Парфюмни размисли и страсти - 150

• 59 253
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Не става въпрос за цена! Трябва да се пробва разбира се, това е сигурно.
Щом не си харесала едни от най-прочутите две виолетки, продължавай търсенето, ще намериш може би своята. А харесваш ли виолетки въобще? Mr. Green

# 211
  • София
Момичета,може ли мнение за Дейзи на Марк Джейкъбс?Как е като трайност,излъчване,настроение,ЕDP или ЕDТ е по-добре?
Много хубав и свеж аромат, определено за пролет, но и при мен ЕДТ изчезва много бързо. Трябва непрекъснато да се обновява.  Hug

# 212
Предложи ми нещо розесто, но не много сладко и не бързо омръзващо?!?   bouquet

Една любима роза и от мен http://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Ma-Dame-3681.html

# 213
  • Чукарландия
Много съм се зачудила между Lanvin Rumeur 2 Rose EDP и Ferre Rose EDT? Вие с повече опит, какво ще ме посъветвате. И двата мириса не ги познавам.
Понеже аз съм подушвала какво ли не с роза но малко са останали такива които да ми харесат от розовата тема мога да те посъветвам поне тези ги има из магазините да тестваш иначе рискуваш да се заринеш с розови аромати които не са лоши , но и не са нищо особено.Зависи каква роза търсиш по-свежа, плодова , кожена вариантите са много, подуши това онова.Ето днес например подуших розата на Пол Смит която винаги съм избягвала и ми хареса.Галиано едт е интересна роза , фере за мен е скучна ,кели калеш е кожена,  вариациите са толкова много. Отделно мисля че ще ти е много полезно да намериш мисля че темата с розите е под номер 140 ако не се лъжа тя е много полезна, Атти може да каже кой номер е
Пиши -парфюмни размисли и страсти 140 сега ще проверя тя ли е и ако греша ще се поправя  :peace
Да тя е Simple Smile

Ще прочета непременно! Лошото е, че съм от затънтената провинция и имаме един-единствен магазин - маркова парфюмерия и то не се знае, колко е маркова и дали въобще е такава. И едни консултантки работят там... не е истина, ако поискаш да подушиш повече от два аромата, започват да те гледат така, все едно си им бръкнала в... парфюмите Grinning
Между другото е идея, да взема да отворя една качествена парфюмерия. Трябва да поразпитам. От къде ли се почва?!? А дотогава, ще купувам на сляпо или ако си намирам отливки и мостри. Това е.

# 214
  • София
Получих днес Датура-та.
Как съм могла да я сравня с Хипнотичната. ooooh! Някой сигурно ми е стъпил на носа. Crazy
Всъщност ,ако преживея туберозената/цветна атака .. ще мога да го нося , при това с кеф.Ако.

Поредното доказателство,че мацането от виали и "влюбване" на срещи , могат да имат фатални последици. Mr. Green

п.п. Има някаква далечна хелиотропна/бадемова прилика. Датурата обаче в базата е по пудрена (а началото доста цветно), а Хипнотичната по креместо-ванилова.

п.п. 2 Ще пиша пак след едноседмично носене.Ако оживея и съм тук, значи ще я задържа. hahaha

# 215
  • София
BBeLLa, идеята е похвална, но ти препоръчвам да е онлайн. Мои близки решиха да правят магазин за маркова парфюмерия в малък град, инвестираха пари колкото за един апартамент и точно за една година фалираха. Малките градове не са благоприятно място за такъв бизнес според мен. Не че няма нужда, но пазарът е ужасно свит.

# 216
Благодаря за отзивите за Дейзи-то   bouquet

# 217
  • Чукарландия
BBeLLa, идеята е похвална, но ти препоръчвам да е онлайн. Мои близки решиха да правят магазин за маркова парфюмерия в малък град, инвестираха пари колкото за един апартамент и точно за една година фалираха. Малките градове не са благоприятно място за такъв бизнес според мен. Не че няма нужда, но пазарът е ужасно свит.

