Деца, отглеждани в чужбина-5

• 30 337
  • 702
  •   1
Отговори
# 15
  • Торонто/София
запис и от мен
Цвети - може ли и нас да ни прибавиш към списъка - 25.10.2010
сю - добре завърнала се
Титина - добре че вече сте по добре

нашия младеж все още (откакто се е родил) си спи само по пижама на чаршафа - няма нищо друго в креватчето...
хляб яде всякакъв - предимно пълнозърнест че все такъв купуваме
вчера го мерих на кантара - подминал е 13 кила   Whistling

# 16
  • България/Германия
Цоп  Hug

Боби, аз давам ръжен, пълнозърнест, царевичен. Бял не купуваме. Предполагам, че пълнозърнестият се препоръчва от по-късна възраст, защото е по-трудно смилаем, но не съм забелязала да има проблеми, а и си го яде с удоволствие.

booboo's mama, голям мъж, браво  Hug

# 17
  • Немция
И аз давам всякакъв хляб, не сьм 4увала, 4е пьлнозьрнестия е трудно поносим. Ако се ядат овесени или други зьрнени ядки, по тази логика те би трябвало сьщо да са проблемни.

Маритке, ако ви открият някаква алергия, не е задьлжително да е от мле4ните. Из4акай резултатите и тогава го мисли.

И нещо съвсем не по темата Wink- като сме трьгнали да гадаем пола...Вьпрос4е кьм двойните мами или кьм бременните > разли4ен пол деца водят ли и до разли4на бременност(примерно разлика в предпо4итаните храни при мом4е и моми4е) или обратното- еднакьв пол деца и подобни вкусови предпо4итания? Надявам се да сьм го обяснила достать4но разбрано. Sunglasses

# 18
Бибитке, аз те разбрах.  Wink Различни са ми и двете бременности, все момчета са резултатите. Не мисля, че другото е вярно, по-скоро бабини девитини, съвпадения и ала-бала.  Peace  Wink

Хляб даваме/и яде всякакъв, вкл. с добавки (не семки и ядки, но примерно сушени домати и маслини).

# 19
samo zapis, che sum ot telefona. hliab iade pulnozurnest v razni raznovidnosti, bial ne kupuvame.

# 20
И аз искам да ви следя, въпреки, че не пиша Simple Smile

# 21
мъжа ми домъкна вирус.първо той се разкашля,после аз и сега ще видим детето как ше е.

цвети, тенк ю!

# 22
  • Edinburgh-UK
записче да ви следя,да не взема да ви изпусна
тази сутрин се събудихме с червено и обринато дупе  Sadявно е от зъбите ,тъй като въобще не съм го оставяла със ако да седи повече от 5-10 минути.почвам с промивките и мазането,и дано да мине скоро
да ви се похваля,вече ми носи предметите когато му кажа
звезди и ние сме във фаза крещене
боби ама не минали ли това оче при вас?нали ми беше писала че е минало и аз толкова много се зарадвах.но щом не е текло 4 седмици може да го е израснала проблема вече
bibitka аз залагам на момиченце
сю браво за гърнето
титина като ти четох поста направо настръхнах,дано вече Калин е по-добре
маритке според мене не е алергия от млякото,но резултатите ще си покажат най-добре.Ще чакаме да пишеш като излезнат и дано ви се размине вируса
хляб давам всякакъв,не мисля че пълнозърнестият е трудно смилаем.
Вики спи в чувалче,още от бебе.Тука времето тези дни беше много хубаво,като гледам английските мами ги затрупа снега а при нас цели 6-7 градуса,всеки ден бяхме навънка,но днеска вали дъжд сега ще погледна какво го дават времето тези дни
цветисега погледнах и нас ни няма в списъка,би ли ни прибавила и нас  Hug
Juturnaзабравих да ти честитя.Честити ти сини гащички   bouquet
след малко може и нещо друго да се сетя хаха  Grinning

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 13:06 от swetla99

# 23
Цвети, тенкю кака  Hug
Бибитче и аз все това си повтарях, само да не се разболеем  Praynig А за пола, предчувствието ми е за такова каквото вие си пожелаете  Laughing
Звезди, добре дошла в клуба  Joy Лия пиши само че от радост, но не е по-тиха, направо е болезнено по някой път  Confused
Боби, и аз хляб давам всякакъв, бял рядко купувам, но се случва веднъж месечно  Wink
Айде отивам да си правя йогата докато малката спи  Wink

# 24
Боби, за пълнозърнестите и аз съм чела, че не се дават на деца. В една от книгите даже пишеше, че може да се дават чак след 5 годишна възраст. На друго място пък пишеше, че може да попречат за усвояването на полезни вещества от храната.

