на Вико му е още доста голяма 
За зъбоникненето при всички е различно на Вико горните по бързо му пробиха от долните, но сега го мъчат кучешките и другите резци едновременно от 1 месец и
..... да видим кога ще пробият.
Приемаме, приемаме
А щом не иска с лъжица ти да и даваш, ще трябва да я учиш сама да си я ползва.
А от кога започна да не иска да се храни с лъжица
Иначе и тук има мъничета дето не искат да ги хранят и се оправят сами, но никой не се е притеснил. Не мисля че е недохранена след като наддава
не помня дали беше алерген, но е все пак по кисел плод
макар че като се замисля то и портокал препоръчваха някъде от тези месеци че и по рано

Ти кога я захрани и какво й предлагаш да си хапва? Освен да смениш тактиката - в смисъл, ако до сега само с лъжичка се храни, опитай да й даваш резенчета плод или зеленчук да си ги държи сама и да си хапва. Щом е пораснала на ръст, според мен всичко е наред - те вече са много подвижни мъниците и наддават малко на тази възраст. 
Симона и моя Бобо са астрални близнаци 

,даже съм изненадана,че се дава до година,мислех че е до затваряне на фонтанелата,което при нас се случи отдавна
,аз дадох малко кокос и ананас 
Заявила съм първоначално за една седмица,пък после ще видим .

Много сте мили , момичета! Много ни зарадвахте с прекрасните си пожелания!
Изпускаш много емоции-снимки и клипчета, като не искаш да ползваш фейсбук. Ама вземи поне се регистрирай и го ползвай само заради нас-твоите дружки от групата. Прегръдки от нас с Ева!!! 

много ги обичам, но се чудя дали яденето им ми носи повече предимства или недостатъци. Сериозно се замислям дали да не си изсуша във фурната тази година. Споделете, ако някой има уред да сушене на плодове, доволни ли сте или бошлаф работа.
, само супата си изяде. И храната беше пасирана 

Може би е някакъв период, ти не я насилвай с лъжицата, това само още повече ще я отблъсне. Запека може да е от моркова. Предлагай ѝ повече течности, сливи, овесени ядки.
и на супер Марио!
-Да са живи, здрави и много да радват родителите си!

, а и на мамите рожденички, ако правилно съм разбрала -пенмар, сиренце! 
, блазе ти
! Не бъди тъжна, всичко ще е наред!
За сьомгата също има подобна инфо...

ти не 
Мноооого усмивки и слънце за вас!!! С Кати и ви пращаме гоолеми прегръдки и много целувки!!!!

Колко я е страх
. До скоро се пускаше, но само за да клекне да вземе нещо, крачки- не. Направих и 5-6сек. клипче и ще го пусна утре.
(голяма е хубавица)
Знам, че до 2 год ще се затвори напълно....

Обаче всички бяха със сладко спящи бебета вътре 
на Вико му е още доста голяма 
Не знам дали си ни чела досега, но аз се оплаквах, че не се храним добре и не наддаваме, отккато започнах да захранвам. От септември насам имаме два месеца с +300 и + 400 грама, а през останалото време до + 200, като януари беше едва 80 грама. Нямахме запек, но по едно време акаше веднъж на седмица. Явно беше някакъв период, за съжаление доста дълъг, защото от едно известно време е по-добре с яденето и с акането, съответно
.

Вземи се регистрирай във ФБ заради нас

За съжаление аз ще трябва да я пропусна.....почвам работа от 01 и ако можете да я направите през уикенда, бих могла да дойда, живот и здраве! 

И аз редовно чакам да те прочета преди да си легна. Честити ходещи крачета на Бобо! Да му е лек пътя и все нагоре! Ти за Бобо ли разглеждаш за играчки или за подарък? За кубчетата на ФП Дени си играеше много, когато беше на около година и половина - с часове всеки ден и така почти до 2 години, сега не им обръща вече никакво внимание. Ади онзи ден за първи път прояви интерес към тях.
Явно и гладна си била като си писала, че си "изяла" и края на "пропуснала"
Искам да ми го мелят в магазина обикновено, но ми се случва да реша да готвя нещо с кайма, а да имам само месо вкъщи и се чудя да си купувам ли мелачка за месо.