Права си!
А какво ще кажете за този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Rosa-Blanca-12575.html
Тези акви май са много леки и нетрайни?!?

# 218
Ще прочета непременно! Лошото е, че съм от затънтената провинция и имаме един-единствен магазин - маркова парфюмерия и то не се знае, колко е маркова и дали въобще е такава. И едни консултантки работят там... не е истина, ако поискаш да подушиш повече от два аромата, започват да те гледат така, все едно си им бръкнала в... парфюмите Grinning
Между другото е идея, да взема да отворя една качествена парфюмерия. Трябва да поразпитам. От къде ли се почва?!? А дотогава, ще купувам на сляпо или ако си намирам отливки и мостри. Това е.
Най-сигурния начин да се набълбукаш с огромен брой ненужни, нехаресвани и най-вероятно неизползвани парфюми са поръчките насляпо. Избягвай ги. Peace
Качествена парфюмерия в провинцията, в период на голяма криза, която ще се засилва е загуба на пари, време и усилия. Те сайтовете не вървят при тези ниски цени, та парфюмерия. Хората нямат пари за храна, камо ли за парфюми.
Тези двата парфюма са скучни до порозовяване. Wink
Една от най-добрите свежи рози е Бейби Дол на YSL, но без проба пак не го препоръчвам.

# 219
Получих днес Датура-та.
Как съм могла да я сравня с Хипнотичната. ooooh! Някой сигурно ми е стъпил на носа. Crazy
Всъщност ,ако преживея туберозената/цветна атака .. ще мога да го нося , при това с кеф.Ако.

Поредното доказателство,че мацането от виали и "влюбване" на срещи , могат да имат фатални последици. Mr. Green

п.п. Има някаква далечна хелиотропна/бадемова прилика. Датурата обаче в базата е по пудрена (а началото доста цветно), а Хипнотичната по креместо-ванилова.

п.п. 2 Ще пиша пак след едноседмично носене.Ако оживея и съм тук, значи ще я задържа. hahaha
Спомняш ли си какво ти казах на срещата за нея и ти ме погледна невярващо? Hug

# 220
Една дилема ме налегна и викам я да се допитам до моите любими парфюмни съратнички! Знам, че за Ларте Гучи много е говорено. Иска ми се насляпо да поръчам, че нали е ненамираем. Аз го намерих на добра цена, де.  Mr. Green Подобен ли е на Соир де Лун на Сисли наиситна? Къде е Натали да го жъзхвали и да ме оттърве от дилемата?  Laughing

# 221
Рени, вземай го и то бързо. За мен не е подобен на Соар де Лун. По-хубав е!

# 222
densi   bouquet
 има няколко бройки. Ако някой се интересува ще дам линк. 90 $ с доставката, купувала съм от човека и преди ненамираеми парфюми- много е коректен.  Peace
Ще си взема едно ЕДП, смятам ще се спогодим чудесно  Heart Eyes

# 223
  • Чукарландия
А ето този? Ghost, даже не бях ги чувала.
http://www.fragrantica.com/perfume/Ghost/Sweetheart-3464.html

Вече съвсем се омагьосах Rolling Eyes

# 224
  • при морето
Не става въпрос за цена! Трябва да се пробва разбира се, това е сигурно.
Щом не си харесала едни от най-прочутите две виолетки, продължавай търсенето, ще намериш може би своята. А харесваш ли виолетки въобще? Mr. Green
E,щом  нося и търся най-хубавата...В Метеоритите ми е нетрайна до безумие,в Инсоленсите много нахална и бонбонена,Волупте и Амулети също не ми допаднаха...Капризна съм,какво да направя. Hug

Рени, вземай го и то бързо. За мен не е подобен на Соар де Лун. По-хубав е!
За мен пък Соар де лун е в пъти по-добър,меден с една красива роза/и не само/.Отново въпрос на вкус. Peace

Общи условия

Активация на акаунт