За пищенето говорехте - Кими пък е във фаза на престорен плач като иска нещо. Много е смешна като събере веждите и започне уж да се захласва, а устенцата и се смеят  Laughing Понякога така се престарава със "захласването", че се закашля. И като види, че не и обръщам внимание - престава на секундата  Laughing Много ми е интересно, че е направила вече връзката как да привлече внимание  Heart Eyes

Къти, и Кими така ми виси по панталона и мрънка - не че я е страх, но все до мен да е... Не мога да я оставя да седи и да си играе, а аз да върша нещо в кухнята, примерно (кухнята, трапезарията и хола ни са свързани). Иначе ако съм и пред очите си играе и самичка.

# 25
# 26
ааа отдавна исках да споделя,че Алето е навлязъл и той в ужасна фаза.иска нещо,аз в повечето пъти го разбирам,но ако не го разбера става страшно-рев,дране и пищене.спи без нищо и ного се притеснявам сега като е по-хладно.позавивам го нощем тия дни,но не е много успешно.никога не се завива,а за чувалче и дума неможе да става.

лека нощ дами:)

# 27
 Здравейте, момичета. Ние сме добре, малката се пооправи, днес спа до 8 без 10. Нов рекорд постави, аз пак се паникьосах, тичам из стаите-цирк  Grinning И Мишел се тръшка, ама като и дам бисквитка и минава, гледам да не и се впрягам и да не се смея много, че много смешна ми става. Днес се разби да яде това дете, реве пред вратата да я водя в кухнята, няма изхранване...
  Спи с чувалче и леко одеалце отгоре, нощем е към 18 градуса, я има я не. Преди не искаше в чувалче, но как се излъга незнам, купих и ново и нещо и хареса.
  Хлаб яде какъвто има, най-често бял. Правя и домашен,когато мога, нали заради нея купих машина за  хляб, че да знам какво има вътре. Но като цяло не яде много хляб. Ако манджичката има картофи или ориз понякога не слагам хляб изобщо.
  .bibitka. сякаш казваха, че ако ти се яде кисело и солено ще е момче  Simple Smile Но това са бабини дивитини според мен. Аз залагам на още едно момченце за теб  Simple Smile Искаш ли една анкета да се опитам да пусна за майтап  Simple Smile

# 28
  • Немция
Хаха, 4ак анкета няма нужда. Grinning Аз определено не сьм по сладкото в момента, и с Бибит4ето беше така, но налитах на малко по-други храни- освен това не ми ставаше тежко при пове4е ядене, както е сега. Шь видим какво ще е, нямам и грам шесто 4увство засега, може ми пак ще е момьк, знам ли. newsm78 Само Бибитков го гонят някакви сьнища-- първо сънува девойка(мерак му е за моми4е), а наскоро сьнува палаво мом4енце-така бягало по плажа(такъв бил съня), 4е 4ак пясък му хвърлял в о4ите. Laughing

Зоуи, моето 4ове4е добре се занимаваше доскоро сам, сега е неузнаваем, ама след 20 години сьс сигурност с умиление ще си спомням за времето, когато ми е ходил по петите. Laughing

Сю, аз все ти гьгнех да не се разболеете из Бг, 4е ние и лятото, и през октомври, когато си ходихме, малкият забьрса по един вирус. Вторият пьт мина без усложнения за щастие.

Ние спим на горе-долу 20 градуса и аз се увивам като какавида в завивката, Бибит4ето е в 4увал и леко одеалце, както Мис Файн.

# 29
Бибитке, като не искаш да е за тебе анкетата, друга пускам  Joy Само това ми дойде на акъла, исках да пробвам как се прави  Mr. Green Ако има правописни грешки, пу не съм виновна  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт