Мъже, защо кръшкате?

• 67 563
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 825
Обаче ние така разништихме темата,че утре ако питат мъжете "защо кръшкате?"те ще отговорят"незнам питай жената" Rolling Eyes

Joy

Руми,   bouquet

# 826
 Joy Tя темата доста се отнесе от същността си, но то основното стана ясно още в началото.
Тази тема много ми напомни за това, че при тройка с 2 жени жената има с кой да си поговори след акта.  Laughing Та добре, че сме ние жените да си поговорим.  Laughing

# 827
Joy
..., че при тройка с 2 жени жената има с кой да си поговори след акта.  Laughing Та добре, че сме ние жените да си поговорим.  Laughing
Joy JoyЗначи ако искаме да опознаеме любовницата му, трябва да предложим на мъжа си тройка..

# 828
Joy
..., че при тройка с 2 жени жената има с кой да си поговори след акта.  Laughing Та добре, че сме ние жените да си поговорим.  Laughing
Joy JoyЗначи ако искаме да опознаеме любовницата му, трябва да предложим на мъжа си тройка..
Че кой има мераци за опознаване на любовницата?!  Laughing

# 829
Четейки темата "Изневеряват ли мъжете", май болшинството признават, че кръшкат.

Защо Вие конкретно го правите/направихте? Булката ли е виновна или сте си такива. Става дума конкретно за вас, че общите теории са описани в другата тема Laughing

Аз лично мисля, че мъжете кръшкат защото търсят разнообразие и нова тръпка.Но пак си мисля, че в днешните времена много по-често кръшкат жените:)

# 830

Но пак си мисля, че в днешните времена много по-често кръшкат жените:)
Знам ли може и да си прав.
Все ми се струва ,че взависимост от това дали е семеен мъжа гледа по различен начин на изневерите на жените.
Ако е женен,то жените много кръшкат.Ако не е-това е най-нормалното нещо да кръшкат newsm78

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 17:48 от Rumi345

# 831
И
Няма лошо красивите дами да бъдат в фантазиите на мъжете,но само до там.Да разпалват огъня,който ние, съпругите, трябва после да гасим,то каза Еви кю.
Но ако някой мъж е толкова глупав,че не може да си прецени възможностите,тежко на жена му.
Сподели от твоя опит как реагират когато са отхвърлени.Явно ти си красива жена.Признай си даваш ли им повод да си загубят ума по тебе.Все пак не говорим за хлапаци ,а за женени мъже.

Р.Р.да допълня:Сега като се замисля,четейки постове ти сигурно не даваш поводи,но де да бяха всички жени като тебе.
Ха ха Руми провокираш ли ме Laughing Определено "другата" не е само във фантазиите, ами и в леглото. Но са поставени ясни правила в отношенията извън семейството. Не му е първата, най- вероятно няма да е последната забежка. Винаги ми е било интересно как се прикрива? Наясно е че щом той ходи на "гости" вероятно и на него му идват.
От моите наблюдения, мъжете срещнат ли чаровна жена, веднага се пускат в действие. В работата си срещам предимно женени мъже, повечето с възможности- големи са сладури Laughing като започнат да се облизват, като котараци на купичка мляко.  

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 20:01 от EVIQ

# 832

.... като започнат да се облизват като котараци на купичка мляко.   Joy Joy Joy

# 833
Имам един колега50+годишен,който всеки ден след работа удавя мъката си в алкохола,а тя мъката му следната:
Навремето много кръшкал.Даже си спомня как зарязвал жената и децата с висока температура за да иде...
Сега нещата обаче се обърнали.Той се кротнал(?) и превърнал в домакиня.Жена му обаче,която не била нищо особенно(според неговите думи) имала толкова много обожатели,и то все по-млади.....
Абе ,туй мъжете,може ли  да сте толкова неподготвени за живота?

