромен куп за четене. Последно взех "Тайният живот на пчелите"  Heart Eyes Дано е толкова хубава, колкото филма.

Благодаря на всички момичета, посъветвали ме за книгите на Исабел Алиенде  Hug

# 486
  • Belgium
Авторката на "Тайният живот на пчелите" има и друга книга - "Престолът на русалката".

Също много добро четиво  Laughing

# 487
  • София
И на мен много ми хареса "Престолът на русалката", гледах и филма след като я прочетох.
Вивиан, пиши после за "Зелената къща", че аз съм чела само 2 от по-новите романи на Льоса.

# 488
  • USA, Steak State
Киф, в Читанка намирам 2 тома на Вечната Амбър. Тази, която си купила явно е преиздавана и е една книга, нали?

Хайде и от мен. Светкавично свалени от гореспоменатият сайт.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 18:02 от TheBlackWidow

# 489
Киф, в Читанка намирам 2 тома на Вечната Амбър. Тази, която си купила явно е преиздавана и е една книга, нали?
Предполагам да  Wink

# 490
  • Пловдив
Киф, голяма излагация със заглавието  Blush
Честита нова придобивка, чела съм я като ученичка, сега видях, че има ново издание. Като гледам са спестили едно "д" от фамилията на авторката  Rolling Eyes  Laughing Дано само това да е икономисано  Laughing

# 491
Киф, голяма излагация със заглавието  Blush
Честита нова придобивка, чела съм я като ученичка, сега видях, че има ново издание. Като гледам са спестили едно "д" от фамилията на авторката  Rolling Eyes  Laughing Дано само това да е икономисано  Laughing

Правилно е Уинзор, няма "д" - Kathleen Winsor Peace

И аз съм я чела като ученичка  Simple Smile На мен ми е любопитно какво е било "орязано" в предишното издание  Rolling Eyes

# 492
  • Пловдив
Ъх, пак се изложих  Mr. Green Значи старите издания са с грешна фамилия.

# 493
Значи старите издания са с грешна фамилия.
Брех колко си наблюдателна  Heart Eyes

И аз съм я чела като ученичка  Simple Smile На мен ми е любопитно какво е било "орязано" в предишното издание  Rolling Eyes

Това издание е 1000 страници ,дали е "орязано" newsm78

# 494
  • София

"Жената в бяло" на Колинс -английска класика. За почитателите на криминални, мистери романи Peace

Общи условия

Активация на акаунт