Друг е въпроса, че не виждам колко пък толкова може да се социализира едно толкова мъничко детенце, което на тази възраст има много повече нужда от обич и грижа, отколкото от социални контакти в детската ясла.

Наистина не ми остава време, момичета. А вечерно време, когато се прибера, гледам да обърна внимание на малкото мече и на тати и то не остана време. После ми се доспива и айде наново.....
Наистина много трудно, но пък се чувствам по-организирана и по-добре. Ех не мога да не си призная, че Дара много ми липсва през деня, но се радвам, че двете с баба й се справят много добре и най-важното - майка ми не се оплаква, че се бях притеснила.

Страхувам се да я сложа директно под душа, за да не й влезе вода в ушите
Хайде моля ви дайте съвет 

Стискам палци всичко да е наред!!!! 

А аз се чудя как да се клонирам, че да мога да им обърна достатъчно внимание и на двамата... все ми се струва, че пренебрегвам някое от децата 
И аз съм на това мнение. Кукуминдрела, може да гледаш "Първите 7" с лектор Мадлен Алгафари. Мисля, че доста добре отговаря на твоя въпрос.

Когато времето не е подходящо да седне на някоя пейка докато детето спи, се счита, че не е подходящо време за разходка. Когато детето е будно търси начин да го задържи по-близо до пейката, на която е седнала, възможно най-дълго

Както и да е...Препоръчани теми