# 834
Aз съм си извадила следния извод: в този живот всеки си получава заслуженото - рано или късно. Ето баща ми дето тормозеше майка ми и сегашната си жена, сега е инвалид.  hahaha Така му се пада! Майка ми, която се държи супер гадно със всички, всички се махнахме от нея и сега живее в самота. Брат ми също е казал, че ще се махне и ще я видя как ще си кукува на стари години - няма да има кой да я погледне. И аз трябва да внимавам да не ме посрещне такава съдба.
Една приятелка, много красива, която все не харесваше мъжете дето я харесват понеже ги наричаше "лигльовци" задето треперят пред нея и разби много мъжки сърца, сега си намери и тя мъж да не я зачита за нищо и да няма никакви права, но търсеше все пак "мъжага".
Аз бях супер смотана до преди няколко години, много се влюбвах и много страдах, мъжете само си играеха с мен. Сега имам истински влюбен в мен мъж, може би защото и аз понаучих някой и друг номер и станах лоша?!?!
Важното е, че всеки си получава това, което заслужава - рано или късно. Обикновено съдбата изчаква, дава шансове, "добрите" хора трябва да почакат малко, а на лошите им го връща на старини - когато е най-тежко и най-гадно. Затова привидно изглежда, че няма справедливост в този живот, но справедливостта идва рано или късно. Затова трябва да внимаваме какво правим и на кой какво причиняваме.  Wink

# 835
Хубаво звучи това за получаване на заслуженото, но моето наблюдение е обратното...
Зли хора си живеят райски...И на дърти години...
Най-добрите, които съм познавала, страдат от смъртоносни болести...Някои починаха - рак, инсулт...
Не го вярвам това в справедливостта. Всичко е стечение на обстоятелства.
Животът просто не е справедлив. Такъв, какъвто е. Доста често теглим късата клечка.

# 836
Хубаво звучи това за получаване на заслуженото, но моето наблюдение е обратното...
Зли хора си живеят райски...И на дърти години...
Най-добрите, които съм познавала, страдат от смъртоносни болести...Някои починаха - рак, инсулт...
Не го вярвам това в справедливостта. Всичко е стечение на обстоятелства.
Животът просто не е справедлив. Такъв, какъвто е. Доста често теглим късата клечка.
Не съм съгласна. При моите познати и наблюдения, всеки си получава заслуженото РАНО или КЪСНО.  Wink Гледайте по-ведро бе, хора! Щом аз мога, всеки го може.  Wink Гледайте "Тайната" и мислете позитивно!   bouquet

# 837
E, какво значи "не съм съгласна"?...Няма съгласност или не, говоря от личен опит. Позитивното мислене помага да не се сринеш, иначе животът на любими мои близки хора минава във физическа и психическа мъка.

# 838
Сега нямам време, ама само да ви кажа, че казах на мъжо, че обсъждаме защо кръшкат ''гадовете'' Joy, и му викам, че давам пример/или антипример/ с него, а той вика:"Пънчо, аз мога и аз сам да се излагам, ама по друго тъй си е с жинъ, и тя да си каже!'' Joy Joy И каза да ви пусна 1 песен. http://www.youtube.com/watch?v=L4kbd1EvfHo&feature=related

# 839
E, какво значи "не съм съгласна"?...Няма съгласност или не, говоря от личен опит. Позитивното мислене помага да не се сринеш, иначе животът на любими мои близки хора минава във физическа и психическа мъка.

Aбе и аз говоря от личен опит. Явно и двете сме прави според опита.  Wink Жалко за хората, които пишеш, ако са наистина близки, в смисъл от семейството. Понеже ако не са, никой не знае дали не крият някакви мрачни тайни, за които си плащат. То и хората от семейството не ги познаваме добре, но наистина понякога има такива случаи, за които пишеш. Което е много жалко, но пак казвам -  гледайте "Тайната" и мислете позитивно - всичко може да се пребори с позитивно мислене.  Wink Не става въпрос просто да не се сринеш, а да се извисиш, изградиш, да станеш, да постигнеш каквото желаеш.  И аз бях от тези хора, за които пишеш, затова казвам, че щом аз мога - всеки може да се пребори със всичко в живота си и да има всичко, което пожелае. Wink

Пънки, както винаги разведри темата. Ти си един чудесен пример за позитивно мислене.

Общи условия

Активация на акаунт