Стига вече студ и сняг, молим Вселената за принцопад! :) - Клюки 30

• 21 665
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Морг, аз нямам нито карта нито нищо. Ходя си с направления, някой път и платено. Когато иска човек, може. Ти сега малко сама си налагаш тия извинения. Всеки си решава, никой не може насила да те заведе Peace

# 676
  • София
Снеже, аз затова съм ги свела до зъбар и очен.
Щото и аз нямам излишни средства за такива неща.
Е, ако възникне някакъв голям проблем - искам, не искам, ходя....ама мразя издън душа Wink
(А и като знам точно как те преглеждат лекарите - за мен профилактиката в БГ си е жива загуба на време..това ми е показал и опита от някогашните задължителни прегледи в една мнооого стара моя работа....).
Та, Пепи, аз просто не искам понеже не го намирам за много смислено начинание, а би ми струвало средства, време и пари. Като ходиш толкова на профилактика - колко пъти ти обърнаха нужното внимание за обстоен преглед без да те гледат насмешливо? Говоря ако нямаш хронично заболяване, което трябва да се следи.

# 677
Морги , права е Пепи , търсиш си оправдания ! Sunglasses
Относно моята карта - дори и когато я нямах , пак съм ходила редовно .
Още преди да има лични лекари и здравна реформа !

Мерси за поздрава , Морг ! Heart Eyes

# 678

Благодаря, Морги, да ти се връща! Simple Smile Поздравявам с твоя поздрав и всички мами - малки и голЯми тук Simple Smile

...На профилактичен преглед никога не съм ходила. Винаги само при необходимост. Не е за гордост това, но... Сутрин, като си отворя очите, трябва да имам пари за децата, та засега мене-то си е на заден план! Simple Smile
Гледам да живея здравословно, да се храня разумно, не пуша, не пия, не оставам мнооооого дълго без кекс и кекс и така, надявам се да не см много по-разболяна от другите на моята възраст Simple Smile

# 679
  • София
По този повод се сетих един любим виц:

Четирима старци седят на игрището за голф и играят.
- М-дааа, от година-на година, стиковете ми се струват все по-тежки и по-тежки – казва единият.
- Ахаа, и разстоянието от дупка – до дупка става все по-голямо… – добавя другият.
- И хълмчетата са по-стръмни от едно време.. – казва третият.
Четвъртият, наслушал се на техните оплаквания ги прекъсва:
- Стига мрънкахте, бе! Радвайте се, че още сме от правилната страна на тревата….

Та да се радваме на правилната страна на тревата докато можем! smile3525 smile3525 smile3525

# 680
 rotfImbo rotfImbo rotfImao, Морги! Simple Smile

# 681
- Стига мрънкахте, бе! Радвайте се, че още сме от правилната страна на тревата….[/i]

Та да се радваме на правилната страна на тревата докато можем! smile3525 smile3525 smile3525
Такъв виц за такива млади мами се не казва!

# 682
  • София
Снеже, всички това ни чака..кой по-рано, кой по-късно Wink Wink Wink....Важното е да сме от правилната страна на тревата докато сме здрави и това да е по-дълго!

Две блондинки си стоят и си говорят. Едната казала:
- Ей, как лети времето.......
А другата изведнъж започналада си похвърля часовника.
- Како правиш, бе, мила - попитала първата
- Ами искам да видя как точно лети времето.
smile3534

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 17:06 от Morgana

# 683
Морги, аз казах, че много не им вярвам, но това не ме спира да ходя. Днес съм отишла при един, утре при друг. Най-накрая ще си намеря точния лекар. Така си намерих зъболекарката, доволна съм, успя да ми спаси един зъб, който други искаха да вадят. Отделен е въпросът, че си мисля, че някои кариеси ги нямам в действителност.

