Руми,

Значи ако искаме да опознаеме любовницата му, трябва да предложим на мъжа си тройка..
Значи ако искаме да опознаеме любовницата му, трябва да предложим на мъжа си тройка..

Така му се пада! Майка ми, която се държи супер гадно със всички, всички се махнахме от нея и сега живее в самота. Брат ми също е казал, че ще се махне и ще я видя как ще си кукува на стари години - няма да има кой да я погледне. И аз трябва да внимавам да не ме посрещне такава съдба.
Гледайте по-ведро бе, хора! Щом аз мога, всеки го може.
Гледайте "Тайната" и мислете позитивно!
, и му викам, че давам пример/или антипример/ с него, а той вика:"Пънчо, аз мога и аз сам да се излагам, ама по друго тъй си е с жинъ, и тя да си каже!''
И каза да ви пусна 1 песен. http://www.youtube.com/watch?v=L4kbd1EvfHo&feature=related
Жалко за хората, които пишеш, ако са наистина близки, в смисъл от семейството. Понеже ако не са, никой не знае дали не крият някакви мрачни тайни, за които си плащат. То и хората от семейството не ги познаваме добре, но наистина понякога има такива случаи, за които пишеш. Което е много жалко, но пак казвам - гледайте "Тайната" и мислете позитивно - всичко може да се пребори с позитивно мислене.
Не става въпрос просто да не се сринеш, а да се извисиш, изградиш, да станеш, да постигнеш каквото желаеш. И аз бях от тези хора, за които пишеш, затова казвам, че щом аз мога - всеки може да се пребори със всичко в живота си и да има всичко, което пожелае.