Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 27

• 82 160
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, дали съществува вариант, дори ако се наложи и да си платиш  Cry при който да ти назначат химиото по-рано. Когато докторката разбра за кога е назначено, направо се опули и попита защо толкава късно.  Shocked  Е, тя ако не знае, та ние ли? Та това ми е въпроса  Rolling Eyes

# 181
Силве, чакай малко сега...Коя докторка се е опулила?! Нали химиотерапевтът е този,който ти назначава химио и лъче терапия.Други доктори какво общо имат не ми стана ясно?!
И ние тук знаем доста за терапиите и можем да си се пулим колкото си щем,ама решението за твоето лечение го взема химиотерапевтът ти! Както ти каже той/тя/ така правеш! Какво има да се чудиш,да четеш и да си объркваш мислите!

# 182
  • София
Смятам, че е липса на морал да се пререждаме и в болестта. За всеки животът и здравето са безценни и всички искаме да се лекуваме адекватно и своевременно. Нека поне тук не се пререждаме, а?!? newsm12

# 183
Смятам, че е липса на морал да се пререждаме и в болестта. За всеки животът и здравето са безценни и всички искаме да се лекуваме адекватно и своевременно. Нека поне тук не се пререждаме, а?!? newsm12

Извинявам се, ако съм засегнала някой. Написах го без да мисля и без да се информирам предварително за начина по който се дават часовете. Но понеже докторката, която ще прави операцията се е учудила, че толкова далеч са дали часовете, при условие, че тя прогнозираше най-много за след ден, два, в първия момент си мислиш,че може да се закъснее. Местото вече е станало доста синьо и не спира да тече секрет. Знам ли, на човек кво ли не му минава като мисъл през главата. Пак се извинявам, ако предния ми пост е засегнал някой. От незнание е .  Cry

# 184
Аз пък не мисля,че имаш за какво да се извиняваш!
Точно защото става въпрос за оцеляване,тогава човек трябва да се бори "със зъби и нокти"...
Навсякъде в здравната система опираме до "свой човек" или до плащане.
Така че,в тази игра е като на война-няма правила!

Зара, нищо лично! Peace

Малко се обърках бе....Ама то от лекарствата... Mr. Green

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 14:33 от Сисссс

# 185
  • В царството на игрите:)
Сами не разбрах защо Мамо Меце, след като поста беше на Зара, ама айде....На теб, Силванке, всичко ти е простено Mr. Green Аз мисля, че съм деликатен и човек, който спазва правилата, но, когато такива липсват, просто няма какво да спазваш.Със здравната система сме точно като на война Rolling Eyes Ако искате по ранна дата за вливки, защото хайде да си говорим честно, вливки след повече от 40 дни от операцията, няма никъде по света #2gunfireтрябва да говорите с химиотерапевт или със сестрата, която записва часовете. Помолете и се... PraynigЗа плащане не мислете - много е скъпо!!!
Танче, ти ако знаеш моята одисея с херцептина, свят ще ти се завие. На мен пък ми отказаха редовна вливка, щото съм била дебела и съм харчела повече лекарство...Не бях на себе си #CrazyДа са ми живи и здрави връзките, че иначе съм си загИнала Mr. Green
Зара, ти почна ли вливките?
Лили, добре ли се вече?

# 186
  • София
silvenceto, не си ме засегнала, разбира се. В тази "игра" всеки се спасява явно както може. Но си представих веднага колко гадно ще се почувстват хората без връзки и финансови възможности.  Rolling Eyes
Аз направих една вливка ФЕК на 22-ри февруари /операция - 16.01./, на 19-ти ми предстои следващата. След 16-ти чакам резултат от КИШ.  newsm78
Изобщо не мисля да им се моля за по-добра дата, т.е. по-ранна, просто ще ги хвана за ревера, ако започнат да се будалкат.  #2gunfire bash
За 8-ми март си подарих нова прическа, не можах да я докарам ала Шиниът О,Конър, защото се оказа, че основата ми е абсолютно бяла. Но здраве да е, на мен и на всички вас по повече.   bouquet

# 187
# 188
  • София
Малко релакс няма да ни навреди, мили момичета! За всички, които харесват ЗУМБА!
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fw … jJJZogJ40ZNKc9W6w

# 189
Здравейте!Milmich,не съм никак добре,не знам какво ми става!Още съм в нещо като постоянен транс,световъртеж и гадене!И този лепкав вкус!
Исках да напиша за лъчетерапията,аз съм с органосъхраняваща операция,имах доста ранен час за ускорителя в онкото(дори и на скенер бях планирана),но ми го отмениха след като се разбра че може би ще правя химиотерапия,казаха ми 3 химии лъче и още 3 химии е схемата.
Относно направлението което иска Тимчева,е N3 за медицинска онкология,нищо по особенно,личната ти лекарка се прави на ударена!

# 190
Лили, ама ти нищо ли не взе против провръщане при вливането? Следващия път се подготви. Напоследък тук в ИСУЛ сестрите предупреждават всеки да си носи такива медикаменти, защото явно за тях пари нямаааа. ОПравяй се бързо, следващия път ще бъде по-леко - ще видиш! Hug
Сонче, честит да ти е рождения ден /извинявай, ама нещо не вденах, че си Suzi_66 - явно нещо не съм в час/, бъди здрава и всички мечти да ти се сбъднат!  bouquet
Милми, днес направих скенера, но резултата ще е готов след обяд и не го дочаках, стискайте ми палци!
Хубав ден, момичета!

# 191
Първите 3 дни през 12 часа пих зофран 8 мг!Страх ме е че първия път нали е най-леко!?Какво ли ще е после!
Стискам ти палци!

# 192
Благодаря ти! При мен пък ФЕКа беше най-зле първия път, но бях пила само деган. По-добре си купи зофран на ампула, сестрата я  слага в системата и държи около 12 часа. Предимството е, че не може да го повърнеш. При всеки организъм е различно, не се безпокой - скоро ще премине и ще си кукуряк!

# 193
  • В царството на игрите:)
Малко релакс няма да ни навреди, мили момичета! За всички, които харесват ЗУМБА!
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fw … jJJZogJ40ZNKc9W6w
Много готино. Аз ходя на зумба и ми е много приятно, въпреки, че се уморявам:)
Наде, пиши веднага какво става със скенера. мислим те..
Лили, съчувствам ти! Дано премине вече...Доста дни минаха Praynig

# 194
Наде, много се радвам,че се появи!
Очаквах да те видя на миналата среща.От тогава много те мисля... Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт