Стига вече студ и сняг, молим Вселената за принцопад! :) - Клюки 30

• 21 680
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро ! Heart Eyes
Пепи , любов ,  Two Hearts Kissing Heart

А, Фифи, забравила си детството? Имам още спомен за повтарянето - ама, че досадно ми беше тогава...И винаги имаше въпрос - Е, що трябва 100 пъти да ти повтарям? И аз не знам Embarassed Embarassed Embarassed Но и аз бях отвратен пубер, като казвам отвратен - значи пълна програма! И ме е страх сега да не ми се върне...щото аз лично не знам дали бих издържала...или по-скоро майка ми беше сбъркала по трасето? ooooh!
Морги,честно да ти кажа-при мене такива повтаряния нямаше..и пубертета ми беше за пример-никакво бягане от час,пушене и разните му там...абе,пубертет мечта.

Фифи , и аз бях така , мила ! Никакви , ама никакви проблеми не съм създавала , това - да отговарям , да откажа нещо , да крещя , през ум не ми е минавало ! Пубертет пък май не съм карала ? Blush
Затова сега съм в потрес от моята девойка ! Crazy
Моите родители също .
И не е само пубертет , просто характер ...
Свекърва ми , Бог да я прости , ми е споделяла , че БНД още от малък много ядове й е причинявал ... Ама кой да знае , че така ще го прекопира девойката  ! Twisted Evil
Дано и по пиенето не прилича на него , че тогава не знам ... Rolling Eyes
Морги , ама твоята хубавица все пак е отишла на сигурно място , не е обикаляла по улиците , бъди малко по-снизходителна ! Heart Eyes

Хубав ден на всички ! Hug

# 646
  • Бургас
Добро утро и от мен!   bouquet
Явно в темата все палавници имаме.
Аз поне знам моето човече защо не слуша. Всички казват, че като говорят с него, все едно с мен преди 20 години говорят. Един ден беше решил да става послушен. Издържа точно няколко часа, но в тези часове се държеше прилежно, съобразително, не бяга, не крещи, не прави бели. Ми аз седях и се чудих какво да го правя. Един такъв странен  Stop Не, искам си диването.

Furia, мен шофирането  ме успокоява. С години отлагах вземането на книжа от страх и 200 други довода. Какво ме ухапа, взех я лятото. Слязох от учебната и се наложи да шофирам сама с детето. Имах всевъзможни бойни кръщенията все сама. В мъгла, дъжд.....Но в крайна сметка с повече смелост и много неволя се научих /колкото е възможно за начинаещ/ и сега ако не карам 2-3 дни започва да ми липсва. 

Утре съм на онколог и душата ми се е събрала в корема. Така и не се научих да ги приемам по нормално тия профилактични прегледи. Винаги отивам с нагласа "Ами ако има нещо", а не с нагласа "Всичко ще е наред и ще ме викат на година вече". Пуф, гадно е. Стискайте ми палци да съм чиста и  тази година.

Пожелавам страхотен ден на всички  Peace

# 647
  • София
Добро утро  Hug,

Ми то хубаво да го сънуваш Дани и аз знам, че го правя защото имам желание и ще го постигна ама не спах спокойно, бях в фаза хем спя- хем съм будна та за това ми беше много изморено цял ден. А преди това колко пъти съм сънувала че пак шофирам и в дъжд и в мъгла и на много дълъг път също съм сънувала.

MeMyselfI  Hug, всичко ще е наред, няма за какво да се притесняваш   bouquet

И днес не съм се наспала, хем рано си легнах  newsm78, да няма пълнолуние. Та по тоя повод да сервирам кафе

# 648
Фури, кафето не се отваря  Hug

Добро  утро и от мен с кафе

Усмихнат ден ви желая момичета   bouquet

# 649
А добър ви ден Heart Eyes

Хееепппиии  hug

МиМайселф, как мога да ти казвам на по-пряко?  Hug  Освен това на какъв онколог си утре? Разбира се ако искаш ми отговори, но понеже аз съм се замъкнала на профилактични прегледи и един повече няма да е излишен.

Макова много вдигаш летвата с тия кафенца. Някой ден като ме поканиш на гости, ще трябва с такова кафе да ме посрещнеш Wink

# 650
  • Бургас
МиМайселф, как мога да ти казвам на по-пряко?  Hug  Освен това на какъв онколог си утре? Разбира се ако искаш ми отговори, но понеже аз съм се замъкнала на профилактични прегледи и един повече няма да е излишен.
Аз съм си Сесана  Laughing. Бях се притеснила, че ме четат и смених ника, ама пак се намират нещата,  та нямам намерение да се крия.
Аз съм с операция на лявата гърда за интрадуктален папилом в големите млечни канали. Биопсията ми беше отрицателна, но гадината има склонност да рецидивира и също така  може за кратък период от време да мутира.  ConfusedДоктора е на мнение, че рядко мутират, но не бива да не се поглеждам. И вече 2 години на всеки шест месеца по нещо ново. Само първите 6 бях чиста. После се появиха кисти. После се изостри фиброкистозата ми....А сега покрай развода и всички дивотии пропуснах прегледа. Гърдите ми са целите на бучки и болят /което ме успокоява  Embarassed/. Щом са и двете и боли, значи най - вероятно са хормони и стрес. Ама ме е страх. И всеки път така отивам. Омекват ми краката. А не е нещо толкова сложно.  
За Бургас с двете ръце мога да препоръчам Киселков. Специално за гърди при мен свърши уникална работа.  Той ме следи. А за операцията беше в екип с Хрусанов. Тъй като не ставам за мамография си правя преглед при хирург и ехо.