Обаче с такава профилактика на много хора им се помага да останат от правилната страна на тревата. Замисли се и върху това. Има неща, които подлежат на излекуване, докато са в ранен стадий. Обикновено като се стигне до лекар, нещата са необратими... Та така, дано не ги говориш тия неща на дещеря си, дано тя е по - отговорна към здравето си, без да ми се обиждаш, моля Hug

# 684
  • София
Е, чакай бе, дребната още е дребна....Тя ходи само до джипката веднъж годишно. И какво й преглеждат - колко е порастнала, то и няма какво друго засега. На зъбар я водя веднъж годишно, засега няма нужда от ортодонт (дано и да няма). Но нямам на какви други прегледи да я водя, не ме гони параноя, нито хипохондрия.

# 685
Това се възпитава от дете. Не казвам да я водиш непрекъснато по лекари. Освен това изобщо не съм хипохондричка, познавам такива хора Peace

Както и да е нямам за цел да те убеждавам Rolling Eyes

# 686
Девойки, днес не сколасах да вляза, много работа имах.

Довечера пак ме няма. Първо, че от 3 дена в нас нямам нет  #Cussing out. Снощи звънях на оператор, казаха, че ако не го оправели дистанционно, щели утре по обед да ми изпратят техници. Второ, че сме на гости довечера   Mr. Green

По въпроса за докторите и аз съм като Морги - за бой. Не съм си пускала цитонамазка от 1 год. и все не намирам време да отида. А и да отида личната ще ми каже, че няма направления, защото иначе нямам други оплаквания. Освен да си измисля нещо, че да ми даде ooooh! На зъболекар ходя като ме заболи. Мамографски прегледи си правя сама. За сега не напипвам нищо по различно от нормалното, ако напипам нещо, веднага ще отида на лекар. Има и нещо друго, че всяко едно изследване или каквото и да е е все свързано с пари, а пустите все не стигат  Close

# 687
Морги, аз казах, че много не им вярвам, но това не ме спира да ходя. Днес съм отишла при един, утре при друг. Най-накрая ще си намеря точния лекар. Така си намерих зъболекарката, доволна съм, успя да ми спаси един зъб, който други искаха да вадят. Отделен е въпросът, че си мисля, че някои кариеси ги нямам в действителност.

Обаче с такава профилактика на много хора им се помага да останат от правилната страна на тревата. Замисли се и върху това. Има неща, които подлежат на излекуване, докато са в ранен стадий. Обикновено като се стигне до лекар, нещата са необратими... Та така, дано не ги говориш тия неща на дещеря си, дано тя е по - отговорна към здравето си, без да ми се обиждаш, моля Hug

Пепи , и аз така , и със зъболекаря , и с гинеколога ! Peace
Специално пък за рака на шийката - да не дава Господ , но ако се хване в ранен стадий е напълно лечим . Peace А единствения начин е цитонамазка .
Моите родители и двамата са много отговорни към здравето си , от тях съм се научила и аз . Ще се постарая да науча и дъщеря ми , че БНД не стъпва на лекар ! smile3516

# 688
Наскоро моя колежка , интелегентна жена , ми сподели , че от 8 години не е ходила на гинеколог !
Аз пък им завиждам на такива - явно не е имала проблеми. Аз, ща - не ща, поне 4 пъти годишно си ходя на гинеколог.  Rolling Eyes
Виж, че дори на профилактичен не е отишла цели 8 години (!!!), както и на цитонамазка, е хипер странно.  Shocked

Морги, не ти е свършил живота още, има време да разбереш за цитонамазката. Wink

И като сме почнали с вицовете...  Mr. Green
Гледам комшията в 04:00 простира:
- Абе, комши, какво правиш?
- Простирам!
- Че кога изпра?
- Докато готвех.
- Докато готвеше? Че кога спа?
- Като се жених!

# 689
  • София
Морги, не ти е свършил живота още, има време да разбереш за цитонамазката. Wink
Камче, нема кака, немаааа....поне не в този живот Whistling Whistling Whistling вече нема на каквоооо Whistling Whistling

Една блондинка кара леката си кола, забелязва няколко работници, качени на електрическите стълбове край пътя и възкликва:
- Боже мой, как са разбрали, че съм начинаещ шофьор?

Ей по горната причина кака и кола не кара Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт