От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 5

• 52 516
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
А цената на уктобг постоянно ли е 1.7 лв.?
На страницата им пише само за Януари, а малко по-надолу пише, че цената е от Януари 2012  newsm78

За момента това е цената. Те извършват тази дейност от м. януари 2012.

# 46
момичета, моля за малко помощ Praynig Ще поръчвам с посредник, но продавачът ми пише:
The item can shipped to the paypal provided address only. Аз ще си сменя адреса в e-bay  с адреса на посредника. Това достатъчно ли е... newsm78 или се има предвид адреса на регестрация в Paypal.. съвсем се омотах Blush

Няма да стане така както си я мислиш. Продавачът изпраща само на ПП адреса, т.е. ще ти я прати на адреса, с който си регистрирана в ПП. След като има такова условие от страна на продавача, то е написано в обявата в Ибей и няма да ти го изпрати на адреса на превозвача

# 47
  • София
Някой с мейл или кг в профила при Г.  Rolling Eyes

# 48
Гледам, че Г. са сменили статуса на курс 83 с обработка.
Като почнете да получавате мейли или ви въведат под номер, пишете да знаем до къде са стигнали  Peace

# 49
От Теско директ и теско за дрехи става ли да се пазарува към адреса на Юк то БГ?
Понеже от гросърито го дава като бизнес адрес и се чудих дали има значение и за останалите сектори

# 50
  • София
Гледам, че Г. са сменили статуса на курс 83 с обработка.
Като почнете да получавате мейли или ви въведат под номер, пишете да знаем до къде са стигнали  Peace

Аууу, да бе, чак да не повярваш, че е пристигнал камиона, че даже и обработват. То, какво обработват те си знаят, ама сигурно така ще е поне до понеделник и ако започнат раздаването във вторник, ще ми изтекът сроковете за диспут (и не само на мен, а и на повечето чакащи до последният момент).

# 51
Днес си взех поръчка от UKtoBg,доставена на адреса им на 25-ти  Grinning По-доволна не мога да съм  Laughing

# 52
  • софия
Днес си получих последните изпратени неща на адреса на Г и съм щастливо разделена с тях Mr. Green. Бях забравила какво съм купувала Whistling
Детето се обзаведе с количество обувки. Дано някои й станат, че нещо не съм преценила номерата и ЩЕ има, но за сега да не е да няма.

# 53
От Гъбко още нямам мейл, но съм №1 с 4 пратки.Нямам отразени кг. и цена до момента

# 54
Здравейте Hug
Понеже мисля да зарязвам и аз Гъбите след излагацията им, моля ви кажете ми нещо за Емпреса. Нещо не мога да се ориентирам в техния сайт...

# 55
От Гъбко още нямам мейл, но съм №1 с 4 пратки.Нямам отразени кг. и цена до момента
ехаааааааа номер 1  Mr. Green

# 56
Оооооо аз чакам 30 пратки, 20 от които вече трябваше да са при мен. Имам отразени 2 , но си чакам като патица 5 пратки от курса от 25.02, които вероятно чак в понеделник на 5,03 ще са при мен. Какво ще кажете а? 10 дни доставка София-Плевен. Кой сега е №1 Wink

# 57
  • софия
Здравейте Hug
Понеже мисля да зарязвам и аз Гъбите след излагацията им, моля ви кажете ми нещо за Емпреса. Нещо не мога да се ориентирам в техния сайт...
Само ще кажа, че Гъбите придобиха популярност и много "доволни" клиенти точно заради Емпреса Whistling Емпреса беше първата фирма, която започна да предоставя тази услуга. Била съм клиент и на двете фирми и мога с ръка на сърцето да кажа, че по-скоро не бих пазарувала пред варианта отново да се налага да ползвам услугите на Емпреса. Яко провинция. И не говоря за начин на говорене.
Разбира се, има и доволни. Въпрос на принципи и праг на приемане на нещата.

# 58
Здравейте Hug
Само ще кажа, че Гъбите придобиха популярност и много "доволни" клиенти точно заради Емпреса Whistling Емпреса беше първата фирма, която започна да предоставя тази услуга. Била съм клиент и на двете фирми и мога с ръка на сърцето да кажа, че по-скоро не бих пазарувала пред варианта отново да се налага да ползвам услугите на Емпреса. Яко провинция. И не говоря за начин на говорене.

Подкрепям!  Peace

# 59
Здравейте Hug
Въпреки че и аз съм от провинцията близо до Емпреса, подкреям напълно това мнение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт