Ама как издържаш да го гледаш се цапоти? 
Както си спеше до 8-9 ч. сега в 6,30 е кукнала вече
. И другите да се почерпят
.

Пак са я нападнали зъбите. Два ку4ешки й избиха ис ега пак се лигави, 4ак ка6ля, но не ми дава да видя къде пак расте зъб.

Но както се вижда - не много успешни 

Хич не се впечатлявам от разхвърлянето. Чистя само малко преди да се прибере мъжът ми, че той обича да му е по конец и за да има мир и любов се прежалвам и разтребвам.
Но у дома е лесно - нямаме мебели, килими, джуджафки.
. А висенето цял ден пред компютъра хич не ми помага
.

Постоянно мета бисквити и солети от пода. За друго хич не се впечатлявам. Играчки събирам вечер като заспи Ева, за да мога на сутринта първо да пусна прахосмукачка.

Не мога да повярвам! 
Когато бяхме в инфекциозна със Стоян, само той беше на кърма и само на него не му даваха никакви лекарства, всички други приемаха какво ли не. На Стоян му мина без лекарства за по-кратък период в сравнение другите на АМ и лекарства. Факт е обаче, че Стоян ми е боледувал мн повече от Георги, но при мен и двамата са кърмени, но Георги беше сам, а Стоян беше постоянно изложен на вирусите от новото у-ще на Георги. Тази година да чукам на дърво, въпреки, че отново имахме преместване и двете деца са много по-добре и мн по-рядко боледуват, като на 2-3 пъти Георги се е разболявал, а Стоян пропуска, а постоянно се вре в Георги.
Ич не си давам зор.
, а то детето с невинен и учуден поглед ми казва, ама какво ми има
После е захвърлил някъде фулмастера и е събудил Георги да си играят ни лук ял, ни лук мирисал!

Не съм, ще ме умориш!!!! Тези твоите деца са уникални!!!
Предпочитам с по-голяма масленост.
Излязохме навън преди обед и се напекохме оедно хубаво. Страхотно време. Чак не мога да повярвам, че ще се радвам толкова на скромните 3-4 градуса ПЛЮС.
Оставих всичката къщна работа за после. Преди бях доста по-стриктна откъм чистота, ама в последно време не обръщам внимание. Пускам прахосмукачка, забърсвам прах, мета, където има нужда, но съм се наканила скоро да направя голямото чистене. То и пролет идва, тъй че ще има свеж мирис на препарати вкъщи.

Препоръчани теми