Около 14,30 ч. ми го взеха и го вкараха в операционната, след 15-ина минути ми го върнаха, плачкащ. Грам нищо не му личеше на оченцето, не е имало нито кръв или нещо подобно. Той така се вкопчи в мен, милия. Постояхме около половин час в клиниката и около 15,30 ч. си тръгнахме. Да продължавам с масажите и с капки. Да ви кажа гледам, че сега пак му сълзи очето

Да растете винаги здрави и усмихнати
Нищо де, лятото ще има да изследва всичко навън, там няма да има нужда да шетам след него 

Ние сме с 1 сън, от около месец. 

Момичета подготвила ви бях малки изненадки,които обаче не успях да разпратя понеже се наложи заради погребението да се изтрелям от София,та очаквайте ги другата седмица
Катилиас и Лилинчо,разбрах че нищо още не са получили,дано не дойде за другия рожден ден на децата 

Бъдете здрави, весели, палави и много усмихнати и бъбриви
А на мамите търпение и много любов 

Важното е, че Марти е ОК и най-хубавото е, че щом не е травмиран, значи не е страдал, а просто мама му е липсвала за малко 

~divina~ , Бишкота, anelisa, redreny2000, Женичка, Betta, don4o71, sirence, racholina, veset0, sunflower, janica25, catwalk, merianna, maiski3, matza83, Еna, zina_, Sabrina1, Penmar, Mur, mama_vessy, Magica_de_Spell,lilyrose, Nadya81, kukumindrela, VSD, котенце 1, katilias, marinels
албумчето е страхотно,играчката,картичката.Специално да благодариш на кака Яна от Бобо и мен,за хубавата рисунка върху плика

) Тук времето е много и бързо променливо, и дори и през лятото може да се стигне до подобна картинка. Няма много разлика в сезоните. +-10 градуса е цяла година, но се чувства вече пролетта - дърветата са 'покрити с цветя' (според дъщеря ми) и хората сякаш са малко по-усмихнати. Засега е един ден пролет, два-зима и обратно.
)) , голяма е сравнително като се сгъне и като цяло е доста обемиста. Заема ми целия коридор. В тукашните условия много ми помага, защото всичко е пригодено за колички и инвалиди, и въобще не го усещаш даже, но в България беше просто КОШМАР! За там категорично НЕ. Не знам как е при вас. Сигурна съм, че в града е така, но до къщата ви как е точно не знам. За оф роад е добре, но не и по стълби. Моята дъщеря е на 3 и 1/2 и я ползваме само като ходим на големи разходки. За по-малки разстояния имам Макларън, който е лек, малък и лесно се сгъва. Друса много и в сравнение с другата е като на магаре след кон
, но пък е компактен. Напоследък даже се замислям да продам голямата, но още малко ще изчакам, че лято идва и много ще ходим. Като цяло съм ЗА, но в пригодени за целта места. 

Бобо си е още по-'убав ерген станал 

Препоръчани теми