10-ТОКЛАСНИЦИ - продължение

• 42 467
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Благодаря, Нели-ани! Hug Grinning

# 616
  • През девет земи в десета
най се притеснявам за кучето  Sad. Да не експериментират дали пие алкохол  Wink
hahaha hahaha hahaha ееее с това направо ме уби.

Аз утре трябва да прескоча до Бъкстон, да взема един фотоапарат от ремонт, ако успея да се върна след това за срещата добре, ако не здраве Whistling

Чакаме с нетърпение края на учебната година, свеки, милата и тя, че води Гого като бодигард с нея на морето. Пък и понеже смята да вземе малките деца с нея, няма да се справи без него Laughing

# 617
Ако мога ще дойда утре, без да обещавам!

За купоните, не виждам смислена идея в "с преспиване".  Peace За да е с преспиване трябва да има всички къде да си легнат, което е трудно постижимо и напълно излишно. Може купона да е в събота или неделя, да започне в 14.00 или 15.00ч. и да продължи до 22.00 примерно -напълно достатъчно, и не разбирам смисъла на преспиването наистина?! Може "гости" на няколко приятеля, там колкото позволява площа  и да преспят за тръпката, ама купон с много народ и да лягат по земята ли какво, не ми се струва добре?! Wink

# 618
  • София и там където не се пуши
П О В Т А Р Я М
  петък 17.30 среща в мр Пица 18.00 в градината.

това е на ул Верила до НДК.

Тези които имат и стикери да ги носят, че София В с работата си не може да си зарадва детето. За Душко сме на финала почти.

София В
Дороти
Ани-нели
Роси
Лейди,
Скубиду
Елица
Боронди след 19 часа
Душко
Зла Гад
Дива
Титико
Fiesta*

Последно в зимната градина (за гадните пушачи се пуши) от 18 часа е запазена маса. За лятната искали за събота и неделя задължителна консумация и голямо капаро  #Crazy . Браво на Graziella Toskanskih за запазената маса   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ей да не забравите, има още места

# 619
Надявам се да успея за довечера .

Моля ви помагайте !!!  Praynig
 дайте мнение и впечатления от  133 , 32 , 18  НТБГ  и НФСГ
Бала му за ЕГ  е 31,96   много  ми се ще да учи английски и руски / немски
много противоречиви мнения изчетох  и съвсем се обърках
В понеделник трябва да подавам заявлението .

# 620
  • София
Който има ю-ги-о карти, моля да донесе!  newsm17

# 621
  • София
Момичета, за тази вечер съм с въпросче ,..  Thinking

Borondy, този бал за момче няма ли да е достатъчен за 2 -ра Английска

# 622
  • Там, където ме обичат
Borondy, този бал за момче няма ли да е достатъчен за 2 -ра Английска

И аз си мислех същото  newsm78

# 623
  • София
Много ми се иска да дойда, но малко ме съмнява, че ще успея. Щом мислите и за "гадните пушачи" - (цитат по Дороти hahaha )съм сериозно изкушена. Но ремонтите не чакат #Crazy
      Фиеста - ама ти наистина ли си мислиш, че като се съберат повече от двама тийна ще легнат да спят. Аз такова чудо не съм виждала. Купон до зори, разбира се. Към 6 може и да се полегне кой където може - не си обличат пижамките при всички положения. Поне моите наблюдения са такива, а и спомените също (макар и студентски). И на мен не ми харесва особено това "с преспиване"-пускам само при приятелката й или когато ми е обяснено добре. Но всеки трябва да мине през някакви такива емоции. Сега трудно ще издържа на купон до по-късно от 2 часа, но всичко с времето си.
    Боронди аз бих ги подредила така: НФСГ (все още държат ниво доколкото чувам- питай и Лейди -и двете сме завършили там неотдавна Sunglasses); НТБГ; 133; 32, 18. Първите две е ако има интерес детето и ако все пак ще се насочва към такива професии - ще бъде лесно след това в университетите. За 18 - ако иска по-редки езици, което е по-добро решение от най-популярните. За 32 -мисля че нивото не е като до 7 клас. Всичко това е от чуто-споделено-прочетено нямам сериозни лични впечатления.

# 624
За 32 -мисля че нивото не е като до 7 клас. Всичко това е от чуто-споделено-прочетено нямам сериозни лични впечатления.
  Peace И аз така мисля, имам и лични впечатления. Ако държите на езика, ммисля, че 133-то е по-добрият избор. Другите две гимназии, ако има някаква професионална насоченост newsm78

# 625
  • София и там където не се пуши
Обачее, какво е това извинение за майсторите. Ами доведете и майсторите, толкова ли не можете без тях  Joy.

За 18-то давам телефона на майка, чиито син е 9 клас, а и има съфорумки чиито деца са също там.
Моята позната лично е много доволна.

# 626
  • България
 Момичета, както винаги изкарахме чудесно!  Hug
 Да до уточня кои стикери търся: 56, 84, 105, 166, 190

# 627
Май се разбрахме с младежа за предпочитанията
НТБГ , НФСГ  и ако не стане там  в 18
Много ми е далече 2 английска и затова я отписвам .
Ще видим какъв му е бил късмета  Wink   и ще докладвам на 26 ти

# 628
*borondy* пожелавам ви много късмет в класирането на сина ти! Hug Peace За теб сили и добро настроение! Също и на останалите кандидат гимназисти! Wink

За купоните prekrasna "свят широк"! Аз никога не съм имала вкус към денонощните, за които ти се сещаш, в смисъл че не ми допадат и съм ги избягвала. Наблюдавам го и при младежите. Когато има събиране с преспиване: говят си, ядът , слушат музика и си говорят, в малките часове пускат филми и си полягват(за пижамите нищо не знам, но се съмнявам Peace), част от децата са си тръгнали. Това е, няма проблеми когато децата са приятели , познават се отдавна и са се събирали многократно. Страшно е ако се появят разни непознати натрапници... в тази посока като се размисли човек: "Господ да ги пази!" Peace

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 15:02 от Fiesta*

# 629
Не успях да се класирам за срещата, много ме е яд за което Whistling, обаче напоследък няма измъкване от работа преди 7 вечерта ooooh! Вече с нетърпение си чакам отпуската и морето, че ще експлодирам от нерви и умора.

Боронди, успех на младежа и класиране по първо желани още на първото класиране!!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт