Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 550
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте девойки Simple Smile

Нямам време да ви чета Mr. Green

Във филибето Дървена ваканция-пратих красавеца при мама, дано да е безаварийно карането и да пристигне жив и здрав Heart Eyes

# 31
Ами веднага влезнах в нета и прочетох, мила  Cry Реве ми се. Вместо да даде някой лев отгоре и да нямам ядове, сега ще страдам, ама му казах да си го бие у главата и да си ходи в кухнята той Twisted Evil

А знаеш ли колко разправии и пари са, да си прехвърля всичките програми. Ако се окаже, че тоя лаптоп не става и трябва всичко наново.

Да, тракала съм му Twisted Evil А той като ми хърка, пита ли ме Twisted Evil

# 32
Не знам , Пепи , нашия не загрява изобщо , дори в жегите , но все пак нямаме такива тежки програми .

# 33
  • София
Хепи, ама това е от МОН - срока е сменен от днес. В цяла София поне е така. При вас може би регионалния инспекторат са по-умни глави и са пуснали заповед с по-нормални дати. Ама тук са ЕдЕоти  bash bash bash Вчера писахме-брисахме за два дена напред и дребната се спихна. Да я видя как ще е след някой и друг час като я прибера...

Пепи, мъжа ти вика, че тракаш..ама чакай сия да ти покажа как се гледа мъж - ей така...А ти - тракаш му с клавиатурката и недоволстваш  Wink Wink Wink Да се не разсърдиш, мила, просто текста е толкова смешен, че търсех повод да ви го покажа  Peace Peace Wink

# 34
  • София
Ах, статиите на Бу са ми любими, все си мисля че тая е по повод на една тема в бгмама  Laughing

# 35
Да се включа и аз към молбите Simple Smile

# 36
..... и му позволявам да изпълни завета на Пророка „жената е нива, влизайте и отвсякъде“,  rotfImao rotfImao rotfImao Морг, уби мееееее

# 37
  • София
Не искам да ви плаша, http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=850232, ама аз много се моля  Praynig Praynig Praynig

# 38
Ах, статиите на Бу са ми любими, все си мисля че тая е по повод на една тема в бгмама  Laughing

Да чете Пепи , аз нямам намерение повече  да влизам в ролята на добра съпруга ! smile3534

# 39
Морг туй за домашно ще го прочета, че много дълго.
Инак аз не съм от сръдливите, онуй беше инцидент Wink

Хепи, така го насметох моя че не знам каква добра съпруга съм Whistling Сега съм го пратила хляб да ми пече Mr. Green Пък аз уж фактури пиша Laughing

# 40
  • София
Аз още като прочетох : Тя, естествено, спи без бельо, само с лек интимен грим (водоустойчив и противоударен)... и вече се търкалях от смях....

По новините казаха, че най-тежко щяло да бъде днес от 2 до 4 следобяд...Малко смешно ми се видя как са изчислили точно кои часове. Но факт е, че следобед ще вали още...

# 41
  • в моя свят на мир и любов
Фиф не се е отчитала от обяд. Сигурна пак е легнала да си подремне  smile3524

# 42
  • София
То и аз бих легнала....Ама ще взема да се успя и да не прибера детИто от училище  ooooh! ooooh! ooooh!

# 43
Хепи, ама това е от МОН - срока е сменен от днес. В цяла София поне е така. При вас може би регионалния инспекторат са по-умни глави и са пуснали заповед с по-нормални дати. Ама тук са ЕдЕоти  bash bash bash Вчера писахме-брисахме за два дена напред и дребната се спихна. Да я видя как ще е след някой и друг час като я прибера...

Пепи, мъжа ти вика, че тракаш..ама чакай сия да ти покажа как се гледа мъж - ей така...А ти - тракаш му с клавиатурката и недоволстваш  Wink Wink Wink Да се не разсърдиш, мила, просто текста е толкова смешен, че търсех повод да ви го покажа  Peace Peace Wink

Ей, момичета, здравейте!
Да не би да има ваканция, а аз пак да не съм разбрала? Simple Smile

....

Много яки са темичките, само дето аз нямам за хвалба и затова не пиша Simple Smile

# 44
  • София
Геррри, здрасти! Grinning Grinning Grinning А, има в някои градове дървена ваканция..ама не навсякъде  Wink

Общи условия

Активация на акаунт