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 11:44 от Sesana

# 651
А, знам аз, че си Сесана, той вълчо те издава Wink

Стискам палци за утре, всичко ще е наред Hug Аз реших тая година да ходя на най-различни профилактични прегледи. Навсякъде ме питат - Ама госпожо вие за какво идвате, като не се оплаквате Twisted Evil А уж профилактиката била най-важна Peace

# 652
  • Бургас
Ами Пепи и мен така ме гледаха. Интересно им беше. Още повече нали тогава бях на 27. Защо съм идвала без оплаквания newsm78...А би трябвало да се поощрява. Това, че не си минала определена възраст не гарантира здраве.
На едно място видяха киста, ама мен ме рови, че трябва да се види. И така. видя се и даже се намери.
И общо взето винаги си правя тройката: зъби, "цици", цито.  И само за зъбите не ме е шубе. Иначе за другите две си умирам от страх. Нямам оплаквания, ама ...Докато и чакам резултатите в главата ми е касов филм.  

# 653
  • София
Добър ви ден! Wink Wink Wink

Сесана, стискам палци всичко да бъде наред на този преглед! Praynig Praynig
Пепи, ти друга работа нямаш ли, та ще ходиш по доктори? Или искаш да ти намират болести? Wink Wink Wink Аз ходя само при краен случай и пак не съм убедена, че трябва (освен за очи и зъби щото там няма начин - пречи ми много ако има нещо)Laughing Laughing Laughing

Хепи, как да съм спокойна, че не е отишла на друго място? Та тя е само втори клас ooooh! ooooh! ooooh! Поне началният курс да са кротки и да стоят където трябва...ууух ooooh! ooooh! ooooh! И твоите родители са били късметлии с теб като кротък пубер.
Ама аз съм много бунтарски настроена и съответно свободолюбива и тогава беше страшно..На всичко аз казвах вътрешно "не" и правех каквото смятах, че е правилно...мани...беше отврат за всички! Не че и аз съм се кефела на ситуацията...Дано я пропусна с моята щерка точно в такъв вид Praynig

# 654
Аз пък съм много отговорна към здравето си и ходя най-редовно на профилактични прегледи ! bowuu
Като бях студентка и ида на гинеколог , профилактично , все ме хвалеха , досега никой не ми е казал защо ходя без оплаквания .
Откакто родих , не пропускам цито . Имах раничка след раждането , гориха ми я , след това полип в канала , махнаха го и така , следя се редовно .
Доволна съм , че свикнах девойката , че се ходи задължително 2 пъти в годината на зъболекар и тя вече сама ходи ! Hug
Както и на очен , за другите още й е рано .

Сес , всичко ще е наред , стискам ти палци ! Hug Hug Hug
Макче , мерси за кафето !  bouquet
На Фури не ми се отвори .

Морги , моята щерка е така , опозиция за всичко , без никакъв смисъл ! ooooh!

Но тя задължително казва "Няма !" " Не искам !""Защо аз?" "Точно сега ли ?" Това й е репертоара с отговорите ! #Cussing out
Толкова рядко е съгласна с нещо , че си го отбелязвам в календара ! Crazy

# 655
И аз съм като Хепито. Задължителна е профилактиката Peace

Тия дето Сесана ги изреди - зъби, цици и цито. Ама сега съм решила да разширя обхвата - та ходих на кардио, че си имам ядове от маненко. Ходих и на преглед за лимфните възли. Там ми се изсмяха, беше много гадно. Ама като е с талони и не им се работи, винаги си здрав. Като идеш в частния кабинет винаги си болен, за да изкарват пари. Особено зъболекарите, непрекъснато кариеси имам Twisted Evil

Та като чух, че Сесана ще ходи на онколог, реших, че е някакъв преглед на цялата система Mr. Green Щото аз искам да ида, пиеш някакво нещо и ти светвало вътре на скенера Rolling Eyes Ама май и парички си струва, а като си и представя, че пак ще ми се присмиват и засега отлагам.

Хепи, като отидох за първи път на гинеколог, около 20 годишна, замалко да ме върнат. Ама за какво идвате, ама нямате ли си друга работа, абе младо момиче сте, защо по доктори сте тръгнала. И аз обяснявам, че профилактиката е задължителна ooooh! Егати и докторите. Виж на платено никога не ме питат защо идвам Mr. Green

# 656
Пепи , вярвам ти , мила , просто на мен не ми се е случвало да ме питат защо ходя без оплаквания . Peace
На кардио и аз ходя , там даже съм диспансерна , че съм с проблем . И аз от дете . Peace

# 657
Хепи и аз бях диспансеризирана, ама вече не съм, прекъснах в горните калсове на училище Mr. Green

# 658
Аз в училище бях , после прекъснах , сега пак съм . Peace

# 659
Ти как си днес? Извинявай ако съм пропуснала, ама кЕлежката на работа ли е? Ядосва ли